Ами LG са едни от лидерите на пазара и щом решават да наливат в технологията, значи не са на загуба в никакъв случай.А другите не могат да стигнат нивото им 7 се отказват да влагат.Поне аз така ги виждам нещата.
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Ами LG са едни от лидерите на пазара и щом решават да наливат в технологията, значи не са на загуба в никакъв случай.А другите не могат да стигнат нивото им 7 се отказват да влагат.Поне аз така ги виждам нещата.
Някой знае ли защо не зарежда и забива youtube app-a на телевизор 47ЛМ670с... Изобщо не може да се ползва .. С последната версия на софтуера съм (04.54.03) преди ми работеше. Пробвах да върна заводските настройки и да инициализира премиум-а и няма промяна. И версията на youtube с ЛА серията не е същата изобщо ... Някой има ли идея дали може да се преинсталира или да се оправи по някакъф начин и кой отговаря за тази апликация ? Писах и на ЛГ но.нямам отговор още ..
При промяна екодинга на субтитрите от ANSI на UTF-8 тръгват както вградените, така и външните. Но тогава се появява друг проблем. На места цели редове стават с йероглифи.
За да реша проблема натисках пауза и от стрелкичката в дясно на екрана отварях допълнителното меню. Кликвах на бутона SUB и от появяващото се меню избирах подходящия code page. Една доста досадна манипулация.
И днес ми хрумна идеята, да върна стария енкодинг на субтитрите ANSI. След това от посоченото по-горе меню избрах cyrillic code page 1251 и проблемите изчезнаха. Това е валидно както за обикновенните, така и за 3D субтитрите.
Засега подкарах *srt и *ass субтитри и успях да пробвам само няколко проблемни до този момент филма. Телевизора е LB670V.
Този пост е редактиран от operator3; 02-07-14 в 10:41.
Здравейте
Търся начин за безжично клониране/шерване на лаптопа, и това което се случва на дисплея му, върху телевизора, а той е LB670. В краен случай може и за андроидски таблет да предложите нещо. Но идеята ми е да мога да гледам някой лайв стриймове на ТВ-то. А вграденият браузър явно не поддържа такива неща.
Благодаря
Телевизора поддържа споделяне на екран чрез HDMI, WiDi и Miracast.
Прожектиране на изображение към безжичен дисплей с Miracast - Помощ за Windows
Благодаря ти, пробвах, но явно лаптопа ми е доста стар и не поддържа Miracast
Здравейте!
Налична е нова версия за LA сериите v.4.24.33
Незнам, обаче, какво добавя/променя софтуерът.Ще потърся инфо и ако намеря ще го споделя.
- - - - - - - - - -
Както винаги информация няма.Който обнови, моля да сподели, как се държи като цяло тв-то.Приложенията дали бавно зареждат и т.н.
Този пост е редактиран от competition; 02-07-14 в 18:46.
От три дни съм с тази /04.24.33/ версия колега. Накратко, не съм забелязал нещо притеснително. При мен всичко си работи.
Приложенията се зареждат сравнително бързо.
- Модел/Тип: 42LA691S-ZA
- Софтуерна версия: 04.24.33
- Версия на SDK: 03.05
- Версия на браузъра: V6.00.00.bc7709.4571
- Сериен номер:
- MAC:
- ESN: LGTV20132=21007821208
- Widevine: LGTV13CMTK008347379
Този пост е редактиран от Dimitar_46; 03-07-14 в 01:41.
Аз съм с LA740 и гледам лайв стриймове директно от браузъра, друг е въпроса че когато са HD качество в повечето случаи има насичане, но все пак си вървят, няма защо да не вървят. Иначе варианта ти е intel WIDI, но е доста капризна програма, иска си определен хардуер (като цяло иска НОВ и ИНТЕЛСКИ базиран комп.), аз съм я подкарвал от любопитство, но и там имаше насичния и забавяния на моменти.
По припцип можеш да пускаш стриймове през dlna. Не ти трябват miracast или widi.
Дойде пореден нов ъпдейт за LB серията но не виждам нищо ново.HBO Go пак няма.....Има 5 умрели приложения и това е .Да им се невиди и новата операционна система.
Пускал съм стрийм през Servio, мисля че беше, и мач от някакъв сайт. Наизуст не помня, но ще гледам утре да видя как ставаше и да пиша.
Само да вметна, че преди време го бях описал, но беше изтрито, защото колегата беше питал на неправилното място....:-) предполагам ако продължим тук пак ще е така....:-)
Правилно се досещаш :rolleyes:
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-07-14 в 20:17.