Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 88 от 113 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Ами LG са едни от лидерите на пазара и щом решават да наливат в технологията, значи не са на загуба в никакъв случай.А другите не могат да стигнат нивото им 7 се отказват да влагат.Поне аз така ги виждам нещата.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Някой знае ли защо не зарежда и забива youtube app-a на телевизор 47ЛМ670с... Изобщо не може да се ползва .. С последната версия на софтуера съм (04.54.03) преди ми работеше. Пробвах да върна заводските настройки и да инициализира премиум-а и няма промяна. И версията на youtube с ЛА серията не е същата изобщо ... Някой има ли идея дали може да се преинсталира или да се оправи по някакъф начин и кой отговаря за тази апликация ? Писах и на ЛГ но.нямам отговор още ..

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Member
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Някой с LB серията нека сподели дали му тръгват субтитрите и дали всичко е наред, че в магазина на няколко модела пробвах филм и излизат на маймунски ... и какво ли не пипаха тия не тръгнаха на кирилица ... Същият филм на ЛА и ЛМ сериите даже и на Сони тръгват на кирилица ? Зададено е на външни субтитри и на кирилица а излизат на маймуница ?
    При промяна екодинга на субтитрите от ANSI на UTF-8 тръгват както вградените, така и външните. Но тогава се появява друг проблем. На места цели редове стават с йероглифи.
    За да реша проблема натисках пауза и от стрелкичката в дясно на екрана отварях допълнителното меню. Кликвах на бутона SUB и от появяващото се меню избирах подходящия code page. Една доста досадна манипулация.
    И днес ми хрумна идеята, да върна стария енкодинг на субтитрите ANSI. След това от посоченото по-горе меню избрах cyrillic code page 1251 и проблемите изчезнаха. Това е валидно както за обикновенните, така и за 3D субтитрите.
    Засега подкарах *srt и *ass субтитри и успях да пробвам само няколко проблемни до този момент филма. Телевизора е LB670V.
    Този пост е редактиран от operator3; 02-07-14 в 10:41.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Здравейте
    Търся начин за безжично клониране/шерване на лаптопа, и това което се случва на дисплея му, върху телевизора, а той е LB670. В краен случай може и за андроидски таблет да предложите нещо. Но идеята ми е да мога да гледам някой лайв стриймове на ТВ-то. А вграденият браузър явно не поддържа такива неща.
    Благодаря

7. Member
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Zapa Виж публикацията
    Здравейте
    Търся начин за безжично клониране/шерване на лаптопа, и това което се случва на дисплея му, върху телевизора, а той е LB670. В краен случай може и за андроидски таблет да предложите нещо. Но идеята ми е да мога да гледам някой лайв стриймове на ТВ-то. А вграденият браузър явно не поддържа такива неща.
    Благодаря
    Телевизора поддържа споделяне на екран чрез HDMI, WiDi и Miracast.
    Прожектиране на изображение към безжичен дисплей с Miracast - Помощ за Windows

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Благодаря ти, пробвах, но явно лаптопа ми е доста стар и не поддържа Miracast

10. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Здравейте!
    Налична е нова версия за LA сериите v.4.24.33
    Незнам, обаче, какво добавя/променя софтуерът.Ще потърся инфо и ако намеря ще го споделя.

- - - - - - - - - -

Както винаги информация няма.Който обнови, моля да сподели, как се държи като цяло тв-то.Приложенията дали бавно зареждат и т.н.
    Този пост е редактиран от competition; 02-07-14 в 18:46.

11. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Здравейте!
    Налична е нова версия за LA сериите v.4.24.33
    Незнам, обаче, какво добавя/променя софтуерът.Ще потърся инфо и ако намеря ще го споделя.

- - - - - - - - - -

Както винаги информация няма.Който обнови, моля да сподели, как се държи като цяло тв-то.Приложенията дали бавно зареждат и т.н.
    От три дни съм с тази /04.24.33/ версия колега. Накратко, не съм забелязал нещо притеснително. При мен всичко си работи.
    Приложенията се зареждат сравнително бързо.

- Модел/Тип: 42LA691S-ZA
    - Софтуерна версия: 04.24.33
    - Версия на SDK: 03.05
    - Версия на браузъра: V6.00.00.bc7709.4571
    - Сериен номер:
    - MAC:
    - ESN: LGTV20132=21007821208
    - Widevine: LGTV13CMTK008347379
    Този пост е редактиран от Dimitar_46; 03-07-14 в 01:41.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от Zapa Виж публикацията
    Здравейте
    Благодаря
    Аз съм с LA740 и гледам лайв стриймове директно от браузъра, друг е въпроса че когато са HD качество в повечето случаи има насичане, но все пак си вървят, няма защо да не вървят. Иначе варианта ти е intel WIDI, но е доста капризна програма, иска си определен хардуер (като цяло иска НОВ и ИНТЕЛСКИ базиран комп.), аз съм я подкарвал от любопитство, но и там имаше насичния и забавяния на моменти.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

По припцип можеш да пускаш стриймове през dlna. Не ти трябват miracast или widi.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Дойде пореден нов ъпдейт за LB серията но не виждам нищо ново.HBO Go пак няма.....Има 5 умрели приложения и това е .Да им се невиди и новата операционна система.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

17. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от Smash Виж публикацията
    По припцип можеш да пускаш стриймове през dlna. Не ти трябват miracast или widi.
    Обясни на всички как става това ...

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Пускал съм стрийм през Servio, мисля че беше, и мач от някакъв сайт. Наизуст не помня, но ще гледам утре да видя как ставаше и да пиша.
    Само да вметна, че преди време го бях описал, но беше изтрито, защото колегата беше питал на неправилното място....:-) предполагам ако продължим тук пак ще е така....:-)

Правилно се досещаш :rolleyes:
    mod/edit
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-07-14 в 20:17.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 113 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе