Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 112 от 174 ПърваПърва ... 62102110111112113114122162 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,666 до 1,680 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Здравейте,
    Вчера ходих до ТМ и гледах този модел на Panasonic http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420 казаха че точно го били получили, днес пак ще ходя и мисля да купувам, какво мислите Вие?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от TonyB
    Здравейте,
    Вчера ходих до ТМ и гледах този модел на Panasonic http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420 казаха че точно го били получили, днес пак ще ходя и мисля да купувам, какво мислите Вие?
    Еми последните 10 отговора са точно за този телевизор.
    Много хора твърдят ,че е най-добрия в момента(аз също) и има 1 недоволен собственик (joro_abv )
    , който харесва повече картината на ЛЦД тата.
    Питай дали е все още недоволен - може дати го продаде по-изгодно.Купил го е преди 2,3 дена!

4. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Моделът е, Sony 40EX500. Записах папката Private на флашка, след което я включих в USB входа на телевизора. От менюто на телевизора, влязох в поддиректориите, или по-точно в папка Stream, където се намират mts файловете и си ги плейнах поотделно. Както знаеш и Panasonic и Sony плейват без проблем AVCHD.

P.S. deank, забравих да ти благодаря за полезната ти програма, която върши прекрасна работа, стига човек да има желание и време да се занимава.
    Ако ги пускаш като файлове от STREAM - това не е AVCHD, a просто file-playback. Когато се копира на USB не се ползва папката PRIVATE а направо AVCHD в root-a на устройството, т.е. X:\AVCHD\BDMV\INDEX.BDM...

Както и да е.. важното е, че се вижда.

Да, Rabomil ползва multiAVCHD, но засега само за authoring, не за encoding. Скоро може и за двете.

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от deank
    Ако ги пускаш като файлове от STREAM - това не е AVCHD, a просто file-playback. Когато се копира на USB не се ползва папката PRIVATE а направо AVCHD в root-a на устройството, т.е. X:\AVCHD\BDMV\INDEX.BDM...

Както и да е.. важното е, че се вижда.
    Явно не си ме разбрал, какво точно исках да кажа. Да, нямам режим AVCHD, както е при Панасоник, предполагам, тоест не мога да плейвам съдържанието директно от папката. Исках да кажа, че самите файлове, дали ще бъдат mts или m2ts, са AVCHD формат.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Някой знае ли кога се очаква 50V20 и на каква цена ще е?
    А за 50VT20 какви са отзивите струва ли си?
    В момента 3Д модела е на промоция в Plesio --> 24 вноски по 200 лева което ме урежда донякъде....

7. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Capt_Flint
    @ chachoto
    това Пани 42V20 и аз го чакам с огромно нетърпение - да го видим, да прочетем ревю за него...ама много го забавиха!!!
    ........
    Сега ако от HDTVtest изкарат и ревю на модела докато се появи и в нашите ТМ, ТП - цена няма да имат
    Ето едно ревю във Avforums за Panasonic 50V20,предполагам че същото ще важи и за 42 инчовия! : http://www.avforums.com/review/Panas...ma-Review.html

8.  

9. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Явно не си ме разбрал, какво точно исках да кажа. Да, нямам режим AVCHD, както е при Панасоник, предполагам, тоест не мога да плейвам съдържанието директно от папката. Исках да кажа, че самите файлове, дали ще бъдат mts или m2ts, са AVCHD формат.
    Сори за оф-топика, но исках да уточня нещо, което 90% от хората бъркат. AVCHD не е файлов формат. MTS / M2TS не е = на AVCHD.

AVCHD, Blu-ray, DVD са authoring формати (структури).

Blu-ray формата използва m2ts контейнер, в който може да има AVC/H.264, VC-1 или MPEG-2 видео + AC3, DTS, LPCM, DTS-HD или TrueHD аудио.
    AVCHD използва m2ts контейнер (файловете може да са MTS или M2TS), в който може да има AVC/H.264 видео и AC3 или LPCM аудио.
    С DVD е ясно - само MPEG2 видео в VOB контейнер + AC3, DTS и LPCM аудио.

Деян

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И да привършим с офтопика - на Popcorn A-200 и A-110 вървят безпроблемно като AVCHD.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

12. nsh
    nsh е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Здравейте, от вчера съм горд собственик на G20. Да подчертая, че това стана след няколко месечно четене на мнения, преобладаващо от тук. Досега съм бил на кинескоп и за съжаление не мога да дам оценка на покупката, за сметка на това имам един въпрос.
    На булсат съм, със стандартен приемник. Ползвам скарт, позлатени букси и не знам си кво. Обаче имам шум в звука, едно постоянно със-кане, което се усилва при увеличаване от тв-то. Това се получава само при гледане на тв, от двд-то (пак през скарт) го няма.
    Някакви идеи от какво и как да го махна?
    Мерси предварително.

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Живее в
    София

Здравейте и поздрави на всички и от мен . И аз днеска най-накрая се сдобих с ново ТВ - G20 и за сега съм мноооого доволен

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от nsh
    Здравейте, от вчера съм горд собственик на G20. Да подчертая, че това стана след няколко месечно четене на мнения, преобладаващо от тук. Досега съм бил на кинескоп и за съжаление не мога да дам оценка на покупката, за сметка на това имам един въпрос.
    На булсат съм, със стандартен приемник. Ползвам скарт, позлатени букси и не знам си кво. Обаче имам шум в звука, едно постоянно със-кане, което се усилва при увеличаване от тв-то. Това се получава само при гледане на тв, от двд-то (пак през скарт) го няма.
    Мерси предварително.
    Здрасти, аз преди година бях на булсат и имах същия проблем. Смених кабела с качествен, някакъв за 40-50 кинта май беше 50см , след това всичко се оправи. По-новите делти имат компонентен изход, ако твоя има може да пробваш през него. А иначе задължително задай на приемника да пуска RGB сигнал по Скарта.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от nsh
    Мерси предварително.
    Усили звука на макс от ПРИЕМНИКА и после само го регулирай от ТВто.

17. Тук е от
    Jan 2007

Цитат от един друг форум

"Трябва ти допълнителна маса от приемника към телевизора ( това донякъде се прави и от хубавите скарт кабели - екраниран пълен скарт 21 пинов ).

Въпросната маса най-лесно можеш да я направиш с коаксиално кабелче, което включваш на изхода на приемника ( буксата за коаксиален кабел )(можеш да ползваш и входа за външна антена на приемника, така и така използваш само масата), а от другата страна в антенния вход на телевизора. При направата на кабела свържи само външната оплетка към кабела, вътрешния проводник не ти трябва, дори се получава още по-добре, ако и вътрешния проводник го закачиш към външната оплетка.

Това ще елеминира 70-80% от брум-а."

18. nsh
    nsh е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Благодаря за съветите, довечера ще пробвам едно по едно и ще пиша.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе