Здравейте,
Вчера ходих до ТМ и гледах този модел на Panasonic http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420 казаха че точно го били получили, днес пак ще ходя и мисля да купувам, какво мислите Вие?
Здравейте,
Вчера ходих до ТМ и гледах този модел на Panasonic http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420 казаха че точно го били получили, днес пак ще ходя и мисля да купувам, какво мислите Вие?
Еми последните 10 отговора са точно за този телевизор.Първоначално публикувано от TonyB
Много хора твърдят ,че е най-добрия в момента(аз също) и има 1 недоволен собственик (joro_abv )
, който харесва повече картината на ЛЦД тата.
Питай дали е все още недоволен - може дати го продаде по-изгодно.Купил го е преди 2,3 дена!
Ако ги пускаш като файлове от STREAM - това не е AVCHD, a просто file-playback. Когато се копира на USB не се ползва папката PRIVATE а направо AVCHD в root-a на устройството, т.е. X:\AVCHD\BDMV\INDEX.BDM...Първоначално публикувано от Momchil
Както и да е.. важното е, че се вижда.
Да, Rabomil ползва multiAVCHD, но засега само за authoring, не за encoding. Скоро може и за двете.
Явно не си ме разбрал, какво точно исках да кажа. Да, нямам режим AVCHD, както е при Панасоник, предполагам, тоест не мога да плейвам съдържанието директно от папката. Исках да кажа, че самите файлове, дали ще бъдат mts или m2ts, са AVCHD формат.Първоначално публикувано от deank
Някой знае ли кога се очаква 50V20 и на каква цена ще е?
А за 50VT20 какви са отзивите струва ли си?
В момента 3Д модела е на промоция в Plesio --> 24 вноски по 200 лева което ме урежда донякъде....
Ето едно ревю във Avforums за Panasonic 50V20,предполагам че същото ще важи и за 42 инчовия! : http://www.avforums.com/review/Panas...ma-Review.htmlПървоначално публикувано от Capt_Flint
Сори за оф-топика, но исках да уточня нещо, което 90% от хората бъркат. AVCHD не е файлов формат. MTS / M2TS не е = на AVCHD.Първоначално публикувано от Momchil
AVCHD, Blu-ray, DVD са authoring формати (структури).
Blu-ray формата използва m2ts контейнер, в който може да има AVC/H.264, VC-1 или MPEG-2 видео + AC3, DTS, LPCM, DTS-HD или TrueHD аудио.
AVCHD използва m2ts контейнер (файловете може да са MTS или M2TS), в който може да има AVC/H.264 видео и AC3 или LPCM аудио.
С DVD е ясно - само MPEG2 видео в VOB контейнер + AC3, DTS и LPCM аудио.
Деян
И да привършим с офтопика - на Popcorn A-200 и A-110 вървят безпроблемно като AVCHD.
През есента, Панасоник пуска на пазара най-големия 3D телевизор в света: 152 инчов плазмен телевизор с 4096 x 2160 резолюция.
Според непотвърдени слухове, щял да струва $500,000.
Здравейте, от вчера съм горд собственик на G20. Да подчертая, че това стана след няколко месечно четене на мнения, преобладаващо от тук. Досега съм бил на кинескоп и за съжаление не мога да дам оценка на покупката, за сметка на това имам един въпрос.
На булсат съм, със стандартен приемник. Ползвам скарт, позлатени букси и не знам си кво. Обаче имам шум в звука, едно постоянно със-кане, което се усилва при увеличаване от тв-то. Това се получава само при гледане на тв, от двд-то (пак през скарт) го няма.
Някакви идеи от какво и как да го махна?
Мерси предварително.
Здравейте и поздрави на всички и от мен . И аз днеска най-накрая се сдобих с ново ТВ - G20 и за сега съм мноооого доволен
Здрасти, аз преди година бях на булсат и имах същия проблем. Смених кабела с качествен, някакъв за 40-50 кинта май беше 50см , след това всичко се оправи. По-новите делти имат компонентен изход, ако твоя има може да пробваш през него. А иначе задължително задай на приемника да пуска RGB сигнал по Скарта.Първоначално публикувано от nsh
Усили звука на макс от ПРИЕМНИКА и после само го регулирай от ТВто.Първоначално публикувано от nsh
Цитат от един друг форум
"Трябва ти допълнителна маса от приемника към телевизора ( това донякъде се прави и от хубавите скарт кабели - екраниран пълен скарт 21 пинов ).
Въпросната маса най-лесно можеш да я направиш с коаксиално кабелче, което включваш на изхода на приемника ( буксата за коаксиален кабел )(можеш да ползваш и входа за външна антена на приемника, така и така използваш само масата), а от другата страна в антенния вход на телевизора. При направата на кабела свържи само външната оплетка към кабела, вътрешния проводник не ти трябва, дори се получава още по-добре, ако и вътрешния проводник го закачиш към външната оплетка.
Това ще елеминира 70-80% от брум-а."
Благодаря за съветите, довечера ще пробвам едно по едно и ще пиша.