И аз за SD говоря (само че през RGB-то). Ще я проверя някак тая работа през HDMI-то и ще споделя.Първоначално публикувано от lazarus18
И аз за SD говоря (само че през RGB-то). Ще я проверя някак тая работа през HDMI-то и ще споделя.Първоначално публикувано от lazarus18
Свали тоя мач и виж как е:
https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=226687&hit=1
Пускаш плеъра който ползваш да си подава точно 1080i без някакви обработки и ще гледаш все едно от сателита /ама не BNT1 HD/.
Аз съм пускал тестове за измерване на резолюцията при бързо движение и е перфектен. Така че ако има проблем ще идва при гледане от тунера, което няма как да го тествам със специален тест.
Именно публиката, рекламите, играчите се размазват при движение, IFC си е вкл. при мен постоянно, но и без него - все същото.Първоначално публикувано от lazarus18
Извини ме за въпроса, но при цифрова кабелна тв, как може да се гледа предаване на SD?Първоначално публикувано от lazarus18
Хм..
Доста интересно ревю. http://hdtelevizija.com/2010/04/21/r...s20e-107-cm/8/
Май ще се окаже, че S20E модела е с NEOPDP но от PANASONIC, незнайно защо го отричат.Може и да не съм разбрал правилно, защото превеждах с http://translate.google.com/translate
Когато канала е SD гледаш SD. Просто не съм абонирам за HD пакет.Първоначално публикувано от lz1cam
SD - standard definition - демек малка картинка - седемстотин на четирипетстотин точки - PAL, SECAM, NTSC за разлика от HD - high definition - хиляда-две хиляди на седемстотин-хиляда точки идва някъде.Първоначално публикувано от lz1cam
цифрова кабелна телевизия - начин на пренос на телевизията. Кабелчето не носи самата информация, а само цифровото й изражение - мигат там едни единички и нулички и ако има нещо различно по кабела от това, никой не го чете накрая, за разлика от аналоговата кабелна телевизия, където по жицата си тече информацията, но е проблем, че заедно с читавата информация по пътя събира и боклуци и малко често се омазва муцуната на Юксел Кадриев на екрана и всички предпочитат цивровото, щото там на теория е или има готина картинка, или няма никаква. (на практика не е съвсем така)
boboev така е прав си. Просто се интерисувам дали V20 серията би могла да надхвърли сегашния ми основен телевизор - 9-та серия на Philips OT 2009 (46'). Убийствена картина при SD/HD. Просто невероятна машинка, но се замислих в един миг за тази V20 серия.
А за чий си се заоглеждал за нов телевизор като имаш един от най-добрите и то нов?Първоначално публикувано от soon
За момента нетърся, но наблюдавам ситуацията около новите модели. Следващата година пролетта може би ще се взема нещо за едно от местата. В никакъв случай няма да заменям Philipsa. Невиждам какво повече може да се направи от това което са постигнали в този модел.
Аа, той V20 си кърти мивки така или иначе. Аз по принцип като един истински технологичен фен нон-стоп търся кусури. Сигурен съм, че бих намерил поне няколко показателя, заради които V20 e по-добър от Филипса, но въпросът е има ли смисъл?
Мерси, довечера ще го дръпна и ще го пробвам.Първоначално публикувано от lazarus18
lazarus18, нямаш ли нещо със същата резолюция, но по-късичко, да речем да се събира на обикновен ДВД-диск? Че то не стига, че трябва да освобождавам място на харда си, ами и торент-свалячката ми изрева, че лимитът на файловата ми система не поддържа толкова големи единични файлове и няма да се запише правилно.(Аз съм на FAT32, а не на NTSC). А страшно много ми се ще да пробвам добичето(42S20Е) на висока резолюция, тъй като абонамента ми към Близу не включва HD. Имам едно ДВД-плеърче NEO S-80, боклук(няма HDMI изход), но ми го подариха за РД и нямаше как да не го взема. Ще пробвам от него макар че в комплекта му има само композитен кабел.Първоначално публикувано от lazarus18
Нека някой, който го свали, да ти резне едно парче. Аз съм ги изтрил вече всички мачове, а не ми се сваля пак.
Мдааа това съм го писал преди 2 месеца за панела в S20. наблюдавах и сравнявах замерванията в няколко ревюта и резултатите горе долу съвпадаха с тези на G20.Първоначално публикувано от Uzurpator
Виж спесификациите от британският сайт- техните модели се различават съществено от Европейските такива.(буква В накрая)при тях S20 е с Nео-PDP, както в Щатите. Чисто е просто от Панасоник се правят на хитри и не описват това на официалните страници в останалите европейски държави-/че панела в S20 е Nео-PDP като в G20/. Няма как да пуснат нова поточна линия с панели само за серията S20 /фърмуера за S20 и G20 е един и същ-просто шасито на S20 е орязано хардуерно/
Разбира се следващага година/2011г/ серията S20 ще бъде обявена като Nео-PDP. Имитация на някакъв напредък - за пред клиентите.
Аман от маркетинговите трикове и пазарната политика на Panasonic.....
За да икономисат средства VT20 и V20 имат еднакви панели /+контрастен филтър в VT20/ и еднакви шасита /+ платка за 3D във VT20/
Така процедират и в G20 и S20 еднакви панели и почти еднакви шасита.
Същата история се повтаря и в сериите C2 и X20.......
Подобна политика имат и останалите производители
филипс 7,6,5 серии имат еднакви панели и еднакви основни процесори/минимални разлики в шаситата.
9 и 8-ма серии пак еднакви панели и шасита/в 9-та има малка хардуерна добавка/
От няколко ревюта,останах с впечатление че S20 e NEO панел,но от старите миналогодишни.Тази година neopdp са други по развити.Това не му пречи да е прекрасен тв.