Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 84 от 174 ПърваПърва ... 3474828384858694134 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Като го вземеш го пускаш 4 денонощия (~100 часа) да върти едни картинки на максимален контраст и след това не се притесняваш от нищо.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2002

Во истина воскресе.

Бях избрал Финландия при последния ресет, но това не е достатъчно. Снощи ровейки в настройките за цифров тунер видях опция "Enable HD channel" или нещо подобно. Като го избрах телевизора ме информира че трябва да го изключа от главното копче. След включване телевизора пресканира всички честоти и накрая извади картина на bTV на 40 канал. Така че ако някой няма картина на новите DVB-T вече знае какво да прави.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Станахме преди празника собственици на TX-L32U10E. Използваме го с CI модул и карта на М-САТ Кабел.
    След направените настройки на DVB-C през Финландия и Хелзинки на втория ден установих, че направените настройки на за език на звука и субтитрите DVB каналите не се запомнят и след превключване на канала след завръщане на него са тези които са по подразбиране. Също така и престана да помни и настройките на прпорциите на каналите. Съществува опция за избор на език на тези настройки по подразбиране , но той е по твърд списък от езици в който българския не съществува. Безпокоя се да не сме ресетнали системата и контрола да е поет от някоя по стара версия на фирмвера записан на рома.
    Въпроса ми може би се повтараря с някой от тези до сега, но има ли възможност да се префлашне фирмвера до версия в която тези проблеми не съществуват. Сегашната активна версия ще напиша във вторник, поради липса на нет у дома.

5. Тук е от
    Mar 2010

Колеги, вторник ми пристига и моя TX-P42G20ES (сивата рамка повече ми допадна). Моля да помогнете със следното. Ще ползвам Булсат, и понеже четейки из форума попаднах на проблеми с въпросният кабел, който дават комплект с устройството/рисийвъра (май можело да е с 21 пина, за по-добро качетво или нещо такова, не разбирам) и не мога пак да намеря темата. Какъв кабел ми трябва, за по-добро качество да питам в магазина направо като вземам и телевизора дали имат ? Или ако може линк към онлай магазин с такъв да си поръчам.

6. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от ANENERBE
    Колеги, вторник ми пристига и моя TX-P42G20ES (сивата рамка повече ми допадна). Моля да помогнете със следното. Ще ползвам Булсат, и понеже четейки из форума попаднах на проблеми с въпросният кабел, който дават комплект с устройството/рисийвъра (май можело да е с 21 пина, за по-добро качетво или нещо такова, не разбирам) и не мога пак да намеря темата. Какъв кабел ми трябва, за по-добро качество да питам в магазина направо като вземам и телевизора дали имат ? Или ако може линк към онлай магазин с такъв да си поръчам.
    Не е ли по-добър вариант да вземеш от БСК HD сет-топ бокс?
    В такъв случай ще имаш по-качествен сигнал и нужния ти кабел ще е HDMI.

7. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от prince
    Не е ли по-добър вариант да вземеш от БСК HD сет-топ бокс?
    В такъв случай ще имаш по-качествен сигнал и нужния ти кабел ще е HDMI.
    Ами не се сетих всъщност Предполагам за това говориш : http://www.bulsat.com/equipment.php. Предполагам тогава, че проблема визиран от колегите е бил с нормалните рисийвъри(тези белите и сивите)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Да. За това става въпрос.
    Цената е при закупуване. За абонамент цената е 68 лв., а ако си им абонат, при замяна на настоящия - доплащаш 58 лв. Поне, в началото на миналия месец беше така.

10. Тук е от
    Sep 2003

A не е ли по-добър вариант да вземеш телевизор със вграден сателитен тунер?

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от benedict
    Като го вземеш го пускаш 4 денонощия (~100 часа) да върти едни картинки на максимален контраст и след това не се притесняваш от нищо.
    убеден ли си, че трябва да е на максимален контраст?

12. Тук е от
    Mar 2010

Ами ако човек има излишни 600 лева (визирам TX-P42V10E) да доплати за тази екстра..аз лично след изчитане на част от форума стигнах до извода, че вграденият сателитен не е толкова качествен и е по-скоро начин за вземане на още пари, а не търсене на качество за потребителя на тяхният продукт..такаде всеки си решава за себеси.И аз съм привърженик на минималното количество кабели наоколо но не и в този случай.

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ANENERBE ,Трябва да прибавиш и цената на САМодула. Варианта с HD set top box е добър , остава само проблема с двете дистанционни. Вградените тунери са добри , но не са добри нашите кабелни оператори , нямат уеднаквен стандарт ,всеки си прави негови варианти . Как да сложат страна България за кой по точно ?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

ANENERBE, в никакъв случай не взимай HD приемника на Булсатком. Този продукт на българския инженерски гений е възможно най-голямото дърво, което можеш да сложиш. Ако имаш IRDETO карта на БСК, тогава можеш да си купиш хубав приемник, иначе си стой със сегашния приемник. Виж дали имаш компонентен изход, ако имаш - ползвай него. Иначе си вземи качествен скарт кабел.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    убеден ли си, че трябва да е на максимален контраст?
    По-скоро НЕ трябва да е на максимален. Заводския режим Нормален е подходящ за процеса на разработване.

17. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от benedict
    ANENERBE, в никакъв случай не взимай HD приемника на Булсатком. Този продукт на българския инженерски гений е възможно най-голямото дърво, което можеш да сложиш. Ако имаш IRDETO карта на БСК, тогава можеш да си купиш хубав приемник, иначе си стой със сегашния приемник. Виж дали имаш компонентен изход, ако имаш - ползвай него. Иначе си вземи качествен скарт кабел.
    Oфф..и аз вчера се зачетох по темата за приемниците, но нямам такава IRDETO карта (в момента вкъщи съм с бял приемник с карта на ягодки..май Грифин и викат), прочетох че ги продавали все още с договор за една година напред (Irdeto Картите) за което аз нямам нищо напротив, защото и без това ми трябва втори приемник, пък стария с Грифин картата мога да оставя на бабата и дядото, а аз да оборудя плазмата с хубав приемник и Ирдето карта, вчера доста мъдрих (даже гледах този приемник на Azbox май се казва фирмата). Въобще, ама въобще не бях информиран за многообразието от марки/модели и фирми и тн. които предлагат телевизионна и сателитна техника, преди това просто влизах и купувах телевизор...сега стана сложна..от една седмица чета този форум първо докато стигна до извода какъв тел. да си взема, а сега се оказа, че за да оползотворя възможностите му ми трябва и хубав приемник .
    п.с: Тука в нашата област Добрич освен кабеларките има само Булсат и Айтиви. Можели все пак да ми кажете продаватли все още въпросните карти (IRdeto) ако някой от вас скоро е питал за такава в офисите на Булсат и какъв "бюджетен" но хубав приемник ще ми препоръчате да си купя за плазмата? Ще съм благодарен на всякакви предложения.
    п.с: като се замисля, то май въпроса ми не е вече за тази тема...

18. Member Аватара на ceco7
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

БУЛСАТ са с ирдето, а ИТВ са с Cryptoworks.Виж една тема във форума за цифрова телевизия http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=849

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе