Сигурен ли си, че не става по описания за другите модели начин?Първоначално публикувано от lz1cam
Сигурен ли си, че не става по описания за другите модели начин?Първоначално публикувано от lz1cam
Здравейте, с риск да изнервя форума със стар въпрос (но никъде не видях пълна изчерпателна информация като за леймъри) - имам ТВ Panasonic TX-L32C20E с DVB-C вграден тунер. Абонат съм и на НЕТ1, които пуснаха вече цифров пакет - като питах за САМ модул ми казаха че техния приемник не е с карта, а и след като моя тунер уж е вграден може би нямам нужда от САМ модул за НЕТ1 цифровия пакет? Та въпросът ми е за някакъв изчерпателен алгоритъм за настройка на ТВ-то за този цифров пакет и какво е нужно (САМ модул или без него) за преминаване от аналогов сигнал към цифров? Благодаря ви предварително.
kolomaniac, нищо не пречи да сканираш за цифрови канали. Ако има някакви тв-то ще ги добави, а като пуснеш цифров канал ако ти каже, че е кодиран отиваш за СА модул. Само че с тия панасоници е глемо дърво да търсиш цифрови канали, трябва да настройваш страна в зависимост от честотата на цифровия пакет подаван от оператора. Поразцъкай и ще ти стане много по-ясно отколкото с четене на "пълна изчерпателна информация като за леймъри".
boboev
Ето какви замервания са направили гърците
Panasonic Viera TX-P50VT20
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...20-review.html
телевизорът е с 4 вентилатора
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...-teardown.html
Колеги как гледате блу-рей филмите?Аз съм с медиен плейър Дива,и като разтегна от Panasonic s20 картината да е без черни ленти,субтитрите се смъкват надолу и не се четат.
Нямаш ли зуум от плеъра? Тъпо е да разпъваш от телевизора.
Ако плеъра няма тази функция /което би било доста куцо/, ще трябва да местиш субтитрите нагоре от плеъра. Дано поне това има като функция.
Иначе и аз гледам по подобен начин Блу-рей филмите /и не само/. Само че ползвам друг плеър - преди Popcorn Hour, сега Dune Base.
Има зум разбира се,но когато формата е блу рей мога само да дам х2,х3 х6 което не ме устройва и буквите не мога да ги местя както при mkv-риповете,там давам fit to hight и картината се зумва до запълване на височината.Но структурата на блурея не ми позволява тези благинки.Та затова попитах как е решен проблема при другите.
На Попкопрна вече не помня как беше, но сега на Dune като гледам пълен Блу-рей субтитрите са вкарани в картината и като зуума от телевизора те си се виждат нормално. Иначе и той няма работещ зуум на подобни файлове.
И моята дойде!Първоначално публикувано от joro_abv
Здравейте на всички,да се похваля,от денес вече грее 50" плазма на Панасоник TX-P50VT20E.Сега го свързвах с компа,но не ми изважда звук,сложил съм го на HDMI 1,да не би да трябва да е на друг вход и затова да не ми вади звук.Моля някои да ми каже дали нещо от настроиките трябва да се даде,дал съм му аналогов сигнал,свързан е с кабел на Belkin hdmi to dvi-d.Само да кажа че 3D е уникално,точно както си е в киното.
Моля да ми помогнете.Имам плазма на Panasonic Viera 3D TX-P50VT20E.Как мога да разбера колко часа съм гледал плазмата.За максимално добра картина каква настройка трябва да направя.
pdydy Честито за придобивката! По този кабел минава само видео сигнал, звук трябва да извадиш директно от компа.
Търси проблема в компютъра. Телевизора ще пусне звук, ако някой му го подаде. Като гледам си за темата за свързване на компютър с телевизор. Пиши там, сподели с каква видео/аудио карта си и ще ти съдействат.Първоначално публикувано от pdydy
Иначе честито за придобивката на теб и svile12. Отличен избор.
Мерси човек,сега ще вида какво ще направя,ще отида так кадето ме посъветва.Първоначално публикувано от lazarus18Честито и на теб човече,и аз още незнам на какви настройки точно трябва да му задам но тук в темата пише,почети малко и ще разбереш,аз го разработвам с преливка от цветове с виндоус медия плеера.Първоначално публикувано от svile12
хайде, вече и аз съм в отбора на P50V20E. чакането от 3 седмици най-накрая свърши и ми предстоят дълги часове разработка и настройки
нямам търпение да се прибера и да започвам...