Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 137 от 174 ПърваПърва ... 87127135136137138139147 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,041 до 2,055 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от lz1cam
    Здравейте, все още чакам инфо как да вляза в сервизното меню на моя V20. Искам да проверя наработи ли заветните 200 часа.
    Сигурен ли си, че не става по описания за другите модели начин?

2.  

3. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте, с риск да изнервя форума със стар въпрос (но никъде не видях пълна изчерпателна информация като за леймъри) - имам ТВ Panasonic TX-L32C20E с DVB-C вграден тунер. Абонат съм и на НЕТ1, които пуснаха вече цифров пакет - като питах за САМ модул ми казаха че техния приемник не е с карта, а и след като моя тунер уж е вграден може би нямам нужда от САМ модул за НЕТ1 цифровия пакет? Та въпросът ми е за някакъв изчерпателен алгоритъм за настройка на ТВ-то за този цифров пакет и какво е нужно (САМ модул или без него) за преминаване от аналогов сигнал към цифров? Благодаря ви предварително.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

kolomaniac, нищо не пречи да сканираш за цифрови канали. Ако има някакви тв-то ще ги добави, а като пуснеш цифров канал ако ти каже, че е кодиран отиваш за СА модул. Само че с тия панасоници е глемо дърво да търсиш цифрови канали, трябва да настройваш страна в зависимост от честотата на цифровия пакет подаван от оператора. Поразцъкай и ще ти стане много по-ясно отколкото с четене на "пълна изчерпателна информация като за леймъри".

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

boboev
    Ето какви замервания са направили гърците

Panasonic Viera TX-P50VT20
    http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...20-review.html
    телевизорът е с 4 вентилатора
    http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...-teardown.html

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Колеги как гледате блу-рей филмите?Аз съм с медиен плейър Дива,и като разтегна от Panasonic s20 картината да е без черни ленти,субтитрите се смъкват надолу и не се четат.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нямаш ли зуум от плеъра? Тъпо е да разпъваш от телевизора.
    Ако плеъра няма тази функция /което би било доста куцо/, ще трябва да местиш субтитрите нагоре от плеъра. Дано поне това има като функция.
    Иначе и аз гледам по подобен начин Блу-рей филмите /и не само/. Само че ползвам друг плеър - преди Popcorn Hour, сега Dune Base.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Има зум разбира се,но когато формата е блу рей мога само да дам х2,х3 х6 което не ме устройва и буквите не мога да ги местя както при mkv-риповете,там давам fit to hight и картината се зумва до запълване на височината.Но структурата на блурея не ми позволява тези благинки.Та затова попитах как е решен проблема при другите.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

На Попкопрна вече не помня как беше, но сега на Dune като гледам пълен Блу-рей субтитрите са вкарани в картината и като зуума от телевизора те си се виждат нормално. Иначе и той няма работещ зуум на подобни файлове.

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от joro_abv

Между другото пристигна 5 годишната гаранция - трябваше им месец и половина да отпечатат една хвърчащо листче ама ... нали дойде :-). По добре късно отколкото никога !
    И моята дойде!

12. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Здравейте на всички,да се похваля,от денес вече грее 50" плазма на Панасоник TX-P50VT20E.Сега го свързвах с компа,но не ми изважда звук,сложил съм го на HDMI 1,да не би да трябва да е на друг вход и затова да не ми вади звук.Моля някои да ми каже дали нещо от настроиките трябва да се даде,дал съм му аналогов сигнал,свързан е с кабел на Belkin hdmi to dvi-d.Само да кажа че 3D е уникално,точно както си е в киното.

13. Тук е от
    Feb 2009

Моля да ми помогнете.Имам плазма на Panasonic Viera 3D TX-P50VT20E.Как мога да разбера колко часа съм гледал плазмата.За максимално добра картина каква настройка трябва да направя.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

pdydy Честито за придобивката! По този кабел минава само видео сигнал, звук трябва да извадиш директно от компа.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от pdydy
    Здравейте на всички,да се похваля,от денес вече грее 50" плазма на Панасоник TX-P50VT20E.Сега го свързвах с компа,но не ми изважда звук,сложил съм го на HDMI 1,да не би да трябва да е на друг вход и затова да не ми вади звук.Моля някои да ми каже дали нещо от настроиките трябва да се даде,дал съм му аналогов сигнал,свързан е с кабел на Belkin hdmi to dvi-d.Само да кажа че 3D е уникално,точно както си е в киното.
    Търси проблема в компютъра. Телевизора ще пусне звук, ако някой му го подаде. Като гледам си за темата за свързване на компютър с телевизор. Пиши там, сподели с каква видео/аудио карта си и ще ти съдействат.
    Иначе честито за придобивката на теб и svile12. Отличен избор.

17. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Търси проблема в компютъра. Телевизора ще пусне звук, ако някой му го подаде. Като гледам си за темата за свързване на компютър с телевизор. Пиши там, сподели с каква видео/аудио карта си и ще ти съдействат.
    Иначе честито за придобивката на теб и svile12. Отличен избор.
    Мерси човек,сега ще вида какво ще направя,ще отида так кадето ме посъветва.
    Цитат Първоначално публикувано от svile12
    Моля да ми помогнете.Имам плазма на Panasonic Viera 3D TX-P50VT20E.Как мога да разбера колко часа съм гледал плазмата.За максимално добра картина каква настройка трябва да направя.
    Честито и на теб човече,и аз още незнам на какви настройки точно трябва да му задам но тук в темата пише,почети малко и ще разбереш,аз го разработвам с преливка от цветове с виндоус медия плеера.

18. Тук е от
    Jul 2010

хайде, вече и аз съм в отбора на P50V20E. чакането от 3 седмици най-накрая свърши и ми предстоят дълги часове разработка и настройки

нямам търпение да се прибера и да започвам...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе