Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 150 от 174 ПърваПърва ... 100140148149150151152160 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,236 до 2,250 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Може да отидеш в друга верига магазини и от там да си купиш тази 5 годишна гаранция./носи си твоята гаранционна карта и касовата бележка/
    Ами току-що ми отказаха в Техномаркет Пловдив на Пазарджишко шосе.........

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от machine
    Ами току-що ми отказаха в Техномаркет Пловдив на Пазарджишко шосе.........
    Звънни на Panasonic България и ги попитай за подробности.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

geordano, за да работи това трябва телевизора и ресийвъра да имат т. нар. HDMI CEC. Той щом няма HDMI вход няма как да има и тази опция.
    Иначе си прав, ако има тази функционалност е по-добрия вариант.

5. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте отново, продължавам с разработката на плазмичката и имам един въпрос.

Интересува ме настройката "Резолюция" на каква стойност трябва да е и има ли ефект изобщо?

Ползвам HDMI сигнал от компютър (ATI HD5770). Доколкото разбирам от инструкциите при ХД сигнал тази опция може да се използва само ако съм на 16:9 (16:9 сканиране включено). Аз обаче ползвам "Точен екран" за да запълва малките черни ивици отгоре и отдолу.Все още нямам 50 часа, затова.

Доколкото прочетох по-назад препоръчвате да се изключва 16:9 сканирането от телевизора, затова и така го настроих. Аз си го обяснявам само с коректното изобразяване на пиксела 1:1 но може и да не е само това, не разбирам толкова. Наложи се да донастройвам от видеокартата защото не изпълваше екрана на 100%, там имаше настройка за overscan от минус 15 до 0%, на 0% точно изпълва екрана на десктопа. Тук ме поправете ако греша.

Като минат заветните 200 часа мога ли да си настроя тази опция "Резолюция" на висока ако има ефект и да си карам на твърдо 16:9 без да ме е грижа за черните ленти при филмите.
    Първа плазма ми е, оттам идват и странните въпроси за което се извинявам.

Благодаря.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Правилно си настроил всичко.
    Тази опция нищо няма да ти подобри и занапред го ползвай с изключен Overscan.
    Като минат 200 часа спокойно може да си гледаш филмите с черните ленти.

7. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Звънни на Panasonic България и ги попитай за подробности.
    Да кажа само че от Panasonic България отговориха че 5 годишна гаранция не се купува! Има такава за определени продукти от време на време.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Здравеите.Вчера и аз влязох в клуба на плазмите.Купих сребърен42G20.Предава уникално!Ще имам нататък някой досадни въпроси.

10. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    geordano, за да работи това трябва телевизора и ресийвъра да имат т. нар. HDMI CEC. Той щом няма HDMI вход няма как да има и тази опция.
    Иначе си прав, ако има тази функционалност е по-добрия вариант.
    lazarus18 - честно казано нямам представа какво е това СЕС на HDMI , но явно техниката на моя авер го има . Аз в момента събирам инфо за AV техника и до сега съм си избрал само ТВ-то - Panasonic TX-P50G20. Как да разбера дали има такава функция - HDMI CEC. После ще си избирам и ресивър с такава екстра.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

HDMI CEC е функция за съвместно управление на различни устройства през HDMI. Всяка марка си го е нарекла различно. При Panasonic е Viera Link и G20 го има. Ако имаш и плеър/ресивър/домашно кино с подобна функция, ще можеш да ги управляваш заедно.
    Примерно пускаш плеъра и ресийвъра и телевизора се преместват на нужните входове/изходи и можеш да ги усилваш с дистанционното на телевизора.
    Мен лично ме дразни тази функция и съм заложил на универсално дистанционно с макроси, където имам много повече възможности.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Как да гледам първите 200ч.На Ауто-Точен екран или Зум1 Режими.Чесно казано Зум1 много ме дразни.И последно като гледам ДВД задължително ли не трябва да има черни черти от горе и долу тоест да зумирам от самото ДВД.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако имаш опция от ДВД-то да зуумираш е най-добре за да не ти реже субтитрите.
    За телевизия не се престаравай. Ако не си на някакъв Динамичен режим не е нужно да зуумваш заради логата. Те се скриват на рекламите, ти сменяваш канали от време на време.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Благодаря за приятната новина.Защото почвам да се усещам че ставам параноик да не прогори.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2009

При нормална /средностатистическа/ употреба повервай няма никакъв начин да го прогориш.
    Никога не съм се притеснявал и не съм го гледал на никакви зумове. Просто първите 100-тина часа му мръднах настройките за контраст и осветеност с 1-2 позиции надолу от средно положение, но дори и това според мен е излишно.

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Разбрано!Още един досаден въпрос.Като гледам ДВД с компонентно прогресивно сканиране при включен I.F.C.на ТВ-то ме дразни образа прилича на театрален сериал прекалено реалистично и го изключвам това правилно ли е , и кога да включвам IFC?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

IFC може да го включваш при гледане на телевизия без филмите и някои сериали. При ДВД пак може да го включваш ако са някакви концерти да кажем.
    Какъв точно ти е ДВД плеъра? Смятам, че не е добра идея да подаваш прогресивен сигнал. Може би телевизора ще свърши по-добра работа от плеъра в този процес.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе