да се включа и аз с едно бързо питане че спешно имам да решавам проблем в детската ... а затварят ТМ/ТП към 20 ч.
Основния ми телевизор във всекидневната е един стар 42" LG, гледам от 2.5м основно или от около 4-4.5 когато съм на второто ниво за храненене. LCD-to e на югозападна стена като непосредствено отляво има прозорец югоизточен, което е някакъв проблем само рано сутрин.
И сега основния въпрос - дилемата беше един 46" PDP Панасоник S20 или G20, защото го считам за подходящ с оглед на разстоянията за гледане, но явно това ще се отложи за след нова година, защото ново TV ще повлече след себе си мултимедиен плеър и сат. приемник....
Та промяна в плана - 42" в детската - основно с цел гледане на HD филми ! там разположението е същото ТВ и прозорец , но ТВ-то ще е по-далеч от прозореца , ще се гледа от около 3 м.
И дилемата при тази задача след много разглеждане в темата и т.н. е 42S20E сравнен с 42G20E специално в HD съдържанието.
Сори за разхвърляното изказване ама от преводите на гугъл транслейт на разно ревюта ми се разстрои мисълта
и понеже знам че Lazarus18 е активен тук ще си позволя да го питам и за ммплеър - имам Дива-та с 1.5ТБ диск , която ще кача в детската че са там детските филми, а за втори плеър без твърд диск (имам един компютър преобразуван в NAS ) кое е актуалното което може да се представя достойно по ЛАН с приемлива цена към момента