Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 168 от 174 ПърваПърва ... 118158166167168169170 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,506 до 2,520 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

да се включа и аз с едно бързо питане че спешно имам да решавам проблем в детската ... а затварят ТМ/ТП към 20 ч.
    Основния ми телевизор във всекидневната е един стар 42" LG, гледам от 2.5м основно или от около 4-4.5 когато съм на второто ниво за храненене. LCD-to e на югозападна стена като непосредствено отляво има прозорец югоизточен, което е някакъв проблем само рано сутрин.
    И сега основния въпрос - дилемата беше един 46" PDP Панасоник S20 или G20, защото го считам за подходящ с оглед на разстоянията за гледане, но явно това ще се отложи за след нова година, защото ново TV ще повлече след себе си мултимедиен плеър и сат. приемник....
    Та промяна в плана - 42" в детската - основно с цел гледане на HD филми ! там разположението е същото ТВ и прозорец , но ТВ-то ще е по-далеч от прозореца , ще се гледа от около 3 м.
    И дилемата при тази задача след много разглеждане в темата и т.н. е 42S20E сравнен с 42G20E специално в HD съдържанието.
    Сори за разхвърляното изказване ама от преводите на гугъл транслейт на разно ревюта ми се разстрои мисълта

и понеже знам че Lazarus18 е активен тук ще си позволя да го питам и за ммплеър - имам Дива-та с 1.5ТБ диск , която ще кача в детската че са там детските филми, а за втори плеър без твърд диск (имам един компютър преобразуван в NAS ) кое е актуалното което може да се представя достойно по ЛАН с приемлива цена към момента

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

georgebg, най-доброто за ЛАН е Самсунг. На другите им липсва по нещо.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gomi
    Благодаря, а за формата на видео файловете?
    Пробвах да запиша видео с фотоапарата (Канон IXUS 55) - сложих картата и не го разпозан пак ?
    http://panasonic.jp/support/global/c...ect/index.html

5. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте,
    да се похваля с новата продобивка: Panasonic TX-P42G20E . Искам да благодаря на всички дали мнения във форума. От около месец чета активно и след ревютата, който прочетох и отзивите на съфорумците сведох избора си до два модела LCD и G20. Промоцията на ТМ също ме улесни в избора . Телевизора предава перфектно ,но имам едно притеснение. Трябва ли задължително да го разработвам с картинки и има ли опасност от прогаряне? В момента повечето канали има черни ленти от долу и от горе на екрана и аз избягвам да гледам повече от 60-90мин. на един канал. Отделно намалих контраста на 30(гледам на фабричен сет "cinema").Навъртях му около 20-25 часа работа. Много ще съм благодарен ,ако някой притежател на плазма даде малко акъл .
    Другият ми въпрос е, как да направя добър баланс на бялото?

6. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от lansling
    Здравейте,
    да се похваля с новата продобивка: Panasonic TX-P42G20E . Искам да благодаря на всички дали мнения във форума. От около месец чета активно и след ревютата, който прочетох и отзивите на съфорумците сведох избора си до два модела LCD и G20. Промоцията на ТМ също ме улесни в избора . Телевизора предава перфектно ,но имам едно притеснение. Трябва ли задължително да го разработвам с картинки и има ли опасност от прогаряне? В момента повечето канали има черни ленти от долу и от горе на екрана и аз избягвам да гледам повече от 60-90мин. на един канал. Отделно намалих контраста на 30(гледам на фабричен сет "cinema").Навъртях му около 20-25 часа работа. Много ще съм благодарен ,ако някой притежател на плазма даде малко акъл .
    Другият ми въпрос е, как да направя добър баланс на бялото?
    Честито!
    За разработването е по желателно, бих казал и задължително. Не е нужно да става с картинки. Достатъчно е да го оставяш на някой канал с "Zoom1"(например), за да може да се скрие логото. А относно контраст, яркост, цвят и т.н. е необходимо да свалиш още няколко единици под 30.
    Успех...!

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не е задължително да го разработваш с картинки, но е препоръчително. Като не го ползваш му пусни долните снимки от едно усб да ги врътка.
    Не е нужно да намаляш настройките в началото нито след това. Ползвай го в режим Кино и ТНХ и не го мисли.
    Прикачени файлове Прикачени файлове

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Здравейте,
    Сдобих се с S20. С всички отсъпки излезна 1125 кинта. Засега всичко е ок с картината, но имам въпрос свързан със звука.
    ТВ-то е свързано през хдми с лаптоп. През същия кабел минава и звука, тоест чува се от телевизора, а аз искам да минава през усилвател. Та въпроса ми е, дали е по-добре, за аудиото, лаптопа да е свързан директно с усилвателя или лаптоп->хдми->тв->усилвател е същото? С две думи - разваля ли се качеството на звука ако минава през плазмата?

лазарус18 - това за настройките нещо ново ли е? на уж трябваше да се намалят за 200 часа?

10. Тук е от
    Nov 2008

Панасоник пак пуснаха 5 години гаранция за закупени стоки от 15.11 до 31.12

11. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте,
    след като прочетох доста коментари в този форум преди около 3 месеца си закупих телевизор Panasonic TX-P42G20.
    Опитвам се да гледам филми чрез вградения плеър в телевизора, но когато трябва да се пуснат субтитрите всичко се прецаква (имам в предвид, че суб. излизат на някакви забравени от човечеството синволи) Допитах се до разбирачите от панасоник, които ми казаха, че трябва да си изтегля програмата UniRed от официалния сайт (не я открих тая програма там) чрез която преработвам суб. и те стават по европейски сандарти ала бала. Общо взето без никакво обяснение от тяхна страна ме отебаха с извенение .... та ще съм ви много благодарен ако ми кажете как да се справя с този проблем.

12. Тук е от
    Oct 2010

Еmil88 виж в 1-я пост програмата VieraSrt с нея се оправят

13. Тук е от
    Jul 2010

какво значи първия пост )) не мога да загрея ... на първата страница ли да погледна ?

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

да

16. Тук е от
    Nov 2010

Благодаря на lazarus! Почвам да връткам картинките за да го разработя.
    Не знам дали си въобразявам ,но забелязах друг ефект, понякога имам чувството че изкуствено движенията забързват. Дали не се дължи на 600Хз ? Иначе съм изключил всички "екстри". Доставчика ми е Мегалан ИП телевизия.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отиди в Menu-Setup-Other Settings и изключи Inteligent frame creation и Super Resolution.

18. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Отиди в Menu-Setup-Other Settings и изключи Inteligent frame creation и Super Resolution.
    Благодарско ! От това е . Проблема е решен. Сега ще се опитам да пусна вградения плеър, да видя как ще се справи с мрежата. Ще се помъча има доста писано по темата. Да не се превръща форума в чат.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе