Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 118 от 174 ПърваПърва ... 68108116117118119120128168 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,756 до 1,770 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

А защо мислиш, че трябва да работи с видео по DLNA? То работи, но едва ли ще тръгне това, което си мисля, че искаш да тръгне.
    И кой по-точно сървър ползваш?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

и на мен борбата с DLNA е безмилостна. Най смешното е, че вграденият медиа сървър на Уиндоус Виста и ТВ-то си се разпознават без проблем, само трябва от компа да се разреши достъп на новото устройство, което само ти се набива в очите, че иска достъп до компа. И всичко върви пушка - видео, музика, снимки. Проблемът е, че не се поддържат субтитри никакви.
    Опитах с home media server на руснаците, нооо там има повече настройки, отколкото на целия Уиндоус. Нямя оправия - транскодери, портове, повече от половината неща нямам идея за какво са. Съответно нямам упътване, руският език допълнително ме спъва и нищичко. ТВ-то намира HMS сървъра, но като искам да вляза в него, ми казва, че няма връзка.

4. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Затова - най-лесно - качвате си филмчетата и снимките на едно USB (флаш или диск) или на SDHC карта и готово. 100 пъти по-лесно, отколкото настройки на медия сървър, мощен компютър, прекодиране, чакане и запецване понякога

Аз съм с 50G20 и се закачам към DLNA-то на Azureus-а, но не винаги върви нормално.

Много съм разочарован от недъгавия upscale на SD видео (DivX/XviD), затова и без друго си ползвам playstation3-то... той прави перфектен upscale, чак да се зачудиш дали наистина е SD видеото.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

PS3 е ненадминат в това отношение. Няма телевизор или ДВД плеър, който да го бие в ъпскелинга. Иначе за телевизор G20 е с много добро скалиране и обработка.

6. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    А защо мислиш, че трябва да работи с видео по DLNA? То работи, но едва ли ще тръгне това, което си мисля, че искаш да тръгне.
    И кой по-точно сървър ползваш?
    Е, ако няма видео с транскодинг, т'ва DLNA могат да си го ... носят у тях :-).
    Пробвах TVersity, WildMediaServer, Twonky, Mezzmo и вградения на Win7 ... в този ред. Не съм пробвал PS3 Media Server още. Така или иначе - при повечето резултата е един и същ :
    - МР3 -> ок
    - картинки -> ок
    - видео с транскодинг -> "reading file, please wait ..." или нещо от тоя род и след това - "can't read file"
    - видео без транскодинг -> естествено - "file not supported" :-)

... и те така ! :-)

7. Тук е от
    Jun 2010

Искам да кажа едно...WOOWW! Един вид пуснаха ми HD каналите. Мдааа, как да гледа човек после SD.

Имам един въпрос, най вече към zlobarov, но и друг ако знае да каже:

Още при стартирането на ТВ-то първия път избрах държава Финландия и район Хелзинки, защото четох, че само така сработвал DVB-C тунерът. Наистина настройката на каналите беше като детска игра, но на HD програмите в момента мога да избирам само субтитри на шведски, суоми, норвежки и още два неудаващи ми се езика. Подозирам, че това е заради района който съм избрал. Да не би инфото за Финландия да не се отнася за тазгодишните модели или за blizoo?

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

По-скоро Близуу са в дъното на това. На този оператор при Тошиба с избрана за настройка на тунера страна Германия на някои от HD каналите също има само тези скандинавски езици , че и субтитри на тях.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от boboev
    Искам да кажа едно...WOOWW! Един вид пуснаха ми HD каналите. Мдааа, как да гледа човек после SD.

Имам един въпрос, най вече към zlobarov, но и друг ако знае да каже:

Още при стартирането на ТВ-то първия път избрах държава Финландия и район Хелзинки, защото четох, че само така сработвал DVB-C тунерът. Наистина настройката на каналите беше като детска игра, но на HD програмите в момента мога да избирам само субтитри на шведски, суоми, норвежки и още два неудаващи ми се езика. Подозирам, че това е заради района който съм избрал. Да не би инфото за Финландия да не се отнася за тазгодишните модели или за blizoo?
    Пробвай със страна Германия и пиши какво се е случило.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Аз пък съм на страна Финландия Област "turku" не съм се задълбочавал със субтитрите но ако се изкарват по следния начин меню/настройки/език/избрани субтитри 1 или 2 там мога да избирам от 27 езика + оригинал (за съжаление нито един от тях не е Български)
    Ще ми е от полза ако някой открие как да се пуснат БГ субтитри...

12. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Аз пък съм на страна Финландия Област "turku" не съм се задълбочавал със субтитрите но ако се изкарват по следния начин меню/настройки/език/избрани субтитри 1 или 2 там мога да избирам от 27 езика + оригинал (за съжаление нито един от тях не е Български)
    Ще ми е от полза ако някой открие как да се пуснат БГ субтитри...
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,44906.0.html
    Добре дошъл в отбора

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За кои канали иде реч?

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

Амии, след разговор с вътрешен човек в близуу, оказва се, че това със субтитрите на HD каналите на Discovery и NG не е проблем в нашите телевизори. Каза ми, че това си е повсеместен проблем, който им залива телефонните линии, наравно с оплакванията, че в HD БНТ1 по време на мачовете не се виждат таймерът и резултатът през цялото време.

16. Тук е от
    May 2010

здравеите значи да споделя вързах телевизора с компа DLNA с медия сървар на руски.За разлика от преди мен изказали се по тази тема при мен всичко варви нормално е почти всичко до 720p няма никакви забележки без насичане и нещо такова, но при опит да поткарам мкв доста се озори насича яко. Та искам да попитам това от телевизора ли е или има и други фактори които влияят настроики и тем подобни .

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

от задклавиатурното устройство е:

1. по формата на облаците ли хората да познаят или на кафе да гледат, за да познаят колко ти е мощен компютъра, че да ти кажат дали е нормално да ти насича MKV-то (и кое MKV в частност или всички)?

2. с речник по правопис или с учебник за 3-ти клас да ти четат написаното, че да разберат какво си искал да кажеш, удавяйки ни в десетките правописни и пунктоационни грешки в мизерните 3 реда и нещо, които си сътворил?

18. Тук е от
    May 2010

мс мн ми помогна утре тръгвам и на даскало споко

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе