Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 121 от 174 ПърваПърва ... 71111119120121122123131171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,801 до 1,815 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

deank, момчето от Пловдив наистина е много точно. Тази сутрин си получих цайсите, но не са жълти, а някакъв нов модел, съвсем джиджани на дизайн, адски удобни. Пичът твърди, че имало от тях дори по-добри отзиви отколкото от жълтите. Ще пробвам и ще пиша как са. Ето такива са:

П.П. Между другото, току що ги пробвах на скрийншота ти с жонгльора от предната страница. Просто ПЕРФЕКТНО! Няма грам crosstalking. Може би защото мониторът ми е калибриран, а ТВ-то още ни, понеже още го разработвам.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Да, тези са хубави, но явно е нямал от тях, когато си поръчвах.

Определено и с тези (и с жълтите) ще усетиш разликата от картонените. Почти няма 'ghosting' ефект нито на монитора, нито на телевизора.

Сега дърпам монстърс с/у елиънс в оригиналния блу-рей 3Д формат и ще го пусна да се смята за red/cyan, макар че добавих опция в multiAVCHD за green/magenta и за другите видове гледане.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Същите си поръчах от Щатите за 0.99$. Трябва да дойдат другата седмица.

5. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от deank
    Сега дърпам монстърс с/у елиънс в оригиналния блу-рей 3Д формат и ще го пусна да се смята за red/cyan, макар че добавих опция в multiAVCHD за green/magenta и за другите видове гледане.
    Ехаа, браво. Ама точно така, в red/cyan разбира се. Иначе за какво купувах очилата.

6. Тук е от
    Jun 2010

Вече официално мога да потвърдя, че филми в mkv, след ковертиране в AVCHD и интегриране на субтитрите с програмата на deank, multiAVCHD, се стриймват без проблем по безжечна мрежа към телевизорите Panasonic, които поддържат AVCHD и имат USB и Wi-Fi dongle, разбира се.

7. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

@boboev: Нещо такова ще стане от монстърс с/у елиънс:

Ето кратък откъс, който направих преди малко:

******************.com/files/40265131..._red-cyan_.mkv

8.  

9. Тук е от
    Jan 2007

Има ли някакви специални настройки на плеър или на видеокарта които правите, при мен нещо цветовете не са както трябва на 3Д-то - гледам с очила като тези на снимката по-горе а телевизара ми е 42Г10

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Тия червено-сини очила много натоварват очите, особено лявото. Не са като тези в кината, чудя се каква е разликата. Може би в кината са поляризирани?

11. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте ,
    Колеги от скоро съм горд притежател на TX-P42U20E и тепърва се запознавам с възможностите му.
    Та въпроса ми е - мога ли да гледам 3д филми от компа на него,как ?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Само анаглифни филми за каквито говорят по-горе.

13. Тук е от
    Jun 2010

В превод за незапознатите ?!

14.  

15. Тук е от
    Mar 2010

Мой приятел има от известно време следният проблем с плазма на Panasonik незнам точно модела .На каналите 27 и 28 се появяват едни и същи канали,,каквото настрой на 27 автоматично се появява и на 28,промени ли канал 27 се променя и канал 28''и когато работи с дистанционното и сменя каналите един по един когато стигне до 27 следващият канал който идва не е 28 а 29,ако направо набере от копчетата 29 се появява но ако ги избира 1 по 1 28 се губи .Това се е получило от скоро като не е бърникал никакви настройки.Някой знае ли нещо по въпроса.И още нещо да попитам каква е тази промоция на плазмите на Panasonik с 5 год гаранция като в Техномаркет нищо не знаят или не искат да казват

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е гаранция от самия производител и важи за покупка на Full HD модел до 10 юли.
    За каналите не знам защо е така. Цифрови ли са каналите?

17. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, днес през телевизора дръпнах и инсталирах последната актуализация на G20 (мисля 2.007 - като версия TV-о показва 2407-10000), не можах да намеря какво включва обаче.
    На официалната страница липсва информация (има само за Ver. 2.004):
    http://panasonic.jp/support/global/c...d/2010/eu.html

P.S. Имам подозрения, че са пипали нещо за помненето на езика на аудиото при превключване на каналите - вече работи на повечето канали, на 1-2 - обаче не става, явно зависи и от default-ния, а там български все още липсва...

18. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте за 1-ви път в този форум. От седмица съм щастлив собственик на ТХ-42V20E на Panasonic. Ето и първия ми въпрос: в ТМ (Пловдив) вездесъщият продавач без коса ми спомена, че "се препоръчва" 1-вия месец да работи в режим на картината "NORMAL", за да се разработели еднакво всички пиксели. На мен "нормалния" режим ми "крещи" с цветност, яркост и контраст и силно предпочитам ТНХ, на който всъщност гледам пренебрегвайки съвета. Чудя се има ли някакво основание все пак за тази препоръка?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе