Те всички марки са пуснали нещо такова в новите си модели. Ще го видим що за чудо е. Аз не възлагам никакви надежди.
Те всички марки са пуснали нещо такова в новите си модели. Ще го видим що за чудо е. Аз не възлагам никакви надежди.
Развитие по моят проблем.Първоначално публикувано от jovko
Смених номера на един от 15 канала и след 10 мин изкл тв, пак ги нямаше всичките 15
Пуснах пълно търсене и въпросните 15 канала ми ги сложи от1000 до 1014, след 10 мин спрян тв нямах канали от 1000 до 1014.
Моля ви помогнете.
тези 15 канала са на два пакета с честити 70 и 78
Явно и при теб няма да се оправят нещата, при всеки кабелен опрератор си има някакви такива неща, при мен на 4 честоти каналите изместват това което е на най ниската честота и няма никакво оправяне, като мога да запазя само един пакет от тези 4-ри но губя тези от най ниската честота , след като изпробваш всички менюта и опции а те не са много, значи няма откъде да се оправят,аз вече пробвах всичко.При аналогавите канали има различни честоти и не може да има препокриване, при цифровите има една носеща честота а допълнителната не се вижда ама тя прави проблемите и тв- то явно спрямо нея запазва последното намерено.Ако има някакъв стандарт за кабелните оператори нещата ще се оправят но май няма такъв или нов фърмуер ,в който тв-то да запазва канала спрямо името му например няма как да ги мисли за едни и същи.
При мен не ги измества с други, просто изчезват при изключване на тв-то за повече от 10 мин.Първоначално публикувано от ivan1
новият
Panasonic TC-P65VT25 Plasma
http://www.televisioninfo.com/conten...eview-1495.htm
добре това значи ли че такъв филм записан на3D но с обикновен телевизор и с очила за 3D ще можем да гледаме 3D.И саответно обикновен филм но с 3Dтелевизор и очила пак стават нещата.Първоначално публикувано от lazarus18
НеПървоначално публикувано от venci79
Телевизора трябва да подържа 3D както и Bly-ray плейъра също.
На обикновен телевизор със 3D очила никаква разлика няма да видиш.
Има процесори като този вграден в новият телевизор Samsung UЕ-46C9000 който е способен да трансформира двуизмерно изображение в триизмерно.
Аз съм виждал на обикновен телевизор 3D релийзи. С подходящи очила се получава някакъв ефект. Далеч е от киното, но става колкото да се кефят хората.Първоначално публикувано от venci79
Съмнявам се, че и със "специалните" нови уреди, които се чакат ще е нещо кой знае какво.
ето как изглежда 3D HD видео без очила на Panasonic TX-P65VT25.
На коя кабелна си?Първоначално публикувано от jovko
PANASONIC имат проблеми с тунера.
Тези програми, които ти изчезват от един пакет ли са или от различни пакети по няколко програми.
P.S. Сега видях, че си писал на кои честоти са. 70 MHz ли е основната носеща честота? (тя най-често е първата)
PANASONIC TX-P50V10E и този ли има проблеми с тунера.
Зависи от оператора.Първоначално публикувано от venci79
Ти с тях най-вероятно така или иначе ще ползваш външния им приемник/тунер и не те касае този на телевизора.Първоначално публикувано от venci79
Дори и да ползваш вградения /със съответния модул и карта/ няма да имаш проблеми със приемането на каналите им. Единствено засега има някакъв проблем с HD пакета им.