4м диагонал от 4м разстояние... не QHD, ами OHD (octoHD) няма да те спаси от пикселизирането
4м диагонал от 4м разстояние... не QHD, ами OHD (octoHD) няма да те спаси от пикселизирането
В киното като гледах Аватар имаше хора и на първия ред /горките/ и те са много по-близко от 1:1 с диагоналаПървоначално публикувано от FearMe
Между другото резолюция от 7680/4320 им идва идеално на тази плазма, пиксела е голям 0,44 мм,малко по малък от 40 инчов тв
lazarus 18 ако намеря все пак някаде такъв Pioneer LX5090H под 4000лв няма ли да е по добър от TX-P50V10E и има ли всички необходими тунери и екстри като е модел 2008.ти кои би предпочел ака са изравнени като цена.Първоначално публикувано от lazarus18
Говорих с техник от КейбълТел относно моят проблем с губещите се канали на цифровата. Той веднага позна кои пакети ми се губят. Според него е възможно да е от лоша връзка някъде по сплитерите в апартамента или в буксата към телевизора. Ще дойде утре да провери.
Вие какво мислите по въпроса?
Какво бих предпочел аз не трябва да ти е определящо. Ние търсим различни неща от телвеизора. Според мен Панасоника ще е по-добър за теб. 5090H няма кабелен цифров тунер и няма говорители изобщо. Нито стойка.Първоначално публикувано от venci79
Напълно е възможно. Дори понякога прекалено силния сигнал е проблем.Първоначално публикувано от jovko
благодаря ти lazurus 18 а ако гледам на панасоника повече от 8 часа или го забравя в режим 4/3 може ли да прогори. щото нали отсрани стават черни ленти като не е на режим примерно ширик екран или16/9.
Тестовете показват, че и 10 часа статичен образ не прогарят панела. Все пак внимавай като тръгваш за море да не го оставишПървоначално публикувано от venci79
Има си режим Just, който хем разпъва образа на цял екран, хем е що-годе пропорционален в центъра на екрана.
Възможно ли е информацията която се дава на цифровите канали да е блокирала от телевизора или проблема ще е от кабеларката, от известно време си пише едно и също,дори и ако запаметя други канали на тези номера си остава същата информация за текущо предаване само сменя името на програмата, а часовника си работи.Тв-то е P42u10e а кабелната е bbc kable.
p.s gadinoid, abv при вас как е
Нищо му няма на ТВ-то. Тези от BBC-Cable след Нова година съвсем оцапаха работата. Това е защото не подават актуална информация за ЕРG-то на ТВ-то. Орязаха и НВО-то и др. програми.Първоначално публикувано от ivan1
Жалко, че в град с над 50000 жители (среден за мащабите на България) нямаш алтернатива за кабелна телевизия
Благодаря за инфото, иначе офисите ги направиха хубави барабар с мацките вътре, ама то само с това не ставаПървоначално публикувано от gadinoid
Около 10 мин след изключване на тв(TX-P42S10E) се чува още някакъв звук. Нещо като изключване на реле. нормално ли е?
Мисля си че цифровият тунер не е перфектен. Днес скрих част от каналите(HIDE) и си пуснах ъпдейт за да ми изкара липсващите канали(предните ми постове) и после установих че ми е разбъркало каналите(номерата им) и дори част от тях ги беше препокрило с други.
Странна работа