аз съм на кейбълтел.Първоначално публикувано от gadinoid
Програмите които ми изчезват са на 7 бр на честота 70 МНz и 8 бр на 78 MHz. Целите два пакета ми се загубват след като изключа телевизора за повече от 10 мин
аз съм на кейбълтел.Първоначално публикувано от gadinoid
Програмите които ми изчезват са на 7 бр на честота 70 МНz и 8 бр на 78 MHz. Целите два пакета ми се загубват след като изключа телевизора за повече от 10 мин
Да не би да имаш предвид 700Мхц. и 708Мхц. , ако си в София?Първоначално публикувано от jovko
В Разград съм и е 70 и 78 МхерцаПървоначално публикувано от nkd
кои вариянт е за предпочитане според теб да ползвам техния приемник или на вградения смисъл като качество и улеснение.Първоначално публикувано от lazarus18
Няма как да са такива честотите.Първоначално публикувано от jovko
По-добре е да ползваш вградения тунер. Тъпо е да ползваш цифрова телевизия с приемник със аналогов изход какъвто ще ти дадат.Първоначално публикувано от venci79
Въпроса е да намериш подходящата карта за да сложиш модул за нея - Irdeto.
Няма ли да купуваш вече? Да не си решил да пишеш дисертация? Хората смениха вече по 2 телевизора докато се наканиш.
хихи всичко с времето си мисля към края на този месец да вземам вече.като таиничко се надявам малко да посвалят цените до тогава че да ми останат и за активен субуфер.
и да те питам как мислиш четох назад в форума доста добри неща за Pioneer LX5090H.дали не е по добър от TX-P50V10E и колко наи евтино може да се намери.
То вече трудно се намира. Не се произвеждат от известно време. Последно в Деком имаше наличности. 4000 лева е чистия модел - без стойка и тонколони.
Такива са! Като съм на канал от този пакет и отида на ръчни настройки, това пише 70 мхца и 78 за другиятПървоначално публикувано от lazarus18
Нещо е объркано. Най-ниската честота на КТ и която и да е цифрова кабелна е 170MHz. Може от там да идва проблема.Първоначално публикувано от jovko
Може ли от КТ да са объркали нещо??Първоначално публикувано от lazarus18
защото го проверих и е така.
въведох 70 мхц и си намира каналите. със сигурност не е 170, защото на 170 са други канали.
[img width=398 height=600]http://www.fullhd.gr/images/stories/2010/January-2010/January-2010-4/panasonic%20neo%20neo%20PDP.JPG[/img]
и новата година да донесe на всички ви по един такъв 3D плазмен телевизор
http://www.fullhd.gr/plasma-tv/full-...plasma-tv.html
и стена, на която да бъде сложенПървоначално публикувано от hristoslav2
и хол 100 квадрата от където да го гледашПървоначално публикувано от FearMe
Абе, и от 4-5 метра мога да го гледам. Само чакам да го пуснат на промоция в Техномаркет