Ами ще почакаме да видим, дали си е от телевизорите или е въпрос на настройка, в което се съмнявамПървоначално публикувано от Bivola
Ами ще почакаме да видим, дали си е от телевизорите или е въпрос на настройка, в което се съмнявамПървоначално публикувано от Bivola
24 кадъра в секунда са малко за бързи движения.Това не е проблем на телевизора според мен.
Първоначално публикувано от valnes
SA-HT340 не е плеър а домашно кино и до колкото си спомням няма HDMI и съответно Виера линк.Май няма да стане.
Да, домашно кино е и е свързано със скарт кабел. Заи Виера линк си има отделни бутони на дистанционното, а отделно си има обособени бутони в долната му част, които са за управление без Виера линк. След като прочетох инструкциите от диска и въведох кода (наистина е 71 за домашно кино) се получи номера! Е, не може да се управлява всичко, но поне основните функции като пускане/спиране, възпроизвеждане,превъртане ги поддържа. Все пак си някакво удобство. Само не мога да разбера защо това го има само на диска, а в книжката - не. Все пак клиентите не са длъжни да имат компютър, за да си прочетат инструкцията. Добре, че ги има форумите!
Благодаря на granity за помощта!
Мачовете не са в 24 кад. По-скоро проблема е в ниския битрейт.Първоначално публикувано от chachoto
valnes, от 2 години инструкцията е съкратена до бързо ръководство за въвеждане в експлоатация с цел пестене на хартия и грижа за околната среда.За това в комплекта е приложен диск с пълната инструкция на продукта.Аз мисля че това е добра идея.Преди слагаха по 1 кило хартия в кашона на различни езици.
........който не подлежи на подобрение? Така ли?Първоначално публикувано от lazarus18
Днес гледах новия 42G20 със сребърната рамка.Впечатлението ми е че е по елегантен от черния модел
Само от кабелния оператор.Първоначално публикувано от pacho_20
Здравейте,
някой знае ли как се активира Skype на 42G20 - при мен не излиза във Viera-менюто.
Значи не подлежиПървоначално публикувано от lazarus18
След ъпдейт на софт., Skype изчезва от менюто.Прочети си книжката.Ще чакаме включване при следващ UP.Първоначално публикувано от gbiuz
Здравейте,
Ползвам Panasonic TX-P50V10E със закачена антена ITV, нa вградения сателитен тунер.
За да се активира DVB-S, трябваше да се избере регион, Aust Ger или Suis(такъв е надписа на на гърба на Tv-to)
Проблемът ми е следния, при превключване на канали, които имат субтитри на BG, се налага всеки път да избирам ръчно от бутон Option na дистанционнто да излизат субтитрите на BG.
В настрoйките на Setup Menu/Language нямам възмойност да избера Prefered Subt 1 BG, предполагам, защото е избран регион Aust Ger или Sius.
Субтитри на BG не ми излиза, като подменю, самo примернo Finish,Polish,Greek и тн.
.....някой решил ли го е този проблем?
Такам най-сетне се реших да купя Panasonic TX-P42U10E уви указа се че вече в нито един магазин в страната от веригите:МЕТРО,Тхномаркет,технополис или зора го няма!Можете ли да ми препоръчате нещо!Ако на никои не му идва на ум как мога да постъпя..... за уточнение от облас Пловдив съм.И още един въпрос коя марка ТВ е най-надежна според вас.Спрях се на Панасоник но в вече зех да се замислям и за други марки..Благодаря предварително!
Няма го , защото е модел 2009 и са свършили или е останала тук-там някоя мостра ! Не се коси , а си вземи модел ТВ от 2010 ! Панасоник , Сони , Самсунг , ЛГ , Филипс и Шарп са основните марки ТВ на нашия пазар , избирай из между тях !При плазмите Панасоник са най-напред , но то и няма други на нашия пазар , освен някой модел на ЛГ и Самсунг ! Няма такова понятие като най-надеждна , а има с най-малко дефекти , но тука е много сложно за коментар !
Сподели какъв бюджет си приготвил за да има конкретни предложения ! За размера , разбрах , 42' - много добър избор !
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070421 !