Гледай го на реалистично кино-и за напред.Там е най-добре настроен фабрично.Изключваш всички подобрители.Ето 1 ревю.http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p1
Гледай го на реалистично кино-и за напред.Там е най-добре настроен фабрично.Изключваш всички подобрители.Ето 1 ревю.http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p1
TX-P50GW20 струва 1599 евро.Като провериха за модела който аз искам TX-P50V20E тои струваше 1999 евро.Само че го нямаха в наличност в магазина.Но тези дни ще си го порачам,макар че жената ме натиска да взимаме 3Д TX-P50VT20E тои е 2599 евро.Първоначално публикувано от benedict
Добре ама ми даваш линкове за онлайн поръчки,този телевизор го няма никаде в нито една голяма верига в Австрия,понеже политиката на магазините е да излагат по върховия модел от серията,но иначе няма проблем да си го порачаш от магазина.Обиколил съм Медиа маркет,Сатурн,Космос и няколко други и навсякаде са изложили модела TX-P50VT20E.Все пак ти благодаря за линка.Но ще си го поръчам от Медиа Маркет защото тия онлайн поръчки не са много практични,смисал ако му има нещо на телевизора е голям панаир да им го върнеш,на жената майка и яде попарата с един лаптоп така че не е добър вариант за онлайн поръчка.Първоначално публикувано от lazarus18
Тогава отиди в магазина и ги накарай да ти го доставят те. В България работи. Съмнявам се да сме изпреварили германците и австрийците по обслужване.
Това и ще правя,а относно онлайн поръчките,ако нещо се прецака се обаждаш на фирмата от която си го поръчал те ти правят термин (демек ден и час) със специалист който ще дойде да го погледне и да констатира дали наистина има проблем,и след като констатира такъв ще ти насрочат друг термин когато куриер ще доиде да го вземе.Иначе нямя проблеми ама не ми се занимава с такива неща.Иначе ако е нещо дребно смисал дрехи,обувки като не ти харесат направо ги залепяш с тиксо в кашона с които са дошли и отиваш в пощата и го даваш и това е,то си има обратна разсписка и всичко е без пари.Първоначално публикувано от lazarus18
Радвам се, че съм бил полезен. Ще ге кача, извинявам се за закъснението, но имах други ядове в последните дни.Първоначално публикувано от IvayloSC
Май ще взимам 3Д модела TX-P50VT20E,само да попитам при него няма да трябва да обработвам 3Д филмите както правят bobev i deank,само си ги пускам слагам си очилата и всичко е ок,или само така си мисля.
Принципно е така, но откъде смяташ да ги пускаш тие 3D филми и кои точно филми ще пускаш като са общо 3 броя?
Ми ще се пускат от Попкорн ц-200.И точно затова питам защото са 3 броя,дали всичко ще е ок или все пак ще трябва да се преработват някои от тях.Първоначално публикувано от lazarus18
За момента няма как да пуснеш истинския 3D филм от подобен плеър. Само от оригинален Blu-ray 3D диск и съответния 3D Blu-ray плеър.
Очаква се ъпдейт за Popcorn-a да пуска 3D филми след време.
Мдааа,благодаря ти много за отговора,най ще се окаже много безполезно това 3Д ама жени кво да ги правиш.Пък и съм сигурен ,че в началото на Септември сигурно ще падне с поне 500 лв съответно 200-300 евро,пък може и много повече.Първоначално публикувано от lazarus18
Недей да съжаляваш. Взимаш си един от най-добрите телевизори в момента.
Щом не могат да ти докарат 50V20 взимай смело. Няма да съжаляваш.
Именно ти ме посъветва за този модел за което много ти благодаря,просто нищо неможе да ме откаже да не го взема,наистина засега е най-доброто на пазара.Първоначално публикувано от lazarus18
Готово, качих настройките под графиките от PAL/SECAM настройките. Дерзайте.Първоначално публикувано от IvayloSC
А ти към какви параметри си се стремил към тая SD калибрация? Защото ми се струва, че трябва да е точно към Rec.601.
Въпреки, че ти сигурно имаш предвид каква опция си ползвал в HCFR софтуера.
Там е малко подвеждащо както е оформено Rec.601/NTSC/ и PAL/SECAM.
Според мен, а и по книгите и двете се водят Rec.601 като стандарт когато говорим за цифрово видео.
Всъщност не знам защо го написах това
Може би като някакво уточнение.
Мерси за числата, ще ги пробвам.