Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 31 от 174 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Честито!

Можеш ли да провериш дали при сцени в които има бял/светъл цвят при изключен звук долавяш някакъв шум?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Тоя шум не го мисли, и при мен има леко жужене но само като съм над телевизора, иначе ако го има при различните цветове това се получаваше при аналоговата сателитна телевизия и то при червен и всякакъв светъл цвят включително и бял, когато сигнала е слаб, картината бръмчеше, ти на какъв сигнал си?

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Направо съм потресен...досега не се бях сблъсквал с по-възпитан и културен търговец,както управителя на Техномаркет-Божурище.Видяхме се обясних ми за какво иде реч,пробвахме СА модула на друг телевизор,той си тръгна както си му е реда и момчето ми каза - "Вкарай телевизора да го видим".Вкарах го в магазина ,видяха че не тръгва СА модула на моя телевизор и ми каза че ще ми го сменят с друга бройка(каквато пък имаше само мостра).Тогава реших да взема Р42U10,оказа се обаче че няма никаква бройка от тоя модел в магазина и след кратко размишление от моя страна "се качих още едно стъпало" и си взех в крайна сметка това,което първоначално бях решил - а именно P42S10.
    И така,ей го седи си пред мене и на по половин сантиметър от модулчетата на секцията,ама влиза без грешка.

Преди да си тръгна му казах на Управителя,че за мене вече има само един магазина Техномаркет!
    А така 42 си е 42, по добре от 37 да ти е честит! Все пак нещо от ТВ-то е било...

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Честито колега и аз направо грабнах p42s10e можеше и с u10 да минеме ама здраве да е , аз още не съм взел модул но тия дни ще питам кабеларката дали ще дадът, но пък без модул си хващам ХД каналите и картината е супер
    а колегата дето пита за разстоянието, аз до скоро гледах на 32лсд с 5м хдми кабел от компа и картината си беше много добра, но за 6 и повече метра сигурно трябва 10м кабел и тогава незнам как ще е, сега на новия още не съм пускал картина от компа но тия дни ще го направя и предполагам ,че ще си гледам с кеф хд и фулхд филми и др.
    и да с 42 не си сбъркал

6. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Искам да благодаря на всички помогнали ми със своите съвети относно прословутия ми CA модул.
    Относно жуженето на телевизора при светли сцени .....трудно е да се каже,но по-скоро се чува,отколкото не.И то при положение че съм много близо до телевизора или с наведена над него глава.За мене обаче това не е проблем!
    Радвам се че сагата приключи и се надявам да няма нови проблеми.

Далеч съм от мисълта,че след няколко месеца обикаляне по магазините и половин година четене съм специалист или нещо подобно на тема телевизори,но искам да кажа на всички,които тепърва ще се впускат в това начинание,да забравят за всичко останало и просто да си изберат телевизора,чиято картина им харесва най-много и да не се вманиячават на тема матрици,херцове и тем подобни.Голяма част от хората,които дават ценните съвети(поне за мен бяха такива) в този Форум,подозирам,че се тесни специалисти по електроника или манияци на тема добра картина и са едни от малкото,които забелязват разликите между отделните модели в даден ценови клас.Аз също държа на добрата картина,но това е много относително.
    Проблема може би е в това,че в тия гладни години много от търговците са се "овълчили" и гледат да изклатят всеки клиент,и само казват "да,да.този е най-хубавия" и клиентите вече загубили доверие,започват да търсят истината другаде,където съветите за безкористни - за което още веднъж евала и

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте и от мен.
    Имам Panasonic TX P42G10E от 1 месец. Телевизора си е 6!
    Сложил съм го на една стойка, на която има наредени един върху друг усилвател, дек, CD, Blu Ray и тв-тунера на оператора. И най отгоре на 3-я "рафт" е ТВ-то. Хубаво, ама ми се струва малко високо - от пода до основата на ТВ-то е 73 см. Гледам го от около 3.30-3.50 м. И ми се струва висока тази стойка. Гледах в Техномаркета и Технополиса разни маси за теливизори - около 58-59 см. Насочил съм се към подобна маса, но ме притеснява факта, че самия телевизор има наклон на екрана. Горната част е малко наклонена напред.
    При маса 58 см дали този наклон няма да създава някакъв дискомфорт, като седна срещу телевизора, не е ли ниско.

Вие какви стойки/маси ползвате за 42 инчови телевизори?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Аз ползвам тази: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037648 и в магазина не обърнах внимание, харесах я по външен вид и размер, но се оказа, че отдолу краката имат полускрити колелца и е много удобно за местене при правене или промяна на връзки при системата. Освен това можеш да си го завърташ мигновено, ако гледаш под ъгъл, или пък да си го доближаваш до мястото на гледане (ако те кефи). Важен според мен е размерът на масичката - да е широка поне колкото телевизора - иначе ще стои грозно. А наклонът на твоя ТВ не е ли от самата стойка или още от пода - провери с нивелир ?

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    Аз ползвам тази: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037648 и в магазина не обърнах внимание, харесах я по външен вид и размер, но се оказа, че отдолу краката имат полускрити колелца и е много удобно за местене при правене или промяна на връзки при системата. Освен това можеш да си го завърташ мигновено, ако гледаш под ъгъл, или пък да си го доближаваш до мястото на гледане (ако те кефи). Важен според мен е размерът на масичката - да е широка поне колкото телевизора - иначе ще стои грозно. А наклонът на твоя ТВ не е ли от самата стойка или още от пода - провери с нивелир ?
    Наклона е на самия телевизор - като го погледнеш от страни ясно се вижда, че горната част е издадена спрямо долната. Ходих даже и до ТМ да разглеждам и др.телевизори. Панасониците са така, имаше и някои др.марки, които са конструирани така. Наличието на този ъгъл ме навежда на мисълта, че може би трябва да е мааааалко над нивото на погледа. Абе не е болка за умиране, просто искам да обменя информация и с др."колеги", за да вида кой как го приема това нещо и какви маси ползва.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Абе човек, имам същия телевизор и 1 час си играх да меря с нивелир, къде го видя този наклон

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stoianoff
    Наклона е на самия телевизор - като го погледнеш от страни ясно се вижда, че горната част е издадена спрямо долната. Ходих даже и до ТМ да разглеждам и др.телевизори. Панасониците са така, имаше и някои др.марки, които са конструирани така. Наличието на този ъгъл ме навежда на мисълта, че може би трябва да е мааааалко над нивото на погледа. Абе не е болка за умиране, просто искам да обменя информация и с др."колеги", за да вида кой как го приема това нещо и какви маси ползва.
    Съмнявам се стойката ти да не наред или да не е монтирана както трябва.

13. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Пич нещо бъркаш с тая маса,ти ли си я сглоби.Имаи в предвид че по каталог са по размери и килограми за различните тв-да не сгъне стъклото,тоест не се избират по външен вид и цена.Имат инструкция за монтаж провери я ма не може да го има тоя проблем,сглобил съм стотици от марката явно ти нещо си се объркал при монтажа.Другият вариант е както колегата казва стоиката на тв да не ти е монтирана както трябва.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Колкото и да не вярвах, оказа се, че плота на масата ми не е хоризонтален. Има някакво "провисване" в предната част и от там изглеждаше, че и телевизора е наклонен. Така се бях скосил... Харесал съм една маса на Sonnorous в Техномаркет и ще си реша проблема. Още тази седмица.

16. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    от два дена съм собстеник на плазма panasonic tx-p42g10e и имам проблем с който не мога да се справя.
    Проблема е че на DVB-c тунера не мога да настроя bnt1.btv.nova i diema да ги гледам в реално време. След като завърша началната настройка тези канали ги гледам с един час назад, другите канали са наред, след първоначалното търсене не открива всички канали и пускам актуализация на списъка. Слез завършването на актуализацията bnt1.btv.nova i diema се връщат още два часа на зад и така си гледам едно също нещо по няколко пъти , всички останали канали са в реално време. На аналоговия тунер всичко е ок , от техномаркет не могат да ми помогнат.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Най вероятно има отделни честоти на каналите в реално време и тези с закъснение, опитай на ръчни настройки да ги откриеш, като правиш актуализация препокрива някои честоти и ти остават последните намерени.При мен не могат да се запаметят всички програми заради това препокриване и гледам 53 програми от 90, добре че поне хубавите канали не се припокриват един с друг.

18. Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от iceman17
    Здравейте,
    от два дена съм собстеник на плазма panasonic tx-p42g10e и имам проблем с който не мога да се справя.
    Проблема е че на DVB-c тунера не мога да настроя bnt1.btv.nova i diema да ги гледам в реално време. ......
    малко по-нагоре съм описал как се оправя този проблем

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 174 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе