Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 80 от 174 ПърваПърва ... 3070787980818290130 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Panasonic TX-P42U10E Какво мислите за този модел ?

BloodAlien,аз съм с 42S10E,което реално е съшия като този за който питаш.Разликата е в един DVI и HDMI.Та след горните коментари,които в общи линии изчерпват темата,искаха да добавя,че съм дефакто с "твоя" модел и съм на Евроком на цифрова и картината определено е чудесна.Сега вече зависи по райони как е сигнала на Евроком,но мисля че те от Пловдив тръгнаха,така че там би трябвало мрежата да им е не по-зле развита от софийската.

Поздрави!

2.  

3. Тук е от
    Mar 2010

Re:Panasonic TX-P42U10E Какво мислите за този модел ?

Благодаря на всички (beer)

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

фърмуер Ver. 2.004 за притежателите на новите модели G20
    http://panasonic.jp/support/global/c...own_eug20.html

фърмуер Ver. 1.012 за притежателите на новите модели X20
    http://panasonic.jp/support/global/c...own_eux20.html

Фърмуер
    http://panasonic.jp/support/global/c...d/2010/eu.html

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

влизам в клуба с моя P50U10 - взет преди 3 дни, днес ми пристигна и hdmi кабела

истинските си впечатления бих могъл да споделя след около месец, защото сега всичко е на 1/3 заради първите 200-300 часа разработка, но дори и така първоначалните ми наблюдения са:

1 група (неща, които не ме интересуват - качество на телевизионния сигнал. аналоговите се ядват, но то няма и как иначе да бъде - куц сигнал, куца картина. цифровите варират съобразно качеството на самите телевизии, като някои са добри, други - гадни почти като аналоговите. HD каналите са чудесни

2 група (неща, които ме интересуват) - HD сигнал от компютъра. една дума - прекрасно, дори и на тези катастрофални настройки. след месец очаквам да изпитам следващ визуален оргазъм при вече свестните стойности

разстояние - 2.50 до 3.00 м

при гаден сигнал 2.50м е непоносимо просто заради натрапчивите дефекти в картината, а не заради големия ъгъл на гледане
    при HD 2.50м се "свиват" и стават нормално разстояние

от 3м нормалната телевизия става "нормална", а като пуснеш HD ти идва да се приближиш, за да се насладиш пълно

прословутият отражателен панел си е наистина много отражателен, но за мен това не е било никога спирачка, защото го взимам, за да гледам филми на тъмно, а не сериали на светло. плащането на допълнителни стотачки за 1/2/3 слоя антирефлекторни покрития (S/G/V сериите) в моя случай е неоправдано, затова не е и направено

"кошмарно" малкият брой на HDMI портовете (2бр) може да е проблем да някой, но на мен ми трябва само 1 бройка - за връзка с компа

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Записа от ефира се защитава по протокол DTCP-IP, Записа на HDD от One-to-One.
    Ето как е реализирано в новите модели G20:

Код:
          CI Plus  DTCP-IP  One-to-One

TX-P42G20E  Yes    Yes    Yes
    TX-P42G20ES Yes    Yes    Yes
    TX-PF42G20S None    Yes    Yes
    TX-PR42G20  None    None    None
    Мащабиране на картината -от инструкцията на 37X20:
    Auto The best ratio is chosen and the image expanded to fill the screen.
    16:9 Directly displays the image at 16:9 without distortion (anamorphic).
    14:9 Displays the image at the standard 14:9 without distortion.
    4:3 Displays the image at the standard 4:3 without distortion.
    Zoom1 Displays a 16:9 letterbox or 4:3 image without distortion.
    Zoom2 Displays a 16:9 letterbox (anamorphic) image full-screen without distortion.
    Zoom3 Displays a 2.35:1 letterbox (anamorphic) image full-screen without distortion.
    At 16:9, displays the image at its maximum (with slight enlargement).

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Честито да му се радваш с здраве!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    фърмуер Ver. 2.004 за притежателите на новите модели G20
    http://panasonic.jp/support/global/c...own_eug20.html
    Само са подобрили подръжката на СД карти ?

10. Member
    Тук е от
    Apr 2001

@FearMe
    Това все едно аз съм го казал. Точно този модел ме интересува и точно същите "групи" като твоите важат и за мен.
    Ако ти кефне да напишеш още впечатления, след като го поразцъкаш повече, ще чета с интерес.

Поздрави за покупката.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://panasonic.jp/support/global/c.../ww/index.html

Руските модели за поредна година са орязани като функции
    без DVB-C и HDD

инструкции за PRxxG20!
    http://tda.panasonic-europe-service....TQB0E0907L.pdf

и S20
    http://tda.panasonic-europe-service....TQB0E0938L.pdf

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

разликата в последната цифра на модела-определя разликата в дизайна и цвета на стойката
    VIERA TX-PR42C11 VIERA TX-PR42C10

13. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, отскоро съм с LCD Panasonic TX-L37G10E. Имам един въпрос за дистанционното. В долната му част има група бутони, които в инструкцията пише, че са за управление на външни устройства. Опитах се да командвам с тях DVD плеъра ми, който също е Панасоник SA-HT340, но не се получава. Някакъв специален код ли трябва да се въведе, за да може да се управлява ДВД плеъра или просто не са съвместими (би трябвало да са съвместими, щом са от една марка). Въобще как става цялото това управление с едно дистанционно, трябва ли да се активира по някакъв начин?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Въпреки, че "истинските " мъже не четат инструкции, ако направиш компромис със себе си и си прочетеш ръководството (дали са ти го и на български в СД), ще разбереш какви кодове допълнително се вкарват

16. Тук е от
    Jan 2010

Здавейте, много съм доволен от моя телевизор (P42X10Y), въпреки, че е нисък клас телевизор си предава идеално. Взех го основно за гледане на мачове, формула1 и други спортове. Явно сигнала на ТВ7 е много добър, защото няма никакво мазане на бързодвижещите се обекти(колите), при мачовете е същото - топката не се размазва, но имам само една забележка: при удар от вратата или дълъг пас, когато камерата се премества бързо към средата на терена образа се размазва за кратко, има ли "лек" срещу това освен по-скъп телевизор

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от valnes
    Здравейте, отскоро съм с LCD Panasonic TX-L37G10E. Имам един въпрос за дистанционното. В долната му част има група бутони, които в инструкцията пише, че са за управление на външни устройства. Опитах се да командвам с тях DVD плеъра ми, който също е Панасоник SA-HT340, но не се получава. Някакъв специален код ли трябва да се въведе, за да може да се управлява ДВД плеъра или просто не са съвместими (би трябвало да са съвместими, щом са от една марка). Въобще как става цялото това управление с едно дистанционно, трябва ли да се активира по някакъв начин?
    прочети си инструкцията кода бе 71 ако не греша ,но мисля че по подразбиране да е зададен друг за двд плеър,а не за система иначе не би трябвало да имаш проблем при мен си работят и с двете устроиства

18. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от pacho_20
    Здавейте, много съм доволен от моя телевизор (P42X10Y), въпреки, че е нисък клас телевизор си предава идеално. Взех го основно за гледане на мачове, формула1 и други спортове. Явно сигнала на ТВ7 е много добър, защото няма никакво мазане на бързодвижещите се обекти(колите), при мачовете е същото - топката не се размазва, но имам само една забележка: при удар от вратата или дълъг пас, когато камерата се премества бързо към средата на терена образа се размазва за кратко, има ли "лек" срещу това освен по-скъп телевизор
    Да и при мене го има(P42S10) - още преди няколко поста предположих,че се дължи на това,че сигнала се обработва,а не се визуализира директно върху панела.Това,което виждаш в момента на удара на топката и при zoom на оператора на мача и при бързи движения според мен е нещо като необработен сигнал.Макар че като се замисля,след като сигнала се обработва преди да достигне до панела,то това замазване не би трябвало да стига до зрителя.
    Нека някой по-навътре в нещата да се изкаже по темата със това милисекундно замазване.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе