Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 90 от 102 ПърваПърва ... 40808889909192100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте, от вчера съм горд собственик на PANASONIC TX-P50ST50E от Технополис Пловдив. Промоцията наистина е много хубава а и покупката на 6 вноски без оскъпяване е чак невероятна за мен, но факт. Пробвах го в магазина съвсем набързо. После айде вкъщи, изчаках час и нещо да се аклиматизира и го пуснах. Върза се веднага с безжичната мрежа и пробвах няколко youtube клипа. И на 10-ата минута телевизора спря. При опит да се пусна светодиода в долния ляв ъгъл примигва 8 пъти червено, пауза и пак от начало. Спрях го от захранването за около час, но разлика нямаше. Днес със свито сърце го върнах в магазина в отдела за рекламации. Там ме посрещнаха много любезно. Изкараха телевизора и го пробваха, същата работа, мига червено и не тръгва. Служителят каза, че веднага ще ми го сменят с нов. Докато чаках в магазина, мина и управителя, каза ми да не се притеснявам, че всеки момент ще докарат нов. И така, за няма и час рекламацията ми беше уважена и вече подменения телевизор ме чака вкъщи. Смятам, че това е правилното отношение към клиента и поздравявам екипа на магазина за адекватната фирмена политика. С удоволствие ще се върна пак за други покупки.
    Освен телевизора купих и 1 бр, активни очила Дива. Като събера малко впечатления за образа в 2d и 3d ще споделя.
    Fire_Man одобрява това.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Отговор: Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от maglata75 Виж публикацията
    Здравей те ,да попитам ,по запознатите къде се монтира малката феритна сърцевина, за големите пише ,че са за лан кабела ,ама за малката се чудя?
    благодаря предварително
    ако не се лъжа беше за слушалки или нещо подобно, виж си в упътването(диска) там е има подробно упътване за всичко.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от bstanchev Виж публикацията
    Здравейте, от вчера съм горд собственик на PANASONIC TX-P50ST50E от Технополис Пловдив. Промоцията наистина е много хубава а и покупката на 6 вноски без оскъпяване е чак невероятна за мен, но факт. Пробвах го в магазина съвсем набързо. После айде вкъщи, изчаках час и нещо да се аклиматизира и го пуснах. Върза се веднага с безжичната мрежа и пробвах няколко youtube клипа. И на 10-ата минута телевизора спря. При опит да се пусна светодиода в долния ляв ъгъл примигва 8 пъти червено, пауза и пак от начало. Спрях го от захранването за около час, но разлика нямаше. Днес със свито сърце го върнах в магазина в отдела за рекламации. Там ме посрещнаха много любезно. Изкараха телевизора и го пробваха, същата работа, мига червено и не тръгва. Служителят каза, че веднага ще ми го сменят с нов. Докато чаках в магазина, мина и управителя, каза ми да не се притеснявам, че всеки момент ще докарат нов. И така, за няма и час рекламацията ми беше уважена и вече подменения телевизор ме чака вкъщи. Смятам, че това е правилното отношение към клиента и поздравявам екипа на магазина за адекватната фирмена политика. С удоволствие ще се върна пак за други покупки.
    Освен телевизора купих и 1 бр, активни очила Дива. Като събера малко впечатления за образа в 2d и 3d ще споделя.
    Честито bstanchev
    Малко неприятно се е получило с първата бройка ,но нищо случва се, а и в магазина са реагирали адекватно.
    Пиши как се справят очилата на Дива, които си си взел.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Там ме посрещнаха много любезно. Изкараха телевизора и го пробваха, същата работа, мига червено и не тръгва. Служителят каза, че веднага ще ми го сменят с нов. Докато чаках в магазина, мина и управителя, каза ми да не се притеснявам, че всеки момент ще докарат нов. И така, за няма и час рекламацията ми беше уважена и вече подменения телевизор ме чака вкъщи. Смятам, че това е правилното отношение към клиента и поздравявам екипа на магазина за адекватната фирмена политика. С удоволствие ще се върна пак за други покупки.
    Браво, това е отношение към клиента! Само новият да не е бил мостра преди това. С фабрично тиксо ли беше кашона или имаше още един кат?

6. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Браво, това е отношение към клиента! Само новият да не е бил мостра преди това. С фабрично тиксо ли беше кашона или имаше още един кат?
    Кашона беше с фабрично тиксо, а и вътре по опаковането на нещата си личи, че не са пипани. Обаче, отстрани на кашона има по 2 пластмасови "закопчалки" като дръжки. Като се махнат и страничната и горна част на кашона се отделят от дъното. Т.е. това за тиксото в този случай не е гаранция. После щипките се слагат пак и всичко си изглежда като ново.

Иначе вчера гледахме едно HD детско филмче, образа е много добър. После си пуснахме от youtube плеъра Full HD - Дим да ни няма. Ефекта беше "Уау"

3D още не съм пробвал.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Кашона беше с фабрично тиксо, а и вътре по опаковането на нещата си личи, че не са пипани. Обаче, отстрани на кашона има по 2 пластмасови "закопчалки" като дръжки. Като се махнат и страничната и горна част на кашона се отделят от дъното. Т.е. това за тиксото в този случай не е гаранция. После щипките се слагат пак и всичко си изглежда като ново.

3D още не съм пробвал.
    Тези закопчалки ги има при моделите от 50 инча нагоре. За по-лесно пренасяне на кашона.
    Отворен кашона, след отделянето им, си остава все така оригинално запечатан.

За проба на 3D картината влез в онлайн приложението му Viera 3D.
    Задаваш скоростта на интернета ти и имаш избор от няколко рекламни клипа за гледане.
    Друг не по-лош вариант е в търсачката на YouTube да зададеш YouTube 3D FullHD /или 3D 1080р/.
    Този пост е редактиран от raziel66; 11-12-12 в 18:34.
    bstanchev одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

:rolleyes: 25 декември......после ще напишат да изчакаме до 12 Януари да минат официалните презентации на изложението в Лас Вегас. После е презентацията на европейските модели в Берлин, а чак Февруари ще качат официалната информация за новите модели.
    VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-12-12 в 17:57.

10. Novice
    Тук е от
    May 2011

моля за помощ
    имам универсални очила ДИВА - https://www.technopolis.bg/b2c/catal...-OCHILA-DIVA-@

но неможе да се вържат към телевизора - Panasonic 42st50

трябва ли някакви настроики на тв да се направят?

11. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivanski13 Виж публикацията
    моля за помощ
    имам универсални очила ДИВА - https://www.technopolis.bg/b2c/catal...-OCHILA-DIVA-@

На първо място имат ли второто лого от посочените долу:

Аз ползвам един модел на самсунг и нямам никакви проблеми, единствено трябва да си близо до ТВ-то (30-40см) като ги пускаш за да осъществят връзка, след това вече си ги гледаш от 3-4 метра, но задължително второто лого трябва да го има на очилата.

12. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от ivanski13 Виж публикацията
    моля за помощ

Колега, аз съм със същите очила телевизора ми е PANASONIC TX-P50ST50E . Телевизора трябва да е 3D режим. Натискаш и задържаш за около 5 секунди бутона на очилата. Както е писал колегата krassendeltchev трябва да са много близо до телевизора, но само първия път (докато се разпознаят). После с еднократно натискане на бутона ги активира.
    При мен очилата работят добре. Вчера пробвах 3D през youtube приложението на самия телевизор. Резултата е от отличен до много добър, в зависимост от самия клип

P.S. Очилата се водят универсални. Според инструкцията работя с IR и Bluetooth синхронизация.

13. Тук е от
    Nov 2012

Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Да попитам ,защото все още се чудя за 3Д очила ,тези ли са най оптималния вариант https://www.technopolis.bg/b2c/catal...-OCHILA-DIVA-@ за плазма 50ст50 ?

14.  

15. jjf
    jjf е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    Искам да попитам как да си сменя езика на усб клавиатурата, тъй като при първоначалното включване избрах да пиша на руски, вместо на английски? Със ST50 съм.

16. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Сливен

Аз съм с 42G20E и при мен е в меню "Настройки", "Системно меню", "Клав. подредба на USB"! Не съм запознат изцяло с менюто на тази годишните модели, но мисля че и при теб е някъде там, потърси!
    Този пост е редактиран от maristam; 13-12-12 в 11:53.

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Здравейте!
    От къде се избира PAT режима на G30?
    Благодаря предварително
    ПС.Всъщност това било картина и текст, а не 2 картини?
    този модел има ли PIP или PAP?
    Този пост е редактиран от tsv_vatev; 13-12-12 в 16:55.

18. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

И при мен со получи отпечатване на логото, логото на бтв;(. Въпреки че плазмата я разработих със слайдове и с настройките от първа страница за > 200 часа. Вчера проверих за отпечатване и го забелязах на бял и светло сив фон.
    Въпроса ми има ли някой който е успял да се отърве от отпечатването с пускане на някакви слайдове или по друг начин.
    Става въпрос за 42ST50. Pixel Orbiter ми беше на ауто. В такъв режим ли да го оставя или на включено ?
    Мерси
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Просто избягвай известно време да се задържаш на този канал и ще отслабне отпечатъка или ще изчезне. Може да пускаш от време на време празен аналогов канал - снежинки.
    Известно време гледам по-малко канала, чието лого се отпечата. Не съм пускал аналогов сигнал на снежинки. Резултата: отпечатъка отслабна и се забелязва доста трудно. Мерси за съвета. Ще следя дали ще изчезне съвсем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе