Здравейте, от вчера съм горд собственик на PANASONIC TX-P50ST50E от Технополис Пловдив. Промоцията наистина е много хубава а и покупката на 6 вноски без оскъпяване е чак невероятна за мен, но факт. Пробвах го в магазина съвсем набързо. После айде вкъщи, изчаках час и нещо да се аклиматизира и го пуснах. Върза се веднага с безжичната мрежа и пробвах няколко youtube клипа. И на 10-ата минута телевизора спря. При опит да се пусна светодиода в долния ляв ъгъл примигва 8 пъти червено, пауза и пак от начало. Спрях го от захранването за около час, но разлика нямаше. Днес със свито сърце го върнах в магазина в отдела за рекламации. Там ме посрещнаха много любезно. Изкараха телевизора и го пробваха, същата работа, мига червено и не тръгва. Служителят каза, че веднага ще ми го сменят с нов. Докато чаках в магазина, мина и управителя, каза ми да не се притеснявам, че всеки момент ще докарат нов. И така, за няма и час рекламацията ми беше уважена и вече подменения телевизор ме чака вкъщи. Смятам, че това е правилното отношение към клиента и поздравявам екипа на магазина за адекватната фирмена политика. С удоволствие ще се върна пак за други покупки.
Освен телевизора купих и 1 бр, активни очила Дива. Като събера малко впечатления за образа в 2d и 3d ще споделя.