Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 18 от 102 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Може и аз да бъркам - пиша по памет. При мен има и настройка - след колко секунди да премине в радиорежим.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

а може ли да си направя up na firmware сам според вас ?

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Само на VT30 и GT30 ли отзад конекторите са перпендикулярно/настрани, за да се закача на стена по-лесно?

5. Member
    Тук е от
    Nov 2009

според мои лични наблюдения напоследък , прогарянето на плазмени панели е пропорционално на много по-малкото четене преди покупка на телевизор !

P.S. Преди покупка на телевизор трябва да се прочете като минимум поне темата в настоящият форум 2 години назад и прогаряния няма да има /прегаря яденето в тигана ,а плазмата прогаря и то ако човекът е много упорит/.

6. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Според моите лични наблюдения, четене на форуми и т.н., ако щеш на глава да застанеш първите 200 часа - прогарянето винаги си го има. Много жалко, защото мислех да разнообразя ЛЕД технологията с плазма. С ръка на сърцето - имам 42-ка Full LED LG и 2 години не е мръднала. Като знам как се гледа непрекъснато Cartoon Network у нас, досега да си имам хубав воден знак, ако беше плазма.

7. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Абе още ли не са спретнали софт на плазмите да следи за статични области кадър по кадър и да ги инвертира през няколко минути примерно?! Или ше е поредната ми идея, дето щом даже аз съм се сетил требе някой още преди години да го е направил вече...ама не е?!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2009

-CTPAX- ,аз имам три плазми от 5 години и нито една не мръднала , а за мен LCD телевизорите ,независимо дали са с лампи ,диоди или петромакс отзад стават предимно за Cartoon Network !!!

P.S. МНОГО СА МИНАЛИ ОТ LCD НА ПЛАЗМА ,НО ОТ ПЛАЗМА НА LCD НИКОЙ !!!

10. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

P.S. МНОГО СА МИНАЛИ ОТ LCD НА ПЛАЗМА ,НО ОТ ПЛАЗМА НА LCD НИКОЙ !!!
    Е чак пък никой.......аз например минах.......и да ти кажа хич, и не съжалявам........

11. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Аз пак малко да досаждам не че ме отразихте много покраи прогорялата плазма но да пробвам пак.
    1. Проблема с пц и хдми че при свързване не ми изкарваше цялата картина на тележизора ами оставаха от четерите страни тънки черни линии се прояви и при плей от флаш с вградения преър. Някакви съвети???
    2.Бъркам явно някаде но немога да подкарам интернета на ут30е спира ми на гейтуей ерор неможе да установи контакт. Това което забелязах е че когато пусна проверка на свързаноста тв-то се появява като устроиство в рутера но дотам след грешката въобще несе намира като устроиство. Някакви идеи???

12. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    Аз пак малко да досаждам не че ме отразихте много покраи прогорялата плазма но да пробвам пак.
    1. Проблема с пц и хдми че при свързване не ми изкарваше цялата картина на тележизора ами оставаха от четерите страни тънки черни линии се прояви и при плей от флаш с вградения преър. Някакви съвети???
    2.Бъркам явно някаде но немога да подкарам интернета на ут30е спира ми на гейтуей ерор неможе да установи контакт. Това което забелязах е че когато пусна проверка на свързаноста тв-то се появява като устроиство в рутера но дотам след грешката въобще несе намира като устроиство. Някакви идеи???
    Идват ми идей, но си мисля, че би трябвало вече да си ги проиграл. Въпреки това:
    1. Ако си с настройки да се дупликира двата дисплея или да показва десктопа само на единия (компютъра), обичайно другия (в случая телевизора) приема максималната разделителна способност за монитора на компютъра. При подобна връзка е най-добре да extend-днеш двата дисплея и да сетнеш всеки един от тях на максималната му разделителна способност. Когато си в режим вграден плейър, aspect бутона от дистанционното също работи, но ограничено - при мен е оригинално, аспект 1 и аспект 2 като м/у последните 2 не виждам да има разлика. Факта е, че при аспект 1 и 2 картината не се разпъва така, както например ако е в режим монитор или телевизор и избера Just. Но тук говорим за няма и 2-3мм.
    2. Не съм много по мрежовите истории и допускам единствено някакъв firewall на рутера, например по МАС адрес.

13. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

sky по т.1 директно хдми пц-тв като казвам това за лентите имам предвид че седи неактивна зона нз защо с аспекта ще пробвам.
    по т.2 няма firewall.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от XIIID
    Абе още ли не са спретнали софт на плазмите да следи за статични области кадър по кадър и да ги инвертира през няколко минути примерно?! Или ше е поредната ми идея, дето щом даже аз съм се сетил требе някой още преди години да го е направил вече...ама не е?!
    Плазмите горят от статичен образ, особено с бял цвят. Ако гледаш една нова плазма по 4 часа на ден с бяло лого на телевизия за един месец, после си пусни един бял екран и "о чудо!!! Имам си тъмно, жълтеникаво петънце на мястото на логото!!!"

Засега няма оправия

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    според мои лични наблюдения напоследък , прогарянето на плазмени панели е пропорционално на много по-малкото четене преди покупка на телевизор !

P.S. Преди покупка на телевизор трябва да се прочете като минимум поне темата в настоящият форум 2 години назад и прогаряния няма да има /прегаря яденето в тигана ,а плазмата прогаря и то ако човекът е много упорит/.
    Loreti, направи по-горе описаното от мен с новата си плазма и пак си напиши мнението тук. Аз бях изчел всичко и всичко се спазваше стриктно, но никой не беше описал, че ако гледаш всеки ден една и съща тв програма за по 3-4-5 часа на ден ще си прегориш панела

Та, сега не питай старило, а патило! Затова го казвам това тук и то не за първи път:

НЕ ГЛЕДАЙТЕ НИЩО СТАТИЧНО ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ПОНЕ 300 ЧАСА!!! ПО ДОБРЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ ПЛАЗМАТА ДА СЕ АМОРТИЗИРА ПРЕЗ НОЩТА С ДВИЖЕЩИ СЕ КАРТИНИ, ЗА ДА ОТМИНАТ ТЕЗИ КРИТИЧНИ ЧАСОВЕ ПО-БЪРЗО И ПОСЛЕ Й СЕ РАДВАЙТЕ!!! НАИСТИНА СИ СТРУВА СЛЕД ТОВА

16. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    sky по т.1 директно хдми пц-тв като казвам това за лентите имам предвид че седи неактивна зона нз защо с аспекта ще пробвам.
    по т.2 няма firewall.
    Ситуацията трябва да изглежда при теб по този начин (както е и при мен): http://imageshack.us/photo/my-images/195/18850654.jpg/
    Windows 7 в случая, но разликите с другите версии на Windows са незначителни.
    Забележи, че скрийншота е направен при маркиран втория дисплей, който в твоя случай е телевизора, а при мен е рисийвър, но това не е релевантно.

17. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от skydancer
    Ситуацията трябва да изглежда при теб по този начин (както е и при мен): http://imageshack.us/photo/my-images/195/18850654.jpg/
    Windows 7 в случая, но разликите с другите версии на Windows са незначителни.
    Забележи, че скрийншота е направен при маркиран втория дисплей, който в твоя случай е телевизора, а при мен е рисийвър, но това не е релевантно.
    Аз добре те разбрах само дето явно ти не си ме разбрал видео картата ми има само 1 хдми дефакто нямам монитор 1 и 2 а само 1. Благодаря ти все пак за предложенията.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327482142[/time]_________________________________________________

По ме е грижа защо от медиа плеъра на тв-то се получава пак така но да речем че филма е бил такъв ще пробвам с друг и пак ще пиша.

18. Тук е от
    May 2011

А аз продължавам да си мисля, че имаш проблеми точно с настройките на видеокартата. Ето ти доводи защо:
    - никой в случая не говори за повече от 1 HDMI изход. И аз имам и използвам един;
    - единственият начин да виждаш единствено 1 монитор, е да не си на Extend these displays, а да си на Duplicate these displays
    - защо си мисля горното - защото казваш Компютър. Компютърът ти, какъвто и да е той - настолен или преносим, си има собствен дисплей. От настройките е редно да виждаш първо него и второ - закачения телевизор;
    - не вярвам компютъра ти да няма негов си монитор. Ако съм прав, в което не се съмнявам, а ти виждаш в настройките си само 1 дисплей, се връщаме на второто тире - дупликирал си мониторите, а когото това се случи, двата дисплея вървят на по-ниската поддържана разделителна способност, т.е. на монитора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 102 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе