Може и аз да бъркам - пиша по памет. При мен има и настройка - след колко секунди да премине в радиорежим.
Може и аз да бъркам - пиша по памет. При мен има и настройка - след колко секунди да премине в радиорежим.
а може ли да си направя up na firmware сам според вас ?
Само на VT30 и GT30 ли отзад конекторите са перпендикулярно/настрани, за да се закача на стена по-лесно?
според мои лични наблюдения напоследък , прогарянето на плазмени панели е пропорционално на много по-малкото четене преди покупка на телевизор !
P.S. Преди покупка на телевизор трябва да се прочете като минимум поне темата в настоящият форум 2 години назад и прогаряния няма да има /прегаря яденето в тигана ,а плазмата прогаря и то ако човекът е много упорит/.
Според моите лични наблюдения, четене на форуми и т.н., ако щеш на глава да застанеш първите 200 часа - прогарянето винаги си го има. Много жалко, защото мислех да разнообразя ЛЕД технологията с плазма. С ръка на сърцето - имам 42-ка Full LED LG и 2 години не е мръднала. Като знам как се гледа непрекъснато Cartoon Network у нас, досега да си имам хубав воден знак, ако беше плазма.
Абе още ли не са спретнали софт на плазмите да следи за статични области кадър по кадър и да ги инвертира през няколко минути примерно?! Или ше е поредната ми идея, дето щом даже аз съм се сетил требе някой още преди години да го е направил вече...ама не е?!
-CTPAX- ,аз имам три плазми от 5 години и нито една не мръднала , а за мен LCD телевизорите ,независимо дали са с лампи ,диоди или петромакс отзад стават предимно за Cartoon Network !!!
P.S. МНОГО СА МИНАЛИ ОТ LCD НА ПЛАЗМА ,НО ОТ ПЛАЗМА НА LCD НИКОЙ !!!
Е чак пък никой.......аз например минах.......и да ти кажа хич, и не съжалявам........P.S. МНОГО СА МИНАЛИ ОТ LCD НА ПЛАЗМА ,НО ОТ ПЛАЗМА НА LCD НИКОЙ !!!![]()
Аз пак малко да досаждам не че ме отразихте много покраи прогорялата плазма но да пробвам пак.
1. Проблема с пц и хдми че при свързване не ми изкарваше цялата картина на тележизора ами оставаха от четерите страни тънки черни линии се прояви и при плей от флаш с вградения преър. Някакви съвети???
2.Бъркам явно някаде но немога да подкарам интернета на ут30е спира ми на гейтуей ерор неможе да установи контакт. Това което забелязах е че когато пусна проверка на свързаноста тв-то се появява като устроиство в рутера но дотам след грешката въобще несе намира като устроиство. Някакви идеи???
Идват ми идей, но си мисля, че би трябвало вече да си ги проиграл. Въпреки това:Първоначално публикувано от p0ckata
1. Ако си с настройки да се дупликира двата дисплея или да показва десктопа само на единия (компютъра), обичайно другия (в случая телевизора) приема максималната разделителна способност за монитора на компютъра. При подобна връзка е най-добре да extend-днеш двата дисплея и да сетнеш всеки един от тях на максималната му разделителна способност. Когато си в режим вграден плейър, aspect бутона от дистанционното също работи, но ограничено - при мен е оригинално, аспект 1 и аспект 2 като м/у последните 2 не виждам да има разлика. Факта е, че при аспект 1 и 2 картината не се разпъва така, както например ако е в режим монитор или телевизор и избера Just. Но тук говорим за няма и 2-3мм.
2. Не съм много по мрежовите истории и допускам единствено някакъв firewall на рутера, например по МАС адрес.
sky по т.1 директно хдми пц-тв като казвам това за лентите имам предвид че седи неактивна зона нз защо с аспекта ще пробвам.
по т.2 няма firewall.
Плазмите горят от статичен образ, особено с бял цвят. Ако гледаш една нова плазма по 4 часа на ден с бяло лого на телевизия за един месец, после си пусни един бял екран и "о чудо!!! Имам си тъмно, жълтеникаво петънце на мястото на логото!!!"Първоначално публикувано от XIIID
Засега няма оправия
Loreti, направи по-горе описаното от мен с новата си плазма и пак си напиши мнението тук. Аз бях изчел всичко и всичко се спазваше стриктно, но никой не беше описал, че ако гледаш всеки ден една и съща тв програма за по 3-4-5 часа на ден ще си прегориш панелаПървоначално публикувано от Loreti
Та, сега не питай старило, а патило! Затова го казвам това тук и то не за първи път:
НЕ ГЛЕДАЙТЕ НИЩО СТАТИЧНО ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ПОНЕ 300 ЧАСА!!! ПО ДОБРЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ ПЛАЗМАТА ДА СЕ АМОРТИЗИРА ПРЕЗ НОЩТА С ДВИЖЕЩИ СЕ КАРТИНИ, ЗА ДА ОТМИНАТ ТЕЗИ КРИТИЧНИ ЧАСОВЕ ПО-БЪРЗО И ПОСЛЕ Й СЕ РАДВАЙТЕ!!! НАИСТИНА СИ СТРУВА СЛЕД ТОВА![]()
Ситуацията трябва да изглежда при теб по този начин (както е и при мен): http://imageshack.us/photo/my-images/195/18850654.jpg/Първоначално публикувано от p0ckata
Windows 7 в случая, но разликите с другите версии на Windows са незначителни.
Забележи, че скрийншота е направен при маркиран втория дисплей, който в твоя случай е телевизора, а при мен е рисийвър, но това не е релевантно.
Аз добре те разбрах само дето явно ти не си ме разбрал видео картата ми има само 1 хдми дефакто нямам монитор 1 и 2 а само 1. Благодаря ти все пак за предложенията.Първоначално публикувано от skydancer
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327482142[/time]_________________________________________________
По ме е грижа защо от медиа плеъра на тв-то се получава пак така но да речем че филма е бил такъв ще пробвам с друг и пак ще пиша.
А аз продължавам да си мисля, че имаш проблеми точно с настройките на видеокартата. Ето ти доводи защо:
- никой в случая не говори за повече от 1 HDMI изход. И аз имам и използвам един;
- единственият начин да виждаш единствено 1 монитор, е да не си на Extend these displays, а да си на Duplicate these displays
- защо си мисля горното - защото казваш Компютър. Компютърът ти, какъвто и да е той - настолен или преносим, си има собствен дисплей. От настройките е редно да виждаш първо него и второ - закачения телевизор;
- не вярвам компютъра ти да няма негов си монитор. Ако съм прав, в което не се съмнявам, а ти виждаш в настройките си само 1 дисплей, се връщаме на второто тире - дупликирал си мониторите, а когото това се случи, двата дисплея вървят на по-ниската поддържана разделителна способност, т.е. на монитора.