Може и аз да бъркам - пиша по памет. При мен има и настройка - след колко секунди да премине в радиорежим.
Може и аз да бъркам - пиша по памет. При мен има и настройка - след колко секунди да премине в радиорежим.
а може ли да си направя up na firmware сам според вас ?
Само на VT30 и GT30 ли отзад конекторите са перпендикулярно/настрани, за да се закача на стена по-лесно?
според мои лични наблюдения напоследък , прогарянето на плазмени панели е пропорционално на много по-малкото четене преди покупка на телевизор !
P.S. Преди покупка на телевизор трябва да се прочете като минимум поне темата в настоящият форум 2 години назад и прогаряния няма да има /прегаря яденето в тигана ,а плазмата прогаря и то ако човекът е много упорит/.
Според моите лични наблюдения, четене на форуми и т.н., ако щеш на глава да застанеш първите 200 часа - прогарянето винаги си го има. Много жалко, защото мислех да разнообразя ЛЕД технологията с плазма. С ръка на сърцето - имам 42-ка Full LED LG и 2 години не е мръднала. Като знам как се гледа непрекъснато Cartoon Network у нас, досега да си имам хубав воден знак, ако беше плазма.
Абе още ли не са спретнали софт на плазмите да следи за статични области кадър по кадър и да ги инвертира през няколко минути примерно?! Или ше е поредната ми идея, дето щом даже аз съм се сетил требе някой още преди години да го е направил вече...ама не е?!
-CTPAX- ,аз имам три плазми от 5 години и нито една не мръднала , а за мен LCD телевизорите ,независимо дали са с лампи ,диоди или петромакс отзад стават предимно за Cartoon Network !!!
P.S. МНОГО СА МИНАЛИ ОТ LCD НА ПЛАЗМА ,НО ОТ ПЛАЗМА НА LCD НИКОЙ !!!
Е чак пък никой.......аз например минах.......и да ти кажа хич, и не съжалявам........P.S. МНОГО СА МИНАЛИ ОТ LCD НА ПЛАЗМА ,НО ОТ ПЛАЗМА НА LCD НИКОЙ !!!
Аз пак малко да досаждам не че ме отразихте много покраи прогорялата плазма но да пробвам пак.
1. Проблема с пц и хдми че при свързване не ми изкарваше цялата картина на тележизора ами оставаха от четерите страни тънки черни линии се прояви и при плей от флаш с вградения преър. Някакви съвети???
2.Бъркам явно някаде но немога да подкарам интернета на ут30е спира ми на гейтуей ерор неможе да установи контакт. Това което забелязах е че когато пусна проверка на свързаноста тв-то се появява като устроиство в рутера но дотам след грешката въобще несе намира като устроиство. Някакви идеи???
Идват ми идей, но си мисля, че би трябвало вече да си ги проиграл. Въпреки това:Първоначално публикувано от p0ckata
1. Ако си с настройки да се дупликира двата дисплея или да показва десктопа само на единия (компютъра), обичайно другия (в случая телевизора) приема максималната разделителна способност за монитора на компютъра. При подобна връзка е най-добре да extend-днеш двата дисплея и да сетнеш всеки един от тях на максималната му разделителна способност. Когато си в режим вграден плейър, aspect бутона от дистанционното също работи, но ограничено - при мен е оригинално, аспект 1 и аспект 2 като м/у последните 2 не виждам да има разлика. Факта е, че при аспект 1 и 2 картината не се разпъва така, както например ако е в режим монитор или телевизор и избера Just. Но тук говорим за няма и 2-3мм.
2. Не съм много по мрежовите истории и допускам единствено някакъв firewall на рутера, например по МАС адрес.
sky по т.1 директно хдми пц-тв като казвам това за лентите имам предвид че седи неактивна зона нз защо с аспекта ще пробвам.
по т.2 няма firewall.
Плазмите горят от статичен образ, особено с бял цвят. Ако гледаш една нова плазма по 4 часа на ден с бяло лого на телевизия за един месец, после си пусни един бял екран и "о чудо!!! Имам си тъмно, жълтеникаво петънце на мястото на логото!!!"Първоначално публикувано от XIIID
Засега няма оправия
Loreti, направи по-горе описаното от мен с новата си плазма и пак си напиши мнението тук. Аз бях изчел всичко и всичко се спазваше стриктно, но никой не беше описал, че ако гледаш всеки ден една и съща тв програма за по 3-4-5 часа на ден ще си прегориш панелаПървоначално публикувано от Loreti
Та, сега не питай старило, а патило! Затова го казвам това тук и то не за първи път:
НЕ ГЛЕДАЙТЕ НИЩО СТАТИЧНО ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ПОНЕ 300 ЧАСА!!! ПО ДОБРЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ ПЛАЗМАТА ДА СЕ АМОРТИЗИРА ПРЕЗ НОЩТА С ДВИЖЕЩИ СЕ КАРТИНИ, ЗА ДА ОТМИНАТ ТЕЗИ КРИТИЧНИ ЧАСОВЕ ПО-БЪРЗО И ПОСЛЕ Й СЕ РАДВАЙТЕ!!! НАИСТИНА СИ СТРУВА СЛЕД ТОВА
Ситуацията трябва да изглежда при теб по този начин (както е и при мен): http://imageshack.us/photo/my-images/195/18850654.jpg/Първоначално публикувано от p0ckata
Windows 7 в случая, но разликите с другите версии на Windows са незначителни.
Забележи, че скрийншота е направен при маркиран втория дисплей, който в твоя случай е телевизора, а при мен е рисийвър, но това не е релевантно.
Аз добре те разбрах само дето явно ти не си ме разбрал видео картата ми има само 1 хдми дефакто нямам монитор 1 и 2 а само 1. Благодаря ти все пак за предложенията.Първоначално публикувано от skydancer
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327482142[/time]_________________________________________________
По ме е грижа защо от медиа плеъра на тв-то се получава пак така но да речем че филма е бил такъв ще пробвам с друг и пак ще пиша.
А аз продължавам да си мисля, че имаш проблеми точно с настройките на видеокартата. Ето ти доводи защо:
- никой в случая не говори за повече от 1 HDMI изход. И аз имам и използвам един;
- единственият начин да виждаш единствено 1 монитор, е да не си на Extend these displays, а да си на Duplicate these displays
- защо си мисля горното - защото казваш Компютър. Компютърът ти, какъвто и да е той - настолен или преносим, си има собствен дисплей. От настройките е редно да виждаш първо него и второ - закачения телевизор;
- не вярвам компютъра ти да няма негов си монитор. Ако съм прав, в което не се съмнявам, а ти виждаш в настройките си само 1 дисплей, се връщаме на второто тире - дупликирал си мониторите, а когото това се случи, двата дисплея вървят на по-ниската поддържана разделителна способност, т.е. на монитора.