Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 20 от 102 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от VKolev
    1.На панела за управление на телевизора (долу) натискаме бутона "V -" (вторият отляво), и докато е натиснат натискаме цифра "0" /на дистанционното управление/ бързо три пъти подред и след появяването на сервизното меню отпускаме.
    2. Натиснете само веднъж 'червеният бутон на телетекста' или бутона '2'
    /Ако не става с червеният бутон или '2' пробвайте с 'ТЕХТ' (този до STTL)/.
    3. Натиснете 'ОК' - влизате в SRV-TOOL
    4. После отивате на празния ред срещу 01.01.01(или 00.00.00) и задържате 'MUTE'
    5. За изход задържате бутона 'EXIT' или гасите телевизора

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Телевизора трябва да работи, примерно на някаква програма.

4. Тук е от
    Jan 2012

Стана благодаря ви

5. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте!
    Страхотен форум, доста четох и реших да се допитам до вас.
    Имам този телевизор от 3г.Panasonic TV-P50V10E, сега се опитвам да го вържа към нета, но нешто не става.

До TV-то е рутера.
    Моля за помощ.

6. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Как правиш връзката, при тест от тв какво ти излиза?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравейте,отскоро съм собственик на TX-P42ST30E,като и преди съм експлоатирал Панасоници от всякакъв тип.
    Доволен съм от ТВто,но четейки 3ти ден писанията в тоз готин форум не мога да си отговоря на въпросите:
    1 .Има ли моят телевизор DLNA-навсякъде пише ,че има?
    2.Ако има- как да проверя всъщност/знам че звучи идиотско,но в менюто viera tools няма медия сървър като надпис?
    Интернета му лети.През Viera conect всичко е ОК.Иначе в мрежата ми го виждам като устройство Viera st30 series.Качих Twonky server и т.н. Просто от ТВто не мога да стигна до меню,което да ме върже в домашната мрежа.Не съм бавно развиващ и доста четох ,но бих се зарадвал на точен и ясен отговор ,че се изнервих с тез тегоби.
    Благодаря в аванс.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

nikolas3
    Щом в менюто viera tools няма медия сървър - значи няма.
    Натисни и задръж бутона F /отстрани на телевизора/ за 6 секунди . След малко на екрана в долният ляв или десен ъгъл ще ти покаже реклама - какви функции има телевизора.

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Когато слушаш радио изключи панела от менюто.
    Цитат Първоначално публикувано от playback
    hristoslav2 - Благодаря за съвета
    в други настройки нямам такава опция - опциите са авт. стендбай, иконом. режим, 16:9 сканиране, часова зона, честота опресняване
    това са
    Настройки - Картина - Панел - Изключи

10. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Нали медия плеара не подкарва субтитри, днес опитах и ми изкарва съвсем нормално български с нормален шрифт, лесно четящи се. Филма е отделно от себтитрите. Наслагах в една папка доста от тях в *.срт и *.тхт и с името на филма и не и няма проблем.

11. Тук е от
    Dec 2011

Вече се справих с малко помощ от колегата LAZARUS18

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

nikolas3,
    ST30 няма DLNA. Къде "навсякъде" пише, че има?

13. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от Rusin atanasov
    Нали медия плеара не подкарва субтитри, днес опитах и ми изкарва съвсем нормално български с нормален шрифт, лесно четящи се. Филма е отделно от себтитрите. Наслагах в една папка доста от тях в *.срт и *.тхт и с името на филма и не и няма проблем.
    Какъв модел е вашия телевизор? Преди имаше ли проблем със субтитрите? тхт файла с какви параметри е?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    nikolas3,
    ST30 няма DLNA. Къде "навсякъде" пише, че има?
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...4406&scenario=
    http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-P42ST30?t=specs
    Но явна съм изял еди какво си.
    Здраве да е . Иначе си гледам с кеф всичко каквото искам.
    Много благодаря за конкретния и добър отговор.Евалла за готиния форум и точните съфорумци!

16. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Модела е 46ж30, файла тхт не зная с какви параметри е но може и срт да чете. не съм имал проблеми със субтитрите, чел съм по форума че не може да се плейват филми с отделни субтитри и те трябва да се вградят. Съвсем неволно тествах филм + субтитри от диск за да видя да ли ще се разпознае и след като тръгна излязоха субтитири. Стана ми любопитно и пуснах директно от лаптопа по мрежата папка с филм и отделно сложих няколко вида субтитри и трябва да си поиграя да ги изтривам един по един за да видя от кой си взима. Обаче като направя сървъра и ми излиза една папка "Транскодирование" и вътре имам подпапки в една от тях "Субтитры" има субтитирите в папката и се виждат. Като кликна на тях да ги "плейна" на екрана излиза едно кръгче с зелена отметка като лого някакво. После като отида на самият филм/видео файла/ се плейва със субтитрите. Така сменам субтитрите имам и английски. Може би трябва да поръчкам повече за да си изясня какво правя, но тъй или иначе гледам филми със субтитри нормално.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от Rusin atanasov
    Модела е 46ж30, файла тхт не зная с какви параметри е но може и срт да чете. Просто в папката имам няколко файла и трябва да си поиграя да ги изтривам за да видя от кой си взима. Обаче като направя сървъра и ми излиза една папка "Транскодирование" и вътре имам подпапки в една от тях "Субтитры" има субтитирите в папката и се виждат. Като кликна на тях да ги "плейна" на екрана излиза едно кръгче с зелена отметка като лого някакво. После като отида на самият филм/видео файла/ се плейва със субтитрите. Така сменам субтитрите имам и английски. Може би трябва да поръчкам повече за да си изясня какво правя, но тъй или иначе гледам филми със субтитри нормално.
    Благодаря. Така сте вие с по-хай моделите

18. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Значи ли че при по-високите модели става номера. Мога да опиша подоробно със снимки ако се налага и мислите че е полезно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 102 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе