Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 28 от 102 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от digunan
    Здравейте, имам Панасоник 42GT30E и искам да попитам за проблем, който имам при пускане на филми от компютъра към тв през hdmi ( порових доста из форума за подобен проблем, но не можах да намеря ). Та става въпрос за следното - когато пускам филм от пс-то към тв-то звука изчезва за 1-2 сек на почти може да се каже равни интервали от време. Няма значение дали филма е 720 или 1080 - винаги е едно и също - звука се губи за по 1-2 секунди. Когато ги пускам само на пс-то няма никакви проблеми. През DLNA 720 филмите вървят също без проблеми ако това има значение. Къде би могъл да е проблема - hdmi кабела ( което ми се струва най-вероятно ) или в телевизора. Пробвал съм с два кабела - единия е приложения към hd приемника зхд-200 на Булсат-а, другия е Филипс, закупен от Метро ( на обложката му пишеше, че даже е 3D ready, макар пък че никъде не беше упоменато, какъв стандарт е точно - цената му беше около 13 лева). Да се ръся ли маса пари за качествен hdmi кабел и дали това ще реши проблема. Пак казвам, че когато филмите си вървят само на пс-то няма никакви проблеми - проблема се появява в момента на подаването им към тв през hdmi.
    Кой плейър ползваш?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Кой плейър ползваш?
    Пробвах с всички налични на пс-то - gom,kmp,wmp. При всички е едно и също. Сега като се замисля, когато пс-то автоматично си открие тв-то му подава 1080 и 25 хц, а аз винаги променям на 60 хц. Не мисля, че това има нещо общо, но довечера ще пробвам и на толкова колкото му подава ауто - 25 хц.

4. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от digunan
    Пробвах с всички налични на пс-то - gom,kmp,wmp. При всички е едно и също. Сега като се замисля, когато пс-то автоматично си открие тв-то му подава 1080 и 25 хц, а аз винаги променям на 60 хц. Не мисля, че това има нещо общо, но довечера ще пробвам и на толкова колкото му подава ауто - 25 хц.
    кофти драйвър, приятелю
    И кофти кабел също...

PS: Да не си с някой едноядрен процесор ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от nikoro
    кофти драйвър, приятелю
    И кофти кабел също...

PS: Да не си с някой едноядрен процесор ?
    А бе уж е сносно пс-то. Лаптоп е - Sony Vaio със следните характеристики:

Чипсет -Intel® HM55 Express чипсет
    Процесор
    Наименование на процесора - Процесор Intel® Pentium® P6100
    Скорост на процесора (GHz) - 2
    L3 Cache (MB) - 3
    Брой ядра на процесора - 2
    Размер на паметта (GB) - 4
    Спецификация на паметта - PC3-8500
    Скорост на паметта (MHz) - 1066
    Тип памет - DDR3 SDRAM
    Наименование на графичната карта - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 графична карта
    Video RAM памет (MB) - 512
    С последните драйвери е.
    Честно казано реших да не се занимавам повече и да търся откъде е проблема. Ще си гледам с DLNA или в краен случай ще пусна звука не през hdmi, а през звуковата карта ( когато е изкаран оттам го няма проблема ), за което обаче трябва да ми виси още един кабел. Благодаря на всички, които се опитаха да помогнат.

6. Тук е от
    Dec 2010

Наименование на графичната карта - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 графична карта
    Video RAM памет (MB) - 512
    С последните драйвери е.

Пробвай с по-стари драйвери на видеокартата. Почти сигурно е , че проблема ти е там.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Оспамихте темата!!! Тук коментираме телевизори, така че спираме с обсъждането на връзката с компютър!!
    Има си отделна тема за това /или продължете разговора на лични/
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg464568

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте,

Искам да попитам на TX-P42GT30E USB-тата дали четат от флашки v.3.0 или само 2.0 и надолу.

Благодаря.

10. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте колеги,

искам да Ви попитам, някой дали е забелязвал телевизора като е на THX режим, да се получава едно замазване на лицата, когато се движат бързо и един оттенък на кожата(леко червеникав) Не мога точно да го опиша...но е нещо такова. Дали е от HDMI кабела или просто на този режим е така, тъй като на CINEMA не се забелязва?

мерси предварително :rolleyes:

11. Тук е от
    Jan 2012

Не съм забелязал да има някакви проблеми в режим THX pri 42gt30 забелязвам обаче че след близо 250 часа работа вентилаторите започват да шумят , което взема да ме дразни.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като дадеш Info от телевизора колко Hz показва?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bbssdd
    Здравейте,

Искам да попитам на TX-P42GT30E USB-тата дали четат от флашки v.3.0 или само 2.0 и надолу.

Благодаря.
    По спесификации четат 2.0, Можеш да пробвяш с твоя флашка 3.0 на място в магазина - но ме съмнява че ще стане.
    Цитат Първоначално публикувано от iwan
    Не съм забелязал да има някакви проблеми в режим THX pri 42gt30 забелязвам обаче че след близо 250 часа работа вентилаторите започват да шумят , което взема да ме дразни.
    От какво растояние и при какви условия ги чуваш ?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

Днес като пуснах телевизора не бях пуснал Булсаткома и се чуваха доста добре на разтояние 2 метра някъде .До сега не съм забелязвал да шумят а в първите дни изобщо не се чуваха .Надявам се да не се увеличава шума с напредване на времето на работа им .

16. Member
    Тук е от
    Mar 2005

В момента е точно на 250 часа и вентилаторите шумят така, както в началото. Обаче двд плеъра жужи много повече от тях и не ме притесняват.
    През нощта, при пълна тишина се чуваха от първия ден. Мисля, че чак сега си обърнал внимание.
    Един въпрос - при режим Медия плеър, излиза надпис, че всички AV изходи са изключени. Обаче, звук от аудио оут излиза. Какво точно искат да кажат.

17. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Привет, някой пробвал ли е дистанционно през таблет или смартфон различен от iPhone ? В сайто уж пише че се поддържат само iPhone.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от Rusin atanasov
    Привет, някой пробвал ли е дистанционно през таблет или смартфон различен от iPhone ? В сайто уж пише че се поддържат само iPhone.
    Да бе, да, само Айфон. За Андроид апаратите е много добро.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 102 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе