Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 19 от 102 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Sky пц-то ми е настолно и за да си пусна тв-то разкачам монитора дефакто тв-то ми играе монитор и при фул хд резолюция ми остават тея линии при малкото ХД линиите са по малки допускам да е от видео настроиките но защо се получава и от медиа плеъра да речем че там пък е от филма както и да е това не ми е болката просто ми е интересно защо не мисля че при 720п филм оф вградения прлеър трябва да се получава така.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012

Някой има ли идея, дали черно белите филми са противопоказни за гледане на плазма (P42GT30) по време на разаботването и след това?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Черно-белия филм по нищо не се различава от цветния за телевизора.

5. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте,
    днес реших да си регистрирам вградение плеър на телевизора и го направих както го е описал Христослав. Благодаря му за пълните обяснения.
    Проблема е след като се опитам да кача филма на флаш през програмата. Първо пускам програмата и намирам филма и давам да се качи на флаша ... и след 3 часа чакане накрая нищо не стана. Файла който се опитвам да пусна на телевизора е с разширение .аvi Най-интересното е че други филми, които са със същото разширение са тръгвали и пак си тръгват, а точно този заради, който регистрирах плеъра не върви.

Също имам и следния въпрос - възможно ли е да се гледат филми онлайн. Как може да се влезе в избран от мен сайт, а не във вградените в телевизора сайтове като фб. еуроспорт и т.н. Не намирам къде мога да си напиша свободно избераеми линкове.

Поздрави
    Емил

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    1. Проблема с пц и хдми че при свързване не ми изкарваше цялата картина на тележизора ами оставаха от четерите страни тънки черни линии ....
    Ако съм разбрал правилно - погледни тук https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg496198

7. Тук е от
    Oct 2004
    Живее в
    София

Имам въпрос относно субтитрите. Ползвам вградения медиаплеър на телевизора, като записвам филм на флаш памет. С DIVX и AVI проблема със субтитрите се решава лесно по начините описани на първа страница, чрез програмата VieraSRT. Като се наложи да вграждам субтитри в DIVX ползвам AVIAddXSubs. Как обаче да се справя със MKV - излизат на маймуница, някой знае ли решение?

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Привет,
    имам 46ж30 и се опитвам да намеря няколко отговора на въпроси, който ме интерисуват.
    Направих връзка по лан с руската програма "Домашен медия-сървър"
    1-Има ли някакво ограничение на размера на филма при използване на вграденият медия плеар?
    2-Забелязвал ли е някой разлика в качеството на един и същ филм пуснат по НДМИ кабел и с вграденият плеар?
    Свързах обикновенна клавиатура на усб порт и с радост установих че някой мултимедийни бутони си работят на телевизора и мога да правя доста неща по него. Дали може да се постави и безжична клавиатура защото с жичната си е неудобство. Някол правил ли е такова нещо на този модел?
    Поздрави!

10. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

nafplio мерси.

11. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,след свързване на TX P50ST30E към Ethernet ми иска обновяване на софтуера ,иначе не ми дава възможност да използвам Viera cast .Искам не искам направих му ъпдейт на софтуера от версия 13.06 на 13.18 доколкото си спомням за да мога да пусна Viera cast.Въпросът ми е -отпада ли ми гаранцията на тв-то и ако е така това не си ли противоречат Панасоник ,тъй като за да използвам функция на телевизора трябва да мина през ъпдейт задъжително..мерси.BTW- после видях че има функция за автоматично обновяване на софтуера ,която може да се зададе през различно време или да се изключи..ако бях я изключил щеше ли да ми активира Viera cast ,защото при фабричните им настройки без да ъпдейтвам въобще ме отсвирваше?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не се притеснявай. Гаранцията не отпада при ъпдейт.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Очакваните нови модели PANASONIC 2012:
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...ge-n22982.html

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от VKolev
    Как да проверя заработените часове на 42UT30E ?

16. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Добър, вечер на всички!

VKolev, в първата страница има инструкция как се влиза в сервизното меню.
    Цитат Първоначално публикувано от Rusin atanasov
    ...........
    Направих връзка по лан с руската програма "Домашен медия-сървър"
    1-Има ли някакво ограничение на размера на филма при използване на вграденият медия плеар?
    2-Забелязвал ли е някой разлика в качеството на един и същ филм пуснат по НДМИ кабел и с вграденият плеар?
    Свързах обикновенна клавиатура на усб порт и с радост установих че някой мултимедийни бутони си работят на телевизора и мога да правя доста неща по него. Дали може да се постави и безжична клавиатура защото с жичната си е неудобство. Някол правил ли е такова нещо на този модел?
    Не съм регистрирал плеара на телевизора.
    Поздрави!
    По първият въпрос опитах няколко филма *.mkv и *.avi с 1080p и 720p и звук AC3, като съм избирал филми без DTS HD-MA с размер 20Гб,12Гб и 4Гб. Само 4Гб-овият филм върви без проблем. Останалите насичат много, но си вървят, освен 20Гб-овият, който след време спира. Явно процесора в телевизора обработващ файла нещо се "задъхва", интернета на компютъра не се натоварва с нищо, на самият компютър не се прави нищо. Мрежата е лаптоп - уфи рутер и по лан към телевизора, ако има нещо по настройките на рутера, не знам. Някой имал ли е подобен проблем?

Поздрави!

17. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Rusin atanasov
    Добър, вечер на всички!

VKolev, в първата страница има инструкция как се влиза в сервизното меню.
    това го четох но на телевизора няма бутон V има само F

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Този бутон е отстрани на телевизора за каналите нагоре и надолу. Не е буквата V.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 102 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе