Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 27 от 102 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

nikolas3,
    Ако си обичаш твоя телевизор (3 г. допълнителна гаранция не са за пренебрегване, макар че GT30 ти предлага освен DLNA също така и запис на ТВ предавания и програмиране, калибриране на цветовете), можеш да си вземеш един външен медиа плейър с мрежа. Пример: моя Hyundai L110, би трябвало да е около 130 лв. в Метро. В този случай въобще не е нужно да се ползва медиа сървър - плейъра директно си достъпва сториджа по мрежата и си го декодира и възпроизвежда сам. Дори можеш да си го свържеш към NAS, за да не се налага да работи компютъра докато се гледа нещо. Възпроизвежда всичко без bluray ISO по 100мбит мрежа с кабел. Bluray ISO също възпроизвежда, само че от директно свързан харддиск към плейъра. Недостатък са леко полупрозрачните субтитри.
    Имам опит само с този плейър, но можеш да поразпиташ на форума за плейъри за други мрежови евтини модели.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

И аз съм като колегата nikolass ,купих си Ст30е също съм много доволен и го регистрирах за да получа 5 годишна гаранция телевизора не беше разпечатан.Струва ли си да ходя да се разправям и да го заменям за ГТ 30 ?Според вас тъй като медиа сървъра не е от особено значение за мен.

4. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Само заради една DLNA, мисля че не си струва. По нея вярно че можеш да гледаш филми и снимки и да слушаш музика, но някой филми не ги плейва или накъсва, за блу рей мисля че не се поддържа от самия телевизор.Ако пък компютъра ти е наблизо един НДМИ кабел и си готов. Отделно ако искаш в повече екстри както споделиха другите, тогава си струва да вземеш по-висок модел.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

1600 херца, въйййй
    много се смях

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Аз очаквах вече да почнат с Mhz...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте, имам Панасоник 42GT30E и искам да попитам за проблем, който имам при пускане на филми от компютъра към тв през hdmi ( порових доста из форума за подобен проблем, но не можах да намеря ). Та става въпрос за следното - когато пускам филм от пс-то към тв-то звука изчезва за 1-2 сек на почти може да се каже равни интервали от време. Няма значение дали филма е 720 или 1080 - винаги е едно и също - звука се губи за по 1-2 секунди. Когато ги пускам само на пс-то няма никакви проблеми. През DLNA 720 филмите вървят също без проблеми ако това има значение. Къде би могъл да е проблема - hdmi кабела ( което ми се струва най-вероятно ) или в телевизора. Пробвал съм с два кабела - единия е приложения към hd приемника зхд-200 на Булсат-а, другия е Филипс, закупен от Метро ( на обложката му пишеше, че даже е 3D ready, макар пък че никъде не беше упоменато, какъв стандарт е точно - цената му беше около 13 лева). Да се ръся ли маса пари за качествен hdmi кабел и дали това ще реши проблема. Пак казвам, че когато филмите си вървят само на пс-то няма никакви проблеми - проблема се появява в момента на подаването им към тв през hdmi.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Звучи ми като нужда от донастройване на сегашните или слагане на по-добри спомагачи за видеокартата.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Звучи ми като нужда от донастройване на сегашните или слагане на по-добри спомагачи за видеокартата.
    Може и така да е, като краен вариант и това ще опитам, но пак си мисля, че при положение че всичко върви ок на пс-то, няма как да е от видеото. Все пак просто се сменя монитора така да се каже. И още повече, че картината е ОК. Проблема е в звука и то само, като се подаде към тв-то, защо трябва да търся проблема във видеото?

12. Тук е от
    Nov 2009

Оптимални настройки на TX PR50ST според руското издание на СВ.
    Цвят 27, яркост 0, контраст 30, рязкост 3, режим на изображение -нормален, цветове тон . нормален, управление на цветовете - вкл., режим икономия - вкл., режим енергоспестяване - изкл.
    Звук: режим - музика, баси - 0, високи- 0, автобаланс(автоуровень) - вкл.
    Не отговарям за резултата.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329125108[/time]_________________________________________________

В групов тест на руското издание на СВ, Panasonic TX PR50ST е поставен на 4то място от 6 телевизора.
    Класацията е следната: 1. Philips 47 PFL7606H, 2.LG47LW573S, 3. Samsung UE46D6510WS, 4.Panasonic TX PR50ST, 5. Sony KDL 46EX720, 6.Sharp LC46LE830RU=
    Внимание!!!! Това тестово класиране не е препоръка за закупуване на телевизор!

13. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от digunan
    Може и така да е, като краен вариант и това ще опитам, но пак си мисля, че при положение че всичко върви ок на пс-то, няма как да е от видеото. Все пак просто се сменя монитора така да се каже. И още повече, че картината е ОК. Проблема е в звука и то само, като се подаде към тв-то, защо трябва да търся проблема във видеото?
    HDMI изходът е на видеокартата, нали така? И тя се грижи да предава звука към телевизора? Дали е възможно да има "неразбирателство" между звуковата карта и видеокартата единствено тогава, когато трябва да обединят двата сигнала в едно, към HDMI изхода?

14.  

15. Тук е от
    Oct 2004
    Живее в
    София

Възможно е да има неразбирателство между драйвреите на видеокартата и тези на аудиокартата. Например аз съм с видео HD6450 което си има собствени драйвери за HD audio.Отделно дъното ми има вградено аудио с негови си драйвери. Когато искам да имам звук от компютъра през HDMI към телевизора, се налага да забраня вграденото аудио на дъното и в този случай ползвам аудиото на видеокартата.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от color
    Възможно е да има неразбирателство между драйвреите на видеокартата и тези на аудиокартата. Например аз съм с видео HD6450 което си има собствени драйвери за HD audio.Отделно дъното ми има вградено аудио с негови си драйвери. Когато искам да имам звук от компютъра през HDMI към телевизора, се налага да забраня вграденото аудио на дъното и в този случай ползвам аудиото на видеокартата.
    А не е ли по-лесно - start-control panel-sound and audio devices-audio-default device, и оттам да определиш откъде да излиза звука? Номера върви при XP, за други операционки не съм пробвал.

17. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    А не е ли по-лесно - start-control panel-sound and audio devices-audio-default device, и оттам да определиш откъде да излиза звука? Номера върви при XP, за други операционки не съм пробвал.

Даваш на HDMI Output и след това Set Default
    При win7 също става

18. Тук е от
    Oct 2004
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Е аз това имах предвид, само че при мен понякога не става от контролпанела и се налага да го правя през дивайсмениджъра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 102 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе