Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 13 от 102 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Явно не си падам по шареното майтап като вдигна над 20 цветноста почват да избиват досат светпвете и не ми харесва.Отностно контраста много добре знаете че самити тв програми и филми излъчват записват различно и варирам там на ХД програмите даже слизам под 19 на контарста те просто излъчват изкрящо.Много важно забравих да кажа че това са настрйки в режим "НОРМАЛЕН" и баланс на бялото "топъл"

2.  

3. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Contrast -36 и colour-30 не ти ли идват много? По скоро това е нормално в светла стая, но в затъмнена е доста.Аз, съм 19 на contrast и 20 на colour панела ми стои почти студен.Правя настройката като гледам най вече лицата на хората.За сега нямам грам отпечатване на каквото и да било нито лога нито черни ленти.
    Намирам картината за относително приятна с тези настройки. Наскоро бях попаднал на настройките на калибриран G30 (които е нормално да не са съвсем точни и за мен) и ги сложих на Professional 1. Към доста по-добре се промени картината, но понеже си бях обещал да карам на THX по-дълго, за да не стане някой гаф, съм гледал максимум 2 филма с тях. На тези настройки контраста също беше 36, а 1ца беше отнета от Brightness-a. Дори си мисля, че повече ми допада картината с увеличен с 1-2 контраст.

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    skydancer
    Добре, че не се плашиш, че ти наскочиха (спокойно, не се връзвайте толкова, малко преувеличение на шега)
    Аз смятам, че това, което пишеш, е доста полезно от гледна точка на информираността.
    Колегите още не са скочили съвсем на оръжие и засега нямам от какво да се плаша Колкото до информираността, дано наистина някой вземе под внимание написаното в случай, че ще ползва плазмата за същото, за което и аз. Макар да е ясно, че мнения винаги ще има много - всеки луд с номера си общо взето.

Цитат Първоначално публикувано от tachor
    Здравей,
    от скоро имам този модел TX-P50UT30E и имам едно въпросче, свързано с него: когато искам да си сваля нещо от Viera Connect Market, след въвеждане на мейл ми иска и някакъв PIN. Не съм запознат от къде трябва да получа този пин-код.
    Ще съм благодарен ако някой ми даде информация.
    Поздрави!
    Здравей. Доколкото се ориентирам, ПИН единствено иска в момента, в който си правиш регистрация. 6 произволницифри, които използваш често. При мен са 6 1-ци.

Цитат Първоначално публикувано от raziel66
    Като чета тук за какви "чудеса"...
    Тайничко ти завиждам

4. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от skydancer
    ...Наскоро бях попаднал на настройките на калибриран G30
    Би ли споделил линк (само да не е от flatpanels)

5. Тук е от
    Sep 2011

Аз получих сертификата може би някъде след десетина дни. Нещо такова ми се върти в главата. Мога да погледна ако искаш да ти кажа точно. Но не се забавиха много.

6. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от skydancer
    Здравей. Доколкото се ориентирам, ПИН единствено иска в момента, в който си правиш регистрация. 6 произволницифри, които използваш често. При мен са 6 1-ци.
    Благодаря! И при мене стана с 1-ците.

Цитат Първоначално публикувано от raziel66
    Един въпрос към колегите купили плазмите си декември месец, от промоцията с удължена гаранция.
    Получили ли сте отговор от Панасоник и съответния сертификат, изискван за гаранцията от пет години и колко време след регистрацията ви? Аз се регнах преди около 40 дни и още чакам хабер с търпение и силна храна.
    И аз чакам вече цял месец моя сертификат от Панасоник и за сега нищо. Смятам да им звънна да проверя.

7. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от staf4o
    Аз получих сертификата може би някъде след десетина дни. Нещо такова ми се върти в главата. Мога да погледна ако искаш да ти кажа точно. Но не се забавиха много.
    На какво му казваш сертификат? Аз получих по мейла карта с данни!

8.  

9. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Би ли споделил линк (само да не е от flatpanels)
    От там е. Открих препратката тук: http://www.avforums.com/forums/14851305-post282.html

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от robobug
    Доколкото знам кадровата честота на VT30 е максимум 100hz (даже 96Hz) и то при изключен IFC 600. За ГТ30 информацията е противоречива.
    Смяната на субтитрите е много бавна - от части от секундата до няколко секунди и вмъкването на кадър за стотна от секундата е напълно безмислено на фона на времето за смяна на субтитри.
    Горе в темата говорех за вмъкването на скрити педпазващи кадри, чрез способа, който се използва за фалшиви кадри - IFC Pro. Сега чакам от Панасоник да ми пратят един VT60 за награда, ако вложат тази функция в моделите си от 2013 година.

11. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от adgj
    На какво му казваш сертификат? Аз получих по мейла карта с данни!
    Ами аз получих от Панасоник следното нещо:

Благодарим Ви за покупката на Панасоник Виера . Този уред има 5 години гаранция

После отдолу пише кой е модела, сериен номер, клиент, дата на покупка и уникален ИД номер

Това е нещото което трябва да получите.

12. Тук е от
    Jan 2012

Току що получих на мейла си удължението на гаранцията от Панасоник.

Значи приблизително месец след регистрацията на сайта им.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Честно казано за пръв чувам за прогаряне на панел със субтитри.

Моя телевизор също биде прогорен при следните условия - близо 5 месеца имах две баби у нас, които се оказа, че гледат по цял ден САМО бТВ. Реално тази програма е стояла активна по над 12 часа на денонощие, всеки ден. След около 5 месеца забелязах логото на бТВ, което се виждаше с просто око на светли и равни фонове.
    Сега понамаля дефекта, но все още го има и не вярвам и да е оправи - трайно е.
    1. На моят V20 при гледане на филм със субтитри /HBO/, накрая при финалните надписи, когато екрана е преобладаващо черен се забелязват две хоризонтални сиви ивици на мястото където са били субтитрите. След час гледане на ТВ програма изчезват. Нормално е, ако използваш телевизора си предимно като монитор/свързан с РС/ и гледаш по 2-3 филми със субтитри всеки ден - след няколко месеца да имаш прогаряне на мястото на субтитрите.

По време на разработка /първите 150-200часа/ не връзвайте плазмен телевизор с компютър или блу-рей плейър!!!!
    - ако ще го ползвате предимно като монитор /30% и повече от времето/, то тогава си вземете LCD !
    При връзка с външно устройство/РС/ защитните системи на ТВ се самоизключват.
    /това ще го добавя в инструкциите/

2. Най-малкото съм очаквал от теб.....такава издънка. Много добре знаеш, че възрастните хора, като залепнат на един канал и.....цял ден карат на него - понякога и заспиват пред него. Не им ли прави всекидневен инструктаж на бабите ?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Здравейте,
    аз пак с моя проблем.
    Както се оказа TX-42S30E не може да се свърже с комп, от който се стриимва видео по безжичен път.
    Някак си не мога да се примиря с този факт (имам доста идеи за модинг, но за тях друг път).

Въпрос: как по-нисък модел TH-P50U30Z има тази екстра, а моя не я подържа?

Поздрави.

16. Тук е от
    May 2011

Сега, Христослав, без да се докачаш и по най-малкия начин.
    Всичките неща, които си написал по-горе са неочаквани за мен.
    Преди време, когато те използвах като Човека (с главно Ч) в този форум, нямаше и помен от тази ти решителност. Но сега, когато назрява някакъв проблем и е вече късно за каквато и да е превенция, лесно отсичаш едно или друго.

Реално форумите са, за да си помагаме. Дори ми прави впечатление, че този форум съществува и успешно се развива, защото независимо колко еднообразни въпроси се задават, винаги се намира някой, който отговаря. В повечето форуми сопнати сърдитковци ти отговарят 'ползвай търсачката', с което всичко приключва. Тук не е така и лично мен това много ме радва.
    Може би наивно, но когато се видях с пари и исках да си купя телевизор, предвид наблюденията ми, че във форума хората си помагат, пуснах възпитано запитване, на което ти еднозначно ми отговори. След това си разменихме и лични. Убеден съм, че това ти е ежедневие. Обаче за мен покупката на телевизор не е ежедневие, не работя нищо свързано с телевизори, интересите ми са също разпиляни подир сума различни от телевизори неща.
    И сега в един момент - не си купувайте плазма, когато ще я свързвате към лаптоп.

Не те виня по никакъв начин, но не мога и да не споделя, че се чувствам прецакан. Едва ли отношението ти е нещо лично, не мисля, че има повод за подобно нещо. Проблемът, че наивно се доверих на чужди коментари и мнения си абсолютно мой. Сега си и ближа раните с тези перфектно отпечатъни субтитри и това изящно лого на световно неизвестна марка за джанти. Като цяло - всичко много хубаво, ама да не ти е в къщата..

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

skydancer
    Мисля, че сме коментирали и предупреждавали многократно във форума да се избягва покупка на плазмен телевизор, ако се използва пребладаващо за връзка с компютър - за 4 години е имало 3-4-има колеги от форума с твоят проблем. Що се отнася до моите препоръки - не си спомням да си споменал компютър и смятам че са правилни, плазменият телевизор има по-добра картина и от най-доброто LCD.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от adgj
    Здравейте,
    аз пак с моя проблем.
    Както се оказа TX-42S30E не може да се свърже с комп, от който се стриимва видео по безжичен път.
    Някак си не мога да се примиря с този факт (имам доста идеи за модинг, но за тях друг път).

Въпрос: как по-нисък модел TH-P50U30Z има тази екстра, а моя не я подържа?

Поздрави.
    TH-P50U30Z е американски модел. Не ги сравнявай. Нашенския U30 няма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 102 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе