Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 31 от 102 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте, аз съм надявам се нов собственик (на TX-P50ST30E ) и потребител на този страхотен форум. Казвам надявам се защото си платих телевизора и го чакам от провинцията, ужким неизползван а само с разлепено тиксо на кутията. Моля помогнете със съвет, щом пристигне ще се опитам да влезна в сервизното меню и да видя колко е работил. За съжаление от този модел са останали само мострени бройки и ако тази бройка е също такава какво да правя? Могат ли да ми поръчат от Полша нов такъв или трябва да избирам от мострите?
    п.п. Ако всичко е наред, четох за настройките за разработването и само не ми стана ясно, за да мине този труден период мога ли вечер да му пускам слайд на снимки и сутрин да го гася преди работа за да минат по-бързо тези 200ч. (има ли проблем, че ще работи по 10ч. без прекъсване през ноща?)
    Помагайте преди да са ми се обадили да си взема телевизора, за да знам какво да изисквам ако нещо не е наред.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

Да ти кажа честно това е личен избор ако не ти пречи да го оставяш вечер пускай слайд шоу на телевизора нищо не може да му стане ,получават се прогаряния само от статични изображения,примерно като логото на каналите.Новите модели са усъвършенствани откъм този проблем имат вентилатори за охлаждане отзад на панела и много трудно може да се получи такъв проблем.Получават се ако системно се гледат,ако мога така да го нарека,статични изображения за повече от 4-5 часа поне на ден.Аз имам същия модел само че 42 инча,не съм пускал никакви слайдове просто си намалих всички настройки на дефаулт нормална картина,автоматичен стенд бай на 2 часа и така ,нямам никакви проблеми с дисплея .До колкото за мострената бройка да влез в системното меню да провериш колко е работил телевизора,гледай за механични следи,драскотини по екрана че понякога се опитват да пробутват такива,на един приятел преди време се опитаха да му бутнат 55 Z серия за 9000 лв. със значителна драскотина на средата на екрана Иначе няма ядове тв-то е добро супер 3д всичко е Ок

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Аз лично очаквах да вградят WiDi....
    Притрябвало му е на някой WiDi, което работи прекрасно ама само на хартия.

http://bloodys.com/?p=3628

5. Тук е от
    Aug 2011

Колеги, имам проблем с цифровата телевизия, а може би и с САМ модула, или с картата на Близуу.
    Преместих телевизора (P42S30) в другото си жилище и съответно смених картата в САМ модула с тази, която ползвам там, НО след това ми изписа 'кодиран канал' и мога да гледам само 'Канал 1', рекламния канал на Близуу или да слушам радио
    Аналоговата телевизия върви без проблем, но цифровата изчезна!
    Направих отначало всички настройки, но нищо (само дето си разместих каналите ), а после и от Близуу с нищо не можаха да ми помогнат.
    Прочетох за варианта блокирана карта от DVB-T и Аналогов тунер, но аз съм зключил всички видове входни сигнали, освен DVB-C и HDMI1, които реално използвам.
    Не знам какво да правя.... как да подкарам цифровата телевизия
    Може ли да не съм поставил правилно САМ модула и/или картата в него?

6. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&

PANASONIC TX-P50GT30E заслужава ли си парите или да се чакат новите модели, някой има ли поглед върху нещата

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kuku Puku
    Колеги, имам проблем с цифровата телевизия, а може би и с САМ модула, или с картата на Близуу.
    Преместих телевизора (P42S30) в другото си жилище и съответно смених картата в САМ модула с тази, която ползвам там, НО след това ми изписа 'кодиран канал' и мога да гледам само 'Канал 1', рекламния канал на Близуу или да слушам радио
    Аналоговата телевизия върви без проблем, но цифровата изчезна!
    Направих отначало всички настройки, но нищо (само дето си разместих каналите ), а после и от Близуу с нищо не можаха да ми помогнат.
    Прочетох за варианта блокирана карта от DVB-T и Аналогов тунер, но аз съм зключил всички видове входни сигнали, освен DVB-C и HDMI1, които реално използвам.
    Не знам какво да правя.... как да подкарам цифровата телевизия
    Може ли да не съм поставил правилно САМ модула и/или картата в него?
    Пробвай с Кам модул взет от някой съсед, ако пак няма ефект си смени картата.

Цитат Първоначално публикувано от emanchev
    PANASONIC TX-P50GT30E заслужава ли си парите или да се чакат новите модели, някой има ли поглед върху нещата
    Заслужава си - новите модели ще бъдат с доста високи цени първите три месеца.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от alnike
    Здравейте, аз съм надявам се нов собственик (на TX-P50ST30E ) и потребител на този страхотен форум. Казвам надявам се защото си платих телевизора и го чакам от провинцията, ужким неизползван а само с разлепено тиксо на кутията. Моля помогнете със съвет, щом пристигне ще се опитам да влезна в сервизното меню и да видя колко е работил. За съжаление от този модел са останали само мострени бройки и ако тази бройка е също такава какво да правя? Могат ли да ми поръчат от Полша нов такъв или трябва да избирам от мострите?
    п.п. Ако всичко е наред, четох за настройките за разработването и само не ми стана ясно, за да мине този труден период мога ли вечер да му пускам слайд на снимки и сутрин да го гася преди работа за да минат по-бързо тези 200ч. (има ли проблем, че ще работи по 10ч. без прекъсване през ноща?)
    Помагайте преди да са ми се обадили да си взема телевизора, за да знам какво да изисквам ако нещо не е наред.
    От къде чакаш да пристигне телевизора? Аз си купих същия в Бургас преди около 2 месеца и съм много доволен (бяха два неразпечатани в техномаркет и аз взех единия). Сервизното меню показа че е чисто нов. Работи без проблеми. Спазвах хигиена на гледане първите 200 часа ( занижени настройки, зуум на програмите които имат лого а се гледат постоянно (по-точно baby tv) и до сега нямам проблем, не съм го оставял да работи през нощта за да си направи часовете. Ако не е тайна за колко пари го взе?

10. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Пробвай с Кам модул взет от някой съсед, ако пак няма ефект си смени картата.
    Нямам съсед с КАМ модул, ОБАЧЕ си реших проблема елементарно - сложих картата правилно
    Благодаря!

11. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Сливен

Цитат Първоначално публикувано от Kuku Puku
    Нямам съсед с КАМ модул, ОБАЧЕ си реших проблема елементарно - сложих картата правилно
    Благодаря!

Направо ме уби. Сега се сещам че и аз имах същия или подобен проблем, който се оправи след прочитане на инструкциите и правилно поставяне на картата. Дълго и безпроблемно ползване на ТВ ти желая!

12. Тук е от
    Aug 2011

Аз не съм чел инструкции, просто защото нямам
    Нервирах се много и действах на принципа проба-грешка

13. Тук е от
    Dec 2011

http://technomarket.bg/products/0910...nic-tx-p42s30e

Здравейте, много харесвам този модел, но се притеснявам дали ще е възможно през деня да се гледа добре в дневна стая с балкон. Тоест заради балкона не е прекалено светло, но все пак е южна стая и напича и се чудя дали ще пречи и ще засяга пряко картината.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Kendo

Здравейте, много харесвам този модел, но се притеснявам дали ще е възможно през деня да се гледа добре в дневна стая с балкон. Тоест заради балкона не е прекалено светло, но все пак е южна стая и напича и се чудя дали ще пречи и ще засяга пряко картината.
    Моя телевизор беше в помещение с балкон и изложение север-запад - след обяд (след 13-14ч.) слънцето си грееше почти директно в стаята. Картината наистина изглежда по-бледа, но в никакъв случай не мога да кажа лоша, т.е. гледа се без проблем, ПРИ УСЛОВИЕ, че слънцето не грее директно върху екрана - тогава става кофти!
    Ако телевизора е в сянка, няма проблем да се гледа и в силно слънчеви дни. Естествено, НЕ можеш да сравниш картината с нощно гледане
    Според мен го разположи така, че да няма пряка светлина върху него и да не е срещу прозореца.
    А от картината съм повече от доволен! Само внимаваш с панела и си капитан планета

П.П.
    Имай предвид, че моето светло помещение, може да се различава от твоето светло помещение
    За съжаление телевизора ми вече не е в това помещение, иначе бих те завел да го видиш с очите си!

16. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Kendo

Kendo,
    Имам ТХ-Р42S30 от няколко месеца. Откакто му подавам сигнал с HDMI кабел нямам никакви забележки към картината (да отбележа, че разликата в картината м/у HDMI и СКАРТ или компонент е огромна!) Както ме посъветва lancelink "за да го заобичаш първо му подай добър сигнал". Сега картината бих казал е перфектна! Телевизорът е разположен така, че до към 12-13 ч. част от него е изложена на директна слънчева светлина и да си призная трябва да спусна щорите, колкото да закрия осветения участък. Според мен какъвто и телевизор да си вземеш, излагайки го пряко на лъчите няма да можеш да се наслаждаваш на картината. Лично аз бих препоръчал на всеки този модел, но ако имах повече пари щях да се замисля поне за TX-P42GT 30. Не се колебай - няма да сгрешиш с ТХ-Р42S30! Успех!

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Kendo,
    най-важни са ти мненията на хората, които реално имат този телевизор и наистина го ползват, както на bezov горе.
    S30 притежава някакъв антиотражателен филтър и не мисля, че отраженията точно са повод за безпокойство. Така или иначе друг модел няма да свърши особено по-добра работа от гледна точка на намаляване на отраженията. Матовите LCD-та не се справят по-добре, ако някой се опитва да те убеди в това.

А моделите ST/G/GT просто имат по-добро ниво на качество на картината (освен по-добрия антиотражателен филтър), но пък и цената им е доста различна.

18. Тук е от
    Oct 2011

Аз имам 42ст30е също се притеснявах от осветеността на помещението ,но за радост мога да кажа че съм много доволен от качествата на картината .Слънцето не свети пряко срещу телевизора,но имам прозорец без завеси ,който е на изток и се пада странично на тв-то.Смея да твърдя че филтъра се справя адекватно Имам и прозорец почти срещу телевизора но е северен следователно няма как да има пряка светлина

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 102 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе