Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 30 от 102 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    За Европа плазмите над 50" са само VT и ST.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Продполагам, че по-късно ще добавят и GT50 над 50 инча.
    Би било тъпо иначе.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Наистина ли новите модели от високия клас WT50, DT50 и ET50 ще са от 42" нагоре?( Не беше за тази тема, а за LCD )

5. Novice
    Тук е от
    Feb 2012

Здравейте,

Засилил съм се да си купувам плазмено тв Панасоник което ще се гледа от 4-4.5 метра и съответно съм се насочил към 50 инча. Като модели се двоумя между TX-P50G30E и TX-P50ST30E и въпроса ми е заслужава ли си по-скъпата G-класа срещу ST-о, което пък е 3D. Другото което ме интересува е къде има най-голям шанс да намеря не мострени бройки.
    Ако има и други алтернативи бих ги разгледал, бюджета ми е около 2300лв.

6. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от fr0s77
    Здравейте,

Засилил съм се да си купувам плазмено тв Панасоник което ще се гледа от 4-4.5 метра и съответно съм се насочил към 50 инча. Като модели се двоумя между TX-P50G30E и TX-P50ST30E и въпроса ми е заслужава ли си по-скъпата G-класа срещу ST-о, което пък е 3D. Другото което ме интересува е къде има най-голям шанс да намеря не мострени бройки.
    Ако има и други алтернативи бих ги разгледал, бюджета ми е около 2300лв.
    Здравей може да провериш работните часове на избрания телевизор .Сега като погледнах цените на Панасоник например модела 42GT30 и ме хвърли в пот ,отново на цена 1899 лв. Явно старите модели са като отлежало вино държат цени, даже и модели 2010 .Аз лично си вземах модел с 3д и все още не съм се възползвал от тази екстра както и интернет ползвах точно един ден от любопитство но самия телевизор си върви с тези екстри които лично аз не ползвам за сега.Купих си модел 42gt30e и съм повече от доволен качеството на картината ползвам Булсатком телевизия.

7. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Привет, до колкото разбирам от първата станица *.mov файлове не се възпроизвеждат от медия плеара на телевизора. Сега пробвах и моят чете по DLINA *.mov файлове на 720p.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте. Имам проблем (или поне така мисля) с моя Panasonic ST30E. Купен е в края на Декември 2011 и вече е на 350 часа и съм много доволен. Но след като навъртя около 200 часа започна да прави нещо странно. Първо за момента не съм се включвал към никой ТВ доставчик (чакам Булсатком да получат цифрови приемници) и гледам филми от флашка. Когато изляза от USB плеъра автоматично се включва аналогов сигнал по подразбиране като дава добре познатите множество снежинки ето така - http://imageshack.us/f/638/dsc00211bp.jpg/. Но преди всичко беше спокойно, а сега чест сякаш се разразява буря- минават черни вълни от всички страни и всичко става много тъмно и екрана започва да мига http://imageshack.us/f/812/dsc00016vak.jpg/! Ако включа вградения плъер проблема изчезва веднага. Когато екрана мига , дори и да съм пуснал подвижната лента тя мига също. Понякога се оправя, понякога не. Мигането продължава на кратки интервали и изчезва, но пък на долната част не екрана се появява една дебела черна линия и не мърда( вижда се много добре на последния шот, който съм показал). Даже днес ми се стори, че докато гледах един филм също се изключваше, изхвърляше ме в начален избор на филм, но тук имам съмнения, че може и да е от филма, защото до сега не ми се беше случвало подобно нещо. Според вас от къде може да се получава този проблем? Ел. мрежата в къщи е добре, нямаме проблеми. Телевизора е включен към разклонител със защита. В разклонитела са включени още ДВД, PC и монитора на ПЦ-то. Качил съм и клипче (с лошо качество, за което се извинявам, на което си личи за какво става на въпрос).
    Прикачени файлове Прикачени файлове

10. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Добро, утро!
    този канал, който излиза го направи да ти показва някаква програма и пак сподели какво се случва. Или пък с финната настройка регулирай да ти показва "по-спокойни" снежинки.

11. Тук е от
    Jan 2012

Добър ден.
    Няма как да го наглася да показва програма- нито съм вързал антена, нито имам ТВ доставчик. Ето още едно клипче.
    Прикачени файлове Прикачени файлове

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

От кой град си ?Пъхни една стайна антена -все нещо ще излезе /може и цифрова да хване/.

13. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Телевизорите си имат достатъчно добър тунер и ще хванеш все нещо. Както сподели колегата има и цифрови канали ефирно в някой градове. За справка тук http://www.predavatel.com/bg/karta/

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Rusin atanasov
    Привет, до колкото разбирам от първата станица *.mov файлове не се възпроизвеждат от медия плеара на телевизора. Сега пробвах и моят чете по DLNA *.mov файлове на 720p.
    При DLNA връзка файловете се четат от компютъра ти, а не от плейъра на телевизора.

http://www.hdtvtest.co.uk/panasonic-convention-2012.php

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...1202201675.htm
    A dual-core Pro4 processor on board allows for seamless multitasking between apps within the Viera Connect portal, and also unrestricted web browsing (i.e. websites with Flash can be displayed without any problem).

https://www.youtube.com/watch?v=zb3wyjB29xU#ws

Таблицата за модели 2012 г е готова на 95%
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456826

16. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Добро, утро! Това за четенто на файловете го зная, реших че самият медия плеар на телевизора не може да възпроизвежда *.mov файлове.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Никойне забеляза, че сред модели 2012 година липсват 46 инчовите
    Аз лично очаквах да вградят WiDi....
    http://www.intel.com/content/www/us/...s-display.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 102 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 01-10-23, 23:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 09:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 18:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 14:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе