Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 32 от 102 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от zergo
    От къде чакаш да пристигне телевизора? Аз си купих същия в Бургас преди около 2 месеца и съм много доволен (бяха два неразпечатани в техномаркет и аз взех единия). Сервизното меню показа че е чисто нов. Работи без проблеми. Спазвах хигиена на гледане първите 200 часа ( занижени настройки, зуум на програмите които имат лого а се гледат постоянно (по-точно baby tv) и до сега нямам проблем, не съм го оставял да работи през нощта за да си направи часовете. Ако не е тайна за колко пари го взе?
    Здравей, чакам го от Велико Търново, че в София са останали само мостри. Цената е в акция и беше 1699лв. Незнам дали е добра? Много се надявам бройката да е нова, защото ми казаха че кашна е отварян и после лепен и

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря на всички за отговорите. Нямам никакъв опит с плазми, а от lcd/led не съм много впечатлен. Ще напиша впечатленията си, когато го взема. Запазвам си правото само да питам за оптималните настройки на цветовете, ако се наложи, защото не съм много добър в това.

4. Тук е от
    Oct 2011

Това след разработката,до тогава всичко на нормално и слайдовете посредата

5. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Kendo
    Благодаря на всички за отговорите. Нямам никакъв опит с плазми, а от lcd/led не съм много впечатлен. Ще напиша впечатленията си, когато го взема. Запазвам си правото само да питам за оптималните настройки на цветовете, ако се наложи, защото не съм много добър в това.
    Няма да сгрешиш с S30 със сигурност - за парите си е повече от перфектен.
    Аз съм безкрайно доволен, като изключим, че избързах с покупката и платих около 40% повече

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Kendo,
    обърни внимание на цената.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-P42S30E
    Панасоник определено си разпродават плазмите. Разпродажбата, която започна преди известно време, явно няма да се прекъсва до изчерпване.
    И другите плазми на Панасоник са на много конкурентни цени.

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Kendo,
    обърни внимание на цената.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-P42S30E
    Обърни внимание и на наличността. Най-вероятно са останали само прашасали мостри.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

По принцип как да внимавам да не ми пробутат мостра? Трябва да е запечатан ли?

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Просто ги попитай, според мен и да е запечатан няма гаранция какво му се е случвало (но няма да е зле да е запечатан). Може би най-сигурния начин е проверка в сервизното меню (чети FAQ), но ако са сменяли мейнборда и това не е на 100% сигурен начин. Наистина 42S30 е дадена наличност само в 3 магазина в провинцията и нищо чудно да са изостанали поради някакви съществени причини. Питането по телефона е едно много добро начало

11. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цени на plasma и LED Panasonic 2012 http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1330616173

12. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Здравейте,

ТВ-то е 42PV80.Смених приемника с HD.
    Преди , със стария приемниик, при пускане на тв-то автоматично си включваше на AV1 , а сега си седи на TV и трябва ръчно да се превключи на HDMI1.Може ли да се направи автоматично да си включва ХДМИ при засичане на сигнал, или това се случва само при СКАРТ а?

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Приемника /СТБ/ трябва да поддържа HDMI CEC ,за да "стане номера" с превключването ,като аз май още не съм виждал такъв СТБ.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

ТВ-то е 40PV80.Смених приемника с HD.
    Преди , със стария приемниик, при пускане на тв-то автоматично си включваше на AV1 , а сега си седи на TV и трябва ръчно да се превключи на HDMI1.Може ли да се направи автоматично да си включва ХДМИ при засичане на сигнал, или това се случва само при СКАРТ а?
    Виж тук: https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47953.0.html
    Отговор #3
    Хотелски режим - това е режим за ограничено ползване на някои портове, бутони и дистанционното.

16. Тук е от
    Jan 2012

Ползвам Viera srt и няма никакви проблеми с кирилизацията на субтитрите. Проблемът обаче е, че са размерът им е много малък. Веднъж се ровичках в опциите на notepad-a за шрифт и размер и субтитрите станаха големи и страхотно четящи се. Пробвах и филми, които съм гледал и са били с малки субтитри и веднага тръгнаха с големи. Един ден обаче всичко "рухна", не знам какво стана. Пробвах няколко програми за увеличаване размера на субтитрите, но не постихнах задоволителен резултат. Пробвах и програми за mux-ване, но пак греда. Някой може ли да ми каже и обясни по-подробно някой сигурен и изпитан начин за уголемяване на субтитрите? Само да вмъкна, че гледам предимно mkvHD и рядко divXHD, xvidHD .

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Здравейте,

ТВ-то е 42PV80.Смених приемника с HD.
    Хотелски режим - това е режим за ограничено ползване на някои портове, бутони и дистанционното.
    1. Включете Телевизора.
    2. Натиснете и задръжте -/V от лявата страна на телевизора и натиснете 3 пъти бутона AV на дистанционното управление.
    3. Вече сте в хотелски режим и можете да зададете реда на включване на различните входове и тунери.
    4. Отидете на Initial Input - Изберете порта, на който искате да стартира телевизора когато го включите (HDMI, Component, и др.).
    5. Излезте с бутона BACK/RETURN на дистанционното управление.

http://panasonic.net/ir/presentation...031_note_e.pdf

18. Тук е от
    Dec 2011

http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14764

Нещо странично, но какво ще кажете за тази новина... ако плазмите на Панасоник са вечна класика то защо ще спират въобще производството на телевизори... Корейските гиганти могат да имат най-много продажби, но за мен винаги японските марки ще са номер 1, други времена ще дойдат и Шарп, Сони и Панасоник пак ще са на върха.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 102 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе