Първоначално публикувано от
i3v3a3n Плеъра и кодеците би трябвало да са вградени в телевизора във неговия софтуер аз ги плейвам от него компютъра ми е просто сървър , голям харддиск , за да несменям флашки или външни USB устройства даже си мисля че нищо да нямам инсталирано на компа те пак ще си тръгнат , плеъра и кодеците трябва да са в софтуера на телевизора ..... и друг въпрос ако фаила със субтитрите е развален защо тръгва с друг филм а с неговия не .. може би ако има нещо е проблем във видеофаила
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334478960[/time]_________________________________________________
отговор на колегите с цените в румъния .... от дадените от вас линкове и отстъпки виждам че цените са като тук 249 леи отстъпка и ти стъпва на 2000 лв наши пари леите и нашите левове са едно към едно ... е невиждам кое е по евтиното , а си сметни сега и бензина до букурещ
Пичове не се лъжете по тия 3Д телевизори , за същите пари си вземете един 50 инчов обикновен няма да съжалявате , под 50 инча телевизор няма смисъл да взимате , аз си взех 46 и сега ми е малък и съжалявам че не взех по голям а и мисля че за 3Д колкото е по голям екрана толкова е по внушителен образа