Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 40 от 102 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

zelen, следващият път си вземи LCD и няма да имаш грижи за нищо ,освен че не гледаш реална картина - технологията е изпитана в това отношение !

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Интересно в таблицата долу какви са поставените филтри - нямат маркетинговите названия. Съдейки по поставените процесори и драйвъри - за модели VT и GT, както и за ST, UT и XT фирмуера ще бъде еднакъв..Хмм дали пък ако се пипне нещо в сервизното да може се добави нещо в по-ниските серии-т.е. XT да стане UT или ST.
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...ach=1864;image

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Интересно какви са филтрите - нямат маркетинговите названия.
    Те маркетингово название си имат - Infinite Black Ultra и Infinite Black Pro във VT и GT.

http://www.engadget.com/photos/panas...es-on/#4742442

5. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

В нашето малко градче взеха че пуснаха цифрова но хващам само 7 кана от 60.
    Служител по телефона ми диктува следни параметри ако може някой да ги дешифрира, че и менюто ми е на български....? P37C10

480 000
    куам 256
    рейт 6875

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Предполагам, че се превежда така:

480 Mhz/QAM 256/SR 6875

7. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

честота
    скорост на трансмисия
    мрежа ID

Такива опции имам! А горните на какво ще отговарят в българското меню и къде се намират?

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Честота - 480 000
    Скорост на трансмисия - 6875
    мрежа ID -пробвай с 1, 2, или 3

10. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Благодаря ще пробвам! А това QAM 256 има ли го някъде по менюто?

11. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Малко помощ с подкарването на тез субтитри с 2те програми не ми се получава оставт си на мамунки и толкова???

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Те маркетингово название си имат - Infinite Black Ultra и Infinite Black Pro във VT и GT.

http://www.engadget.com/photos/panas...es-on/#4742442
    Те че имат маркетингови названия си имат, но съдейки по таблицата се еднакви в серии VT ,GT, ST, а маркетинговите им названия са различни....
    AR - /anti-reflex/ антиотражателният филтър представлява фолио залепено на лицевата част на защитният екран.
    New louver filter - новият ламелен филтър представлява печатна мрежа /по диагонали/ от вътрешната част на защитнто стъкло.
    Old louver filter - старият ламелен филтър представлява печатна мрежа /по хоризонтала и вертикала/ от вътрешната част на защитното стъкло. ST30 и UT30

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Таблица с модели плазма и LED 2012 година
    http://us.ua/732645/

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Mar 2010

Ей, хора! Чета вече трети ден и без малко да ме откажете с тези прогаряния! В крайна сметка чакам да излязат новите модели, да видим колко ще паднат цените на сегашните, затварям очи и скачам на VT30 или GT50 ! В крайна сметка ако го оставя 200 часа без да го гася да върти HD картинки, колко ще прегори, а пък и да прегори то то ще е равномерно ! То както коментирате да не върви повече от 2 часа на ден, трябва да го чакам 100 дни = 3 месеца ! Ще му намаля настройките, както сте дали и го забождам в един ъгъл в хола и 10-15 дни нон-стоп ? А, какво ще кажете , дали ще се прецака хайванчето ???

16. Тук е от
    Oct 2011

Няма как да прегори равномерно ,тъй като катинките са са супер различни една от друга като цветове якорст,изображения и т.н. равномерно означава примерно ако пускаш цветни заливки,шумове и др подобни.Последното се използва за коригириране на дисплея ако има някакви прогаряния да се заличат до колкото е възможно или да се уеднаквят с дисплея.Не е казано че не трябва да работи повече от 2 часа на ден.Не трябва да се гледа примерно телевизионен канал със статично лого като Дъ Воис примерно повече от 2 часа защото се получава,остатъчен образ от него и ако гледаш този канал по често ще забележиш отпечатване на логото и при по-светли цветове на картината ще виждаш петно
    от логото,както при мен имаше защото сестра ми е с корава глава и не ме слуша.Не е проблем оправя се с подвижната лента,или със "шум".Иначе си остави картината и цветовете на нормален режим и другите настройки на не повече от половината.Няма да имаш ядове ако ти е читава бройката и не е била мостра

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Няколко пъти съм го писал в темата - настройки на 50% и денонощна работа - цветови заливки, двд филмчета и всякакви шарении, стига да мърдат по екрана. За 20 дена направи 300 часа.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Най-сетне и аз да се похваля: от тази сутрин съм (горд) собственик на 42GT30E, от промоцията на Техномаркет Бях решил да ходя до Румъния (защото там цените по принцип са по-ниски), но ТМ ме изненадаха приятно! Доплатих и за пълно "каско" за 5г. (дано не се налага да го ползвам). Сега почват разните му гъдели с монтажа на стойката, настройки, човъркания, и т.н. (чакам челядта да се събуди, че да почвам стената с дрелката

Благодаря на бездънния извор от данни и информация от първа ръка, които членовете на този форум предоставят! Ще се опитам и аз да бъда полезен (колкото мога)!
    Наздраве на всички и да са ви здрави яйцата!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 102 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе