zelen, следващият път си вземи LCD и няма да имаш грижи за нищо ,освен че не гледаш реална картина - технологията е изпитана в това отношение !
zelen, следващият път си вземи LCD и няма да имаш грижи за нищо ,освен че не гледаш реална картина - технологията е изпитана в това отношение !
Интересно в таблицата долу какви са поставените филтри - нямат маркетинговите названия. Съдейки по поставените процесори и драйвъри - за модели VT и GT, както и за ST, UT и XT фирмуера ще бъде еднакъв..Хмм дали пък ако се пипне нещо в сервизното да може се добави нещо в по-ниските серии-т.е. XT да стане UT или ST.
http://www.hdzona.com/forum/index.ph...ach=1864;image
Те маркетингово название си имат - Infinite Black Ultra и Infinite Black Pro във VT и GT.Първоначално публикувано от hristoslav2
http://www.engadget.com/photos/panas...es-on/#4742442
В нашето малко градче взеха че пуснаха цифрова но хващам само 7 кана от 60.
Служител по телефона ми диктува следни параметри ако може някой да ги дешифрира, че и менюто ми е на български....? P37C10
480 000
куам 256
рейт 6875
Предполагам, че се превежда така:
480 Mhz/QAM 256/SR 6875
честота
скорост на трансмисия
мрежа ID
Такива опции имам! А горните на какво ще отговарят в българското меню и къде се намират?
Честота - 480 000
Скорост на трансмисия - 6875
мрежа ID -пробвай с 1, 2, или 3
Благодаря ще пробвам! А това QAM 256 има ли го някъде по менюто?
Малко помощ с подкарването на тез субтитри с 2те програми не ми се получава оставт си на мамунки и толкова???
Те че имат маркетингови названия си имат, но съдейки по таблицата се еднакви в серии VT ,GT, ST, а маркетинговите им названия са различни....Първоначално публикувано от Momchil
AR - /anti-reflex/ антиотражателният филтър представлява фолио залепено на лицевата част на защитният екран.
New louver filter - новият ламелен филтър представлява печатна мрежа /по диагонали/ от вътрешната част на защитнто стъкло.
Old louver filter - старият ламелен филтър представлява печатна мрежа /по хоризонтала и вертикала/ от вътрешната част на защитното стъкло. ST30 и UT30
Таблица с модели плазма и LED 2012 година
http://us.ua/732645/
Ей, хора! Чета вече трети ден и без малко да ме откажете с тези прогаряния! В крайна сметка чакам да излязат новите модели, да видим колко ще паднат цените на сегашните, затварям очи и скачам на VT30 или GT50 ! В крайна сметка ако го оставя 200 часа без да го гася да върти HD картинки, колко ще прегори, а пък и да прегори то то ще е равномерно ! То както коментирате да не върви повече от 2 часа на ден, трябва да го чакам 100 дни = 3 месеца ! Ще му намаля настройките, както сте дали и го забождам в един ъгъл в хола и 10-15 дни нон-стоп ? А, какво ще кажете , дали ще се прецака хайванчето ???
Няма как да прегори равномерно ,тъй като катинките са са супер различни една от друга като цветове якорст,изображения и т.н. равномерно означава примерно ако пускаш цветни заливки,шумове и др подобни.Последното се използва за коригириране на дисплея ако има някакви прогаряния да се заличат до колкото е възможно или да се уеднаквят с дисплея.Не е казано че не трябва да работи повече от 2 часа на ден.Не трябва да се гледа примерно телевизионен канал със статично лого като Дъ Воис примерно повече от 2 часа защото се получава,остатъчен образ от него и ако гледаш този канал по често ще забележиш отпечатване на логото и при по-светли цветове на картината ще виждаш петно
от логото,както при мен имаше защото сестра ми е с корава глава и не ме слуша.Не е проблем оправя се с подвижната лента,или със "шум".Иначе си остави картината и цветовете на нормален режим и другите настройки на не повече от половината.Няма да имаш ядове ако ти е читава бройката и не е била мостра
Няколко пъти съм го писал в темата - настройки на 50% и денонощна работа - цветови заливки, двд филмчета и всякакви шарении, стига да мърдат по екрана. За 20 дена направи 300 часа.
Най-сетне и аз да се похваля: от тази сутрин съм (горд) собственик на 42GT30E, от промоцията на Техномаркет Бях решил да ходя до Румъния (защото там цените по принцип са по-ниски), но ТМ ме изненадаха приятно! Доплатих и за пълно "каско" за 5г. (дано не се налага да го ползвам). Сега почват разните му гъдели с монтажа на стойката, настройки, човъркания, и т.н. (чакам челядта да се събуди, че да почвам стената с дрелката
Благодаря на бездънния извор от данни и информация от първа ръка, които членовете на този форум предоставят! Ще се опитам и аз да бъда полезен (колкото мога)!
Наздраве на всички и да са ви здрави яйцата!