Здравейте току що изчетох цялата тема и ми стана интересно това с прогарянето на панела . От декември месец имам TX-P50UT30E , взех го просто ей така , без много много да чета. Направих си експериментите за които четох тук и установих че си имам цял набор отпечатани лога на телевизии на плазмата забелязващи се на бял фон. Телевизора не е разработван както е описано тук, взех го пуснах го и веднага на филми от компютъра и игри от PS3 -ката. Единственото което проверих, е че беше на 1 пускане за 2 мин и това май е от пускането пред мен което беше в ТП. Филми гледам редовно със субс, има някакво отпечатване, но то изчезва след като спра тв-то. Отначало още когато беше нов забелязвах че веднага след спиране се отбелязваше винаги последния кадър преди да натисна Power бутона и оставаше така за около двайсетина мин и после се махаше. Това явление сега не го забелязвам. Основно използвам тв-то за монитор на PS3-ката, играят се 3D игри доста. На последно място е телевизията по за макс час на ден. Гледам през скарт на булсатком(с ония сивите приемници със стърчащите карти съм) ,за мое учудване картината е на ниво, баз много много мазане. + и – сте ги споменали , моите впечатления са същите, само мога да допълня че съм доволен от вградения плеър, често пускам филми от SD карта. 3Д то е на ниво , както се казва същото като на кино . Като цяло съм доволен от тв-то , за класа си е добре.
п.п. ползвайте си плазмите със здраве и не си ги слагайте толкова присърце тези прогаряния, все пак сте си взели техниките те да ви служат не вие на тях
Поздрави!