Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 39 от 102 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте току що изчетох цялата тема и ми стана интересно това с прогарянето на панела . От декември месец имам TX-P50UT30E , взех го просто ей така , без много много да чета. Направих си експериментите за които четох тук и установих че си имам цял набор отпечатани лога на телевизии на плазмата забелязващи се на бял фон. Телевизора не е разработван както е описано тук, взех го пуснах го и веднага на филми от компютъра и игри от PS3 -ката. Единственото което проверих, е че беше на 1 пускане за 2 мин и това май е от пускането пред мен което беше в ТП. Филми гледам редовно със субс, има някакво отпечатване, но то изчезва след като спра тв-то. Отначало още когато беше нов забелязвах че веднага след спиране се отбелязваше винаги последния кадър преди да натисна Power бутона и оставаше така за около двайсетина мин и после се махаше. Това явление сега не го забелязвам. Основно използвам тв-то за монитор на PS3-ката, играят се 3D игри доста. На последно място е телевизията по за макс час на ден. Гледам през скарт на булсатком(с ония сивите приемници със стърчащите карти съм) ,за мое учудване картината е на ниво, баз много много мазане. + и – сте ги споменали , моите впечатления са същите, само мога да допълня че съм доволен от вградения плеър, често пускам филми от SD карта. 3Д то е на ниво , както се казва същото като на кино . Като цяло съм доволен от тв-то , за класа си е добре.
    п.п. ползвайте си плазмите със здраве и не си ги слагайте толкова присърце тези прогаряния, все пак сте си взели техниките те да ви служат не вие на тях
    Поздрави!

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

offtopic:

@traffic , ходи си вземи една захаринка от Булсатком(ZHD100/200), спри да се мъчиш с тази делта. :rolleyes:

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

На мен пък 4/3, разтеглено на 16/9 много ми допада, щото така каките стават по-сочни. Е, има и по-тежки случаи, като сестри (Забравих им името), пеят народни песни, те и така си остават хърбави.
    Почнах да гледам с черни ленти горе и долу, по HBO HD пускат редовно такива филми, продължаващи по два часа. Не забелязвам никакви проблеми. Като казах HBO HD, много културно лого имат - малко, прозрачно, почти не се вижда.
    Ще се повторя за не знам кой път - плазмата има недостижима картина, която си заслужава по-голямото внимание. Защото примерно една разработка ще продължи 200-300 часа, после от време на време може да се пуска скрол лентата, да се пускат цветови заливки. Но това ще е от време на време. Докато LED, с каквато и подсветка да е, може и на иска никакви грижи, но пък от момента на закупуването, докато бъде изхвърлен постоянно ще е с неравномерна подсветка, няма да има добро черно и т.н. слабости, които при празмата ги няма. Затова, както човек се къпе редвоно, нека да помисли и за плазмичката, за да й се радва дълго време. А от нейна страна ще има перфекната и блага картина.

5. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Taзи година, ако не е приоритет 3D-то , ST50 ще е уникално добра оферта...по-добро черно от VT30!

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какво му е на 3д-то на ST50?
    При него основния минус е липсата на THX режими.

7. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не е толкоз добро, както при GT/VT, поне по ревютата така пише. Макар, че сега като чета и AVForum-ите, го хвалят доста! Full HD Progressive 3D
    Освен това идва без очила
    Както и да е, ако разликата с GT e съществена, ще е хит.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005

Ако има разлика в 3Дто, то тя е нестъществена. Само в cnet бяха писали, че има замазване, но аз на тях им нямам особено доверие. Основните недостатъци са в липсата на ТХТ режим и възможностите за по-фина настройка. В черното с GTto са почти еднакви, а в гейм мода даже е по-добър и от ВТ. Очила идват само с ВТ доколкото знам. За цената си мисля, че няма да има равен, особено 50 ката и аз лично мисля да си го взема ;-)

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В Британия пуснаха новите модели с 5 години гаранция....
    http://www.panasonic.co.uk/html/en_G...#anker_9263869

с панел на Рanasonic
    http://www.bang-olufsen.com/beovision12-press

LUMIX AWARD 2011
    http://www.flickr.com/photos/panasonic-europe/

Интересни продукти правят Панасоник
    http://sumai.panasonic.jp/toilet/unos/plan/05plan.html
    С цена в Япония $8000 /плюс доставка/ - подмива и суши с музикален фон...

11. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Kabal84
    Ако има разлика в 3Дто, то тя е нестъществена. Само в cnet бяха писали, че има замазване, но аз на тях им нямам особено доверие. Основните недостатъци са в липсата на ТХТ режим и възможностите за по-фина настройка. В черното с GTto са почти еднакви, а в гейм мода даже е по-добър и от ВТ. Очила идват само с ВТ доколкото знам. За цената си мисля, че няма да има равен, особено 50 ката и аз лично мисля да си го взема ;-)
    Със сигурност няма да сгрешиш. ТНТ режимът не е чак такава загуба! Единственият сериозен проблем на тези ТВ-та си остава опасността от прогаряне.

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

13. Тук е от
    Mar 2012

Пак да питам нещо за TX-P42G30E - при настройка just и попадане на канал с wide, в горният край на екрана се появява прекъсната черта. Ако му задам ръчно някакъв друг режим, например 16:9 и после върна на just нещата се оправят и чертата изчезва. Има ли някаква настройка с която да мога да премахна този ефект при смяна на каналите? И друго, фосфорните следи се виждат най-добре при гледане онлайн филми през HDMI - някой да може да разясни защо? Благодаря!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А дали не си изключил Overscan-a случайно?

16. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от zelen
    И друго, фосфорните следи се виждат най-добре при гледане онлайн филми през HDMI - някой да може да разясни защо?
    Отговора се крие в по-високия контрастен обхват (контраст - разликата между най-бялото бяло и най-черното черно). Момчета, спрете да търсите под вола теле и си се кефете на телевизорите. В противен случай съвсем скоро няма да се обсъждат вече качества на картината, а качества на image retention-ите.

17. Тук е от
    Mar 2012

Благодаря за отговорите! Да, overscana беше изключен и сега лентата изчезна, но ми се струва че образа се разтегля доста повече?! Може и да си въобразявам, гледах съвсем за кратко. За контраста подозирах че е нещо такова, защото вече съм забелязал че колкото е по-качествен сигнала, толкова е по-трудно да му се "кефя" поради блестящият фосфор. Определено плазмата не е моята технология, но не ми се занимава с повече експерименти, че кой знае на какво друго дърво ще се натреса!

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

като включиш Overscan картината се разтегля с около 3%. Телевизиите разчитат на това увеличение защото реално всеки телевизор го прави и не следят какво има в тази зона. Понякога вкарват системна информация в това поле.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 102 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе