Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 61 от 102 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Мерси!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

apmil4ev не искам да те плаша но тази черта си е за треперене особено ако не си в гаранция.Моят поне е с гаранция 5 години .А иначе още се чудя какво тв да взема за около 1500 лева а утре трябва да ходя до магазина да го взема......

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Въпросче за субтитрите.
    Свалям филмче, субтитрите ги оправям с програмката VieraSRT, но са прекалено малки и на светли сцени се четат трудно.
    В момента гледам сериал, файловете са .mkv по 1,3 Гб приблизително, в който файл има вградени английски субтитри с нормална големина и черен кант. Българските субтитри са на отделен файл и минават пред VieraSRT. И тука идва интересното - българските субтитри, от отделния SRT файл, са с големината на английските, с черен кант и се четат перфектно. Какво подлъгва плеъра на телевизора, че става тука? Филмите + субтитрите качвам на флашка и от там гледам.
    И друг въпрос - ако си взема флашка 32 Гб, ще може ли на нея да слагам релийзи примерно по 20 Гб и да гледам спокойно?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

По спесификации ST50 има 8 train speakers
    65":Front speaker (8 train speakers) x 2, Woofer (ø100 mm) x 1
    55",50",42":Front speaker (8 train speakers) x 2, Woofer (ø80 mm) x 1

а реално са 3 /вижте схемата горе в дясно
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:20334:81:1

6. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Хм, това блутуут за какво се ползва в телевизора?

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

За очилата би трябвало да е.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

И аз за това си помислих , като тайно се надявах да се ползва и за други неща. Още не съм пробвал да бодна на моят G30 едно усб/блутут за проба. Макар че ме съмнява нещо да излезе.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    По спесификации ST50 има 8 train speakers
    65":Front speaker (8 train speakers) x 2, Woofer (ø100 mm) x 1
    55",50",42":Front speaker (8 train speakers) x 2, Woofer (ø80 mm) x 1

а реално са 3 /вижте схемата горе в дясно
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:20334:81:1
    hristoslav2, от Panasonic са си кръстили набора от пищялките, които са избрали да играят ролята на предни говорители, "8-train speakers". Има осем високочестотни миниговорителя в един общ корпус, от който излизат един чифт изводи, и се получава някакво озвучително тяло, което е свързано както е показано на схемата от препратката.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В модели 2012 година, варианта със суффикс "E" /накрая/ по спесификации няма DVB-T2 тунер. Според мен го има, но, както е заявено в ръководството на ползвателя, съответства на стандарта DVB-T2 по състояние на август 2011 года.
    Собствениците на нови модели - пробвайте в настройките за различните страни дали няма да се появи.
    Прегледайте скандинавските страни.

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Може ли някой от собствениците на PANASONIC TX-P42GT30E да каже как е 3d-то,изобщо нещо повече което трябва да се знае за тв-то. Че не намерих много информация в темата и в нета. Благодаря! С какви очила може да се ползва 3д-то ? Нещо по евтинко :rolleyes:
    Има ли проблеми с ЛАН,мисля през него да гледам филми от лаптопа и да цъкам игри,как се справя ?
    П.П Оказа се,че няма от къде да се купи вече

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нормално да е свършил огледай се за новите модели PANASONIC TX-P42GT50E и PANASONIC TX-P42ST50E
    За очилата /в нета се предлагат и универсални китайски/
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456832

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от alex8809
    П.П Оказа се,че няма от къде да се купи вече
    Според сайта на Техномаркет TX-P42GT30E има във Варна и София.
    http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42gt30e

Не знам колко са универсални китайските очила, но със сигурност са оригинални.
    Аз поне, не съм чувал някой да е фалшифицирал китайска марка.

16. Тук е от
    Mar 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&

Здравейте !
    От април месец съм притежател на TX-P42VT30E.
    Благодарение на хора от форума,мисля че успях да го разработя(вече е над 300часа) и за момента няма "прогаряния".
    Не го използвам за сърфиране и все още не съм гледал 3D на него,но ви уверявам,че филмите и особено спорта гледани по HD каналите ми доставят огромно удоволствие ! За момента работи безупречно.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Сливен

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /ч

Цитат Първоначално публикувано от sleipnir
    Здравейте !
    От април месец съм притежател на TX-P42VT30E.
    Благодарение на хора от форума,мисля че успях да го разработя(вече е над 300часа) и за момента няма "прогаряния".
    Не го използвам за сърфиране и все още не съм гледал 3D на него,но ви уверявам,че филмите и особено спорта гледани по HD каналите ми доставят огромно удоволствие ! За момента работи безупречно.
    Е ми честито! Ползвай го със здраве, желая ти най-малко 100000 часа безотказна работа!

18. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Реших да взимам нов телевизор и един от вариантите е 50"-овия ST50. Тъй като смятам да гледам главно филми през DLNA на него, някой може ли да ми каже как се държи в този аспект? Четох, че субтитрите не могат да се регулират, но това и за DLNA ли важи? Субтитрите на DLNA не се ли подават през сървъра на компютъра? Как се държи телевизора с форматите? Wi-Fi модула на каква скорост се връзва? Рутера ми е 300мбит-ов и е на 3-4 метра от мястото на което ще е телевизора.

Също така, тъй като във форума има много, много информация, някой може ли да ме насочи към пост в който да прочета за специфични неща, които да гледам в магазина при огледа на телевизора?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 102 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 01-10-23, 23:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 09:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 18:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 14:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе