Мерси!
Мерси!
apmil4ev не искам да те плаша но тази черта си е за треперене особено ако не си в гаранция.Моят поне е с гаранция 5 години .А иначе още се чудя какво тв да взема за около 1500 лева а утре трябва да ходя до магазина да го взема......
Въпросче за субтитрите.
Свалям филмче, субтитрите ги оправям с програмката VieraSRT, но са прекалено малки и на светли сцени се четат трудно.
В момента гледам сериал, файловете са .mkv по 1,3 Гб приблизително, в който файл има вградени английски субтитри с нормална големина и черен кант. Българските субтитри са на отделен файл и минават пред VieraSRT. И тука идва интересното - българските субтитри, от отделния SRT файл, са с големината на английските, с черен кант и се четат перфектно. Какво подлъгва плеъра на телевизора, че става тука? Филмите + субтитрите качвам на флашка и от там гледам.
И друг въпрос - ако си взема флашка 32 Гб, ще може ли на нея да слагам релийзи примерно по 20 Гб и да гледам спокойно?
По спесификации ST50 има 8 train speakers
65":Front speaker (8 train speakers) x 2, Woofer (ø100 mm) x 1
55",50",42":Front speaker (8 train speakers) x 2, Woofer (ø80 mm) x 1
а реално са 3 /вижте схемата горе в дясно
http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:20334:81:1
Хм, това блутуут за какво се ползва в телевизора?
За очилата би трябвало да е.
И аз за това си помислих , като тайно се надявах да се ползва и за други неща. Още не съм пробвал да бодна на моят G30 едно усб/блутут за проба. Макар че ме съмнява нещо да излезе.
hristoslav2, от Panasonic са си кръстили набора от пищялките, които са избрали да играят ролята на предни говорители, "8-train speakers". Има осем високочестотни миниговорителя в един общ корпус, от който излизат един чифт изводи, и се получава някакво озвучително тяло, което е свързано както е показано на схемата от препратката.Първоначално публикувано от hristoslav2
В модели 2012 година, варианта със суффикс "E" /накрая/ по спесификации няма DVB-T2 тунер. Според мен го има, но, както е заявено в ръководството на ползвателя, съответства на стандарта DVB-T2 по състояние на август 2011 года.
Собствениците на нови модели - пробвайте в настройките за различните страни дали няма да се появи.
Прегледайте скандинавските страни.
Може ли някой от собствениците на PANASONIC TX-P42GT30E да каже как е 3d-то,изобщо нещо повече което трябва да се знае за тв-то. Че не намерих много информация в темата и в нета. Благодаря! С какви очила може да се ползва 3д-то ? Нещо по евтинко :rolleyes:
Има ли проблеми с ЛАН,мисля през него да гледам филми от лаптопа и да цъкам игри,как се справя ?
П.П Оказа се,че няма от къде да се купи вече
Нормално да е свършилогледай се за новите модели PANASONIC TX-P42GT50E и PANASONIC TX-P42ST50E
За очилата /в нета се предлагат и универсални китайски/
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456832
Според сайта на Техномаркет TX-P42GT30E има във Варна и София.Първоначално публикувано от alex8809
http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42gt30e
Не знам колко са универсални китайските очила, но със сигурност са оригинални.
Аз поне, не съм чувал някой да е фалшифицирал китайска марка.
Здравейте !
От април месец съм притежател на TX-P42VT30E.
Благодарение на хора от форума,мисля че успях да го разработя(вече е над 300часа) и за момента няма "прогаряния".
Не го използвам за сърфиране и все още не съм гледал 3D на него,но ви уверявам,че филмите и особено спорта гледани по HD каналите ми доставят огромно удоволствие ! За момента работи безупречно.
Е ми честито! Ползвай го със здраве, желая ти най-малко 100000 часа безотказна работа!Първоначално публикувано от sleipnir
Реших да взимам нов телевизор и един от вариантите е 50"-овия ST50. Тъй като смятам да гледам главно филми през DLNA на него, някой може ли да ми каже как се държи в този аспект? Четох, че субтитрите не могат да се регулират, но това и за DLNA ли важи? Субтитрите на DLNA не се ли подават през сървъра на компютъра? Как се държи телевизора с форматите? Wi-Fi модула на каква скорост се връзва? Рутера ми е 300мбит-ов и е на 3-4 метра от мястото на което ще е телевизора.
Също така, тъй като във форума има много, много информация, някой може ли да ме насочи към пост в който да прочета за специфични неща, които да гледам в магазина при огледа на телевизора?