Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 78 от 102 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2011

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Действай смело - при мен е на Германия, започват от 1
    Субтитрите ги остави на оригинал, така ако в кабелната са пуснали българските на първа позиция ти ги отваря директно /V20/
    Panasonic нямат ли си настройки за България? На моделите от тази година също ли трябва да настроиваш на друга държава и да се чудиш къде ще работи и къде ще има проблеми?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от krassendeltchev Виж публикацията
    Panasonic нямат ли си настройки за България? На моделите от тази година също ли трябва да настроиваш на друга държава и да се чудиш къде ще работи и къде ще има проблеми?
    Имат, но започват от миналогодишните модели и то след като вдигнахме алармата тук във форума и писахме докъде ли не..... Колегата пита за G20, който е модел от 2010 година, при които няма такива настройки за избор на субтитри.

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

TX-P50VT50E - за 3300лв. от утре в TM

5. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от radibg2 Виж публикацията
    Щом никой не ми отговори сега аз ще отговоря. Ако сте на аналогова телевизия картината е добра на повечето програми, но на някои има средно пикселизиране. На други само знака на програмата не е наред иначе като цяло картината и звукът са добре. 3D-то също се вижда добре. 2D към 3D конвертираното няма голяма разлика.
    Каква е тази аналогова телевизия? Вече повечето кабеларки предлагат по 20 на ХД програми , отделно СД тата са с много по-добро качество на цифровата , ти гледаш и оценяваш ТВ то на аналогова!

6. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Оп, здравейте! Бях един месец на амстели в Гърция. Отсъствах от форума де!
    Моята еднодвенвна чертичка пак се появи преди два дни. Поваля леко дъжд, съответно повишена влажност. Температурата рязко се промени и хоп чертичката за която писах някъде 47-48 страничка от темата. Всяка пролет и есен си я имам за по един ден. Вече я няма де, просто си водя статистика тука, че ми пази и датите и часа. Шегувам се! Здраве хора!

7. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте, взех си Panasonic TX-L32ET5E но имам проблем с интернета. Дава ми че е вързан към WIFI но когато се опитам да ползвам Viera ми изписва: Комуникацията със сървъра е прекъсната.(005) Моля изчакайте за малко и опитайте по-късно!!! Вече се опитвам 1 седмица но не се получава нищо. Пробвах да го вържа и с кабел но пак се показва същото. Дори и има нова версия на софтуера ама не мога да я изтегля, защото тръгва стига до 20 % примерно и изписва че няма връзка със сървъра. Някой има ли идея защо така се получава? Благодаря предварително

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pniki Виж публикацията
    Здравейте, взех си Panasonic TX-L32ET5E но имам проблем с интернета. Дава ми че е вързан към WIFI но когато се опитам да ползвам Viera ми изписва: Комуникацията със сървъра е прекъсната.(005) Моля изчакайте за малко и опитайте по-късно!!! Вече се опитвам 1 седмица но не се получава нищо. Пробвах да го вържа и с кабел но пак се показва същото. Дори и има нова версия на софтуера ама не мога да я изтегля, защото тръгва стига до 20 % примерно и изписва че няма връзка със сървъра. Някой има ли идея защо така се получава? Благодаря предварително
    Имаш проблем със скороста на нета.

10. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Имаш проблем със скороста на нета.
    а знаеш ли как може да се оправи.... защото на телефона и лаптопа нямам никакъв проблем с нета
    Този пост е редактиран от pniki; 18-10-12 в 23:35.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Възможно е и сървъра на Панасоник да е бил претоварен в момента на опита ти за връзка.

Plasma TV Logo Removing DVD - fix burn-in pixels

http://www.highdefjunkies.com/showth...6#.UIKizGdlD0Q

За Япония
    ZT5 това е европейският VT50
    VT5 това е европейският GT50
    GT5 това е европейският ST50
    както се казва - добре дошли в регионалният маркетинг на Panasonic
    http://panasonic.jp/support///////pr...ain_menu1.html
    http://panasonic.jp/viera/products/zt5/index.html

http://www.highdefjunkies.com/attach...4&d=1338816960

????
    http://www.highdefjunkies.com/showth...l=1#post341558

Отчитайки, че количеството потребители е нараснало и всички недостатъци са описани , ми се иска да съставим някаква инструкция за проверка на плазми в магазина. Ето как я виждам
    1) Бяла заливка - определяме шума идващ от дроселите и каквото има още там.
    2) Заливки - Проверяваме еднородноста на екрана
    3) Светло сиви заливки - проверяваме за тинта. (забелязва се при приглушена светлина, когато в тв сработва датчика осветенност)
    а) Как да емитираме в магазина тези условия. настройки на яркост ,контраст и какви
    б) Къде на тв се намира датчика за осветеноста (за да го закрием при проверката)
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-10-12 в 19:45.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    Може ли някой да сподели настройките на картината за P50st50e,защото в нета намирам примерни настройки само за американските модели,които имат различно меню от нашите.Благодаря предварително!

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Пробвай с тези:

Viewing Mode: True Cinema
    Contrast: set to max then reduce by 14
    Brightness: default
    Colour: reduce by 2 from default
    Sharpness: 0 or 1 click from the left
    Vivid Colour: Off
    CATS: Off
    P-NR: Off

Advanced Settings
    White Balance: 3 -2 4 0 -5 -4
    Colour Mgmt: -9 -2 0 11 -6 3 0 0 5
    Gamma: 2.4
    24p Smooth Film: Off (for Blu-ray)
    Intelligent Frame Creation: Off, Min if you have trouble with double images on 50hz
    16:9 Overscan: Off
    Pixel Orbiter: Auto

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Благодаря за инфото.Американските са от 0 до 100 и нашите ги бях правил процентно спрямо тях и резултатът е почти идентичен с цитираните по-горе.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Относно въпроса - дали поставените панели в серии VT и GT са различни :rolleyes:
    Panasonic Insiders' Thread - 2012/2013 (Please read sticky for thread policies) - Page 47
    Разликата е във филтрите и драйвърите / панелите са еднакви.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    Благодаря за инфото.Американските са от 0 до 100 и нашите ги бях правил процентно спрямо тях и резултатът е почти идентичен с цитираните по-горе.
    И въпреки това си го нагласи според своите предпочитания. Аз свалих тези настройки за цвета, но яркостта и констраста си ги настроих сам с едно безплатно DVD за калибрация. Общо взето, контраста ми е на 46, яркостта ми е на +3, Гама-та е на 2.4. Ако ми стане тъмничко през деня, гамата я вдигам на 2.0 или 2.2. С тези настройки гледам и съм напълно удовлетворен, а по принцип съм доста претенциозен.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

От днес като натисна копчето internet на дистанционното, ми излиза някакво служебно съобщение на немски, което явно трябва да приема или откажа, само че аз нищо не му разбирам. При вас как е?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 102 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе