Най-вероятно иска да ъпдейтне фирмуера.
Най-вероятно иска да ъпдейтне фирмуера.
Ами аз няколко пъти вече съм го ъпдейтвал. Пише си на български. И сега проверих от менюто, но нямаше нова версия.
И на мен вчера ми излезе същото съобщение - там има възможност да се избере да не се показва повече. Така и направих.
Между другото реших да изпробвам какво ще стане ако избера друга държава за DVB-C, а не Германия. И избрах точно "други". Резултатът е, че отново излязоха всички канали + всички радиа (номерирани от 1 нататък), но този път не сложи немските в началото. И във Viera Connect всички приложения, които бяха платени, станаха безплатни ; и се появиха още куп други, които не бях виждал (включително и един за възрастни, но за него са безплатни само демо-филмчетата, за другото се плаща).
Има нещо ново като информация, но за кой модел и от коя година не е ясно.
TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
При сравнение един до друг 50ST50 и 46ET5 последния има доста по чист бял цвят при един и същи материал.Наясно съм за разликата в технологиите но понеже ще взимам първия моля кажете ми че при добри настройки това ще се подобри ,наясно съм също така че за тези че и повече пари 50ST50 е най-доброто в сравнение с Лед ,но ???
"По-чист" или по-бял ,че чак синее - като сравняваш ги слагай на режим "кино" поне , но в магазина LCD-то винаги ще изглежда по-...ъ-ъ-ъ грабващо окото да кажем .
п.п. А и най-вероятно говориш за 47ЕТ5 .
Panasonic - сортиране на каналите от телевизора на компютъра
http://www.ullrich.es/job/service-me...ung-sat-am-pc/
Всеки път като отворя брошурата с промоциите на Технополис и ме заболява сърцето. Този месец, 50ST50 е 1799лв. Като си помисля, че в средата на Август дадох 2200 ... Бива, бива обезценяване, но това е направо прекалено..
Нормално....след нова година ще падне с още 150 лева, но тогава ще са останали само мостри. Не се вживявай толкоз :rolleyes: иначе току виж си се гътнал и си гушнал чемшира.
Винаги когато излезе нов модел е на висока цена/търсенето определя предлагането/. След насищането на пазара, идва постепенното спадане на цената.
Еми, бива! Това си е реална цена. Който търси добра картина и размер на добра цена да взема. Друг е въпросът, че за Коледа ще пуснат и промо с 5 год.гаранция предполагам и тогава ще те заболи и главата:rolleyes: Така е всяка година.
Свърши се и с тази мъка,преди час купих 50ST50 за въпросните 1799 лв..След 6 месеца лутане,четене,питане и гледане накрая се убедих и реших ,дори не знаех за промоцията от днес ,представете си колко приятно изненадан останах когато на обяд отидох за последно да решавам между него или някой по-малък ЛЕД .Огромно благодаря на всички съфорумци за съветите,мненията и търпението им към моите на моменти разнополюсни търсения и питания,специално благодаря на Hristoslav2 и Svetlio1 тъй като тях направо си ги тормозех.Сега вече може да идва зимата.
nikk2007
Честито - и да го полееш със съседката
Ако са на изчерпване, утре да взема да снимам освен дефекта, който бях споменал преди няколко страници, за да каже някой дали го има и при него това, защото го виждам и ме дразни. Ако е дефект, направо да идват да си го гледат, да си го прибират и да ми дават нов. Плюс това, моя доста осезаемо си бръмчи като няма звук и екрана е светъл (дори не напълно бял, а просто с нещо светло на него), а дори и да има звук, но да е по-ниско от 25 на телевизора.
С колите ми е по-лесно там претръпнах отдавна но с пуста техника не ще,добре че жена ми ми вдява още на щуротиите.Колкото до лутането оказа се че е било с образователна цел още като ми прогоря старата плазма знаех че пак ще взема Панасоник но се надявах ледовете да са ги настигнали и донякъде може би, но на доста по-висока цена и то с известни отстъпки.Сега ни чака дълга зима с около 4 терабайта любими филми търпеливо събирани , които с удоволствие ще изгледаме пак.