Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 79 от 102 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Най-вероятно иска да ъпдейтне фирмуера.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Ами аз няколко пъти вече съм го ъпдейтвал. Пише си на български. И сега проверих от менюто, но нямаше нова версия.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

И на мен вчера ми излезе същото съобщение - там има възможност да се избере да не се показва повече. Така и направих.
    Между другото реших да изпробвам какво ще стане ако избера друга държава за DVB-C, а не Германия. И избрах точно "други". Резултатът е, че отново излязоха всички канали + всички радиа (номерирани от 1 нататък), но този път не сложи немските в началото. И във Viera Connect всички приложения, които бяха платени, станаха безплатни ; и се появиха още куп други, които не бях виждал (включително и един за възрастни, но за него са безплатни само демо-филмчетата, за другото се плаща).

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Има нещо ново като информация, но за кой модел и от коя година не е ясно.
    TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global

6. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

При сравнение един до друг 50ST50 и 46ET5 последния има доста по чист бял цвят при един и същи материал.Наясно съм за разликата в технологиите но понеже ще взимам първия моля кажете ми че при добри настройки това ще се подобри ,наясно съм също така че за тези че и повече пари 50ST50 е най-доброто в сравнение с Лед ,но ???

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

"По-чист" или по-бял ,че чак синее - като сравняваш ги слагай на режим "кино" поне , но в магазина LCD-то винаги ще изглежда по-...ъ-ъ-ъ грабващо окото да кажем .
    п.п. А и най-вероятно говориш за 47ЕТ5 .

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic - сортиране на каналите от телевизора на компютъра
    http://www.ullrich.es/job/service-me...ung-sat-am-pc/

10. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Всеки път като отворя брошурата с промоциите на Технополис и ме заболява сърцето. Този месец, 50ST50 е 1799лв. Като си помисля, че в средата на Август дадох 2200 ... Бива, бива обезценяване, но това е направо прекалено..

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от w00x Виж публикацията
    Всеки път като отворя брошурата с промоциите на Технополис и ме заболява сърцето. Този месец, 50ST50 е 1799лв. Като си помисля, че в средата на Август дадох 2200 ... Бива, бива обезценяване, но това е направо прекалено..
    Нормално....след нова година ще падне с още 150 лева, но тогава ще са останали само мостри. Не се вживявай толкоз :rolleyes: иначе току виж си се гътнал и си гушнал чемшира.
    Винаги когато излезе нов модел е на висока цена/търсенето определя предлагането/. След насищането на пазара, идва постепенното спадане на цената.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Еми, бива! Това си е реална цена. Който търси добра картина и размер на добра цена да взема. Друг е въпросът, че за Коледа ще пуснат и промо с 5 год.гаранция предполагам и тогава ще те заболи и главата:rolleyes: Така е всяка година.

13. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

Свърши се и с тази мъка,преди час купих 50ST50 за въпросните 1799 лв..След 6 месеца лутане,четене,питане и гледане накрая се убедих и реших ,дори не знаех за промоцията от днес ,представете си колко приятно изненадан останах когато на обяд отидох за последно да решавам между него или някой по-малък ЛЕД .Огромно благодаря на всички съфорумци за съветите,мненията и търпението им към моите на моменти разнополюсни търсения и питания,специално благодаря на Hristoslav2 и Svetlio1 тъй като тях направо си ги тормозех.Сега вече може да идва зимата.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

nikk2007
    Честито - и да го полееш със съседката

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от nikk2007 Виж публикацията
    След 6 месеца лутане,четене,питане и гледане накрая се убедих и реших...
    Представям си, ако избираш кола Шегата настрана, чакането си е струвало, приятно гледане!

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Ако са на изчерпване, утре да взема да снимам освен дефекта, който бях споменал преди няколко страници, за да каже някой дали го има и при него това, защото го виждам и ме дразни. Ако е дефект, направо да идват да си го гледат, да си го прибират и да ми дават нов. Плюс това, моя доста осезаемо си бръмчи като няма звук и екрана е светъл (дори не напълно бял, а просто с нещо светло на него), а дори и да има звук, но да е по-ниско от 25 на телевизора.

18. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

С колите ми е по-лесно там претръпнах отдавна но с пуста техника не ще,добре че жена ми ми вдява още на щуротиите.Колкото до лутането оказа се че е било с образователна цел още като ми прогоря старата плазма знаех че пак ще взема Панасоник но се надявах ледовете да са ги настигнали и донякъде може би, но на доста по-висока цена и то с известни отстъпки.Сега ни чака дълга зима с около 4 терабайта любими филми търпеливо събирани , които с удоволствие ще изгледаме пак.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 79 от 102 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе