nikk2007, честито! Вземи си 3D очила (аз си взех от най-евтините, универсални) - с този диагонал си представям каква тръпка ще бъде
nikk2007, честито! Вземи си 3D очила (аз си взех от най-евтините, универсални) - с този диагонал си представям каква тръпка ще бъде
:rolleyes:Още утре че днес не остана време мисля да взема тези SAMSUNG SSG-4100GB/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или тезиhttp://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-OCHILA-DIVA ако си заслужават повече, ти с какви си и дали стават за панасоник.Ако някой друг има практически наблюдения с други бюджетни очила моля да каже ,не че в един момент няма да се купуват панасоник ама като за начало докато взема въздух.
Аз имам комплекта на Самсунг и си работи. Не виждам нещо да не им е наред. Не мога да сравня с Панасоник, защото нямам. Единствения проблем е, че отразяват светлината зад теб, защото нямат рамки, но ако зад теб няма силно отразяваща повърхност - не е проблем и се свиква.
Моите са китайски, универсални, взех ги от ТМ (http://technomarket.bg/products/0912...view-dg-200-ir). За твоя не стават, ако ще са на същата "марка", ти трябват http://technomarket.bg/products/0912...iew-dg-100-bir .Аз няма как да ползвам за тазгодишни модели, несъвместими са. А до 2011та включително нямаше уеднаквени стандарти за 3D очилата ...
Fvck!!!Излязъл ми е отпечатък на TX-P50ST50E,вчера го забелязах,когато пуснах бялата лента.Логото е на някоя от телевизиите на Нова,най-вероятно Nova Premiership HD.Няма реклами по време на мач,а в събота са 3 един след друг,в неделя 2.Като бонус на Близу са ми пуснали някакъв арабски ХД канал с испанските мачове и логото е пак горе в дясно.Вижда се само на бяла заливка и то доста трябва да се взираш,но фактът си е fvck.Цяла нощ му въртях лого фикса и е поизбледняло,но не е изчезнало.Явно това е цената да се кефиш на качествен спорт.
Panasonic вероятно ще излезне от бизнеса с телевзори до 1-2 години. Идващата сряда ще има изявление от ръководството на компанията.
Жалко...още един качествен производител с традиции си отива, оставяйки пазара на фирми като Samsung...дано информацията да не е достоверна.
Интересно. След като (както става ясно от подписа ти) не ползваш нито едната, нито другата марка, че дори и плазма не е, защо съжаляваш? И въобще как разбра, че трябва да се съжалява дето еди-кой си наследявал еди-що си? Инак ако е вярно, ще запалим там по една свещица...
Аз останах с усещането, че ще се откажат от LCD телевизорите а не изцяло от този бизнес...
Честито, със здраве да си го ползваш!Пожелавам ти 100000 безаварийни часа, а после да го смениш с най-новото и най-доброто на пазара!
@kirretto
Съжалявам защото "...още един качествен производител с традиции си отива...". А с Panasonic при телевизорите ще изчезне цяла една (отлична)технология за екрани. Това, че не ползвам Panasonic и лично предпочитам LCD пред плазма не ми пречи да харесвам продуктите им, да се радвам на развитието на технологиите в които те влагат пари, да се възползвам от конкуренцията и изборът, който присъствието им на пазара създава и т.н.
Съжалявам също защото все повече компании създаващи иновативни и премиум продукти изчезват(Pioneer, Panasonic, Philips, SONY и др.) оставяйки пазара да бъде доминиран от масовката тип Samsung.
Не ангажирам никого с мнението си - вижда се ясно от поста ми че то е лично.
Какви технологии щели да изчезнат, викаш? Кое е премиум и кое масовка едва ли можеш да определиш по марки - всяка марка си има и от двете. Щом си фен на "другата" технология, що не погледнеш към разработките на тъй очаквания OLED и да видиш кой там е иновативен? И как ще ти е лично мнението, след като използваш цитати?
@kirretto
Технологията, която ще изчезне от пазара ако Panasonic излезне от бизнеса с телевизори е плазмeната. OLED би трябвало да замени и двете основни към настоящия момент технологии(LCD&plasma). Цитатът е от първият ми пост: цитирах се, защото още в него съм казал защо съжалявам, но ти и в 2-та случая не четеш внимателно.
Стига толкова offtopic!
Здравейте.Имам желание да купя нов ТВ - плазма....до момента съм ползвал плазма на LG - pj350 (ако не бъркам модела) - т.е. сравнително нисък клас, но честно казано за тези парите съм доволен от продукта.Сега имам желание да купя нещо по-добро - отново плазма. В някаква степен е подарък и за майка ми - жена на 57 години.Сигналът е на Булсатком (днес заявих ХД приемник и не се знае кога ще го дадат).Поразгледах из нета и бях в един техномаркет - първоначално харесах Panasonic 50V20E както и 50VТ20Е....а май и VT30Е гледах..В последсвие попаднах и на 50VT50Е и разбира се ми хареса повече от другите два....мисля, че е 900 лева по-скъп от VT20Е.Искам да купя хубав телевизор, който хем да върши работа без проблеми и хем да е радост за окото с картината си.Майка ми основно ще зяпа филми и новини ....филмите ще са тези от Булсат (живот и здраве с ХД приемника), а не от компютър или плеър.Аз рядко съм в България, но ми се ще като съм тук да имам читав телвизор - дали ще е за филм, дали за футбол - с две думи искам с кеф да си зяпам.Обикновено не обичам да правя компромиси с качеството, но от друга страна гледам и да направя разумния избор според целта, за която ми трябва дадения продукт. За това сега се чудя има ли смисъл да се хвърля на най-високия клас плазма от 50 инчовите Панасоници - предвид, че в 90% от времето ще е стандартен телевизор за новини и филм.Малко ме притеснява и това, че няма как да обясня на майка ми как да "опази" плазмата в първите й часове на работа....(въпреки, че в идните 10 дни ще съм наоколо и мога да осигуря подобаващо разработване).Всяко мнение по темата ще ми е от полза, като същевремено ще продължа да чета из темата за повече информация и съвети.
Имай в предвид че само последният модел който си цитирал е модел от тази година другите са съответно от миналата и по-миналата което значи че сигурно са мостри което си е риск и то сериозен особено за плазма ,аз скоро взех това https://www.technopolis.bg/b2c/detai...IC-TX-P50ST50E което като качество на картината струва доста повече от цената си .Разликата с другите два модела от по-високият клас 50GT50 и 50VT50 се изразяват в двуядреният процесор който имат ,което повече се отнася към смарт функциите на телевизора.Също така и двата са THX сертифицирани което значи че имаш почти идеална калибрация на телевизора когато ги ползваш.Ето и сравнение между трите модела Продукти -Compare Products -България.Ако фактора цена не е проблем при теб вземи 50VT50 и получаваш телевизора с най-добри отзиви за 2012 , но ако избереш 50ST50 може дори и да не усетиш разлика доста изгодно при това.
Сега съвсем малко и за първите ми впечатления просто нямах много време за гледане страхотен телевизор отвсякъде,каквото се изписа положително за него е вярно.Колкото до греенето вярно че съм с намалени настройки но дори ми се струва е малко предвид старата ми плазма .Шум или бъзинг който да чувам при светла картина дори с намален звук няма никакъв.Толкова за сега като го разработя пак ще споделя.
днес взех 50VT50E
в магазина си гледах тв-то на някакво превю и ми се видя ок....сега в нас не забелязвам проблеми, но не съм пускал бели, сиви и тн екрани.
пуснал съм го на ТНХ Синема режим и ще седи така в идните 10тина дни (поне). Също така съм му сложил и стендбай на 2 часа.
Как да видя на колко часа ми е ТВ-то? казаха, че не е бил мостра, но все пак бих искал да проверя...
Мисля, че спешно ми трябва новия рутер на булсатком, че този е говно и още повече, че сега минавам през преходника скарт-хмди и чат пат нещо се размества съединението.
До тук мисля, че изглежда чудесно