Пак са вдигнали цените.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50VT50E
Пак са вдигнали цените.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50VT50E
Здравейте младежи,
моля за помощ при свързване на P50ST50E като външен монитор на Toshiba QuosmioF50 през HDMI. Свързвам F50 към HDMI 1 на тв, видеокартата GFORCE 9600M GT го разпознава, настройките са ОК, но при избор на монитор2 екрана на лаптопа става черен. Благодаря предварително.
iuli1971, редуват моделите - VT50 е вдигнат отново, но в новата брошура GT50 е доста намален. Ето стари <-> нови цени за сравнение.
TX-P42GT50E - 2400 - 2100
TX-P50GT50E - 2900 - 2600
Сега ги вдигат за да ги намалят за нова година и да се водят пак на промоция Нищо ново у нас Така е всяка година
Аз лично вече месец и половина съм много доволен от телевизора (ST50). Само това лого на бТВ дето ми се появи незнайно от къде не иска и не иска да се махне и се вижда на бежов/сив фон.
Картината е страхотна, а това "жужене" и "зърненост" придават по-голяма автентичност на филмите. Само бандинг забелязвам на моменти, което ме дразни, но това може да е и от релийса. Като си взема плейър ще го пробвам как се представя с Blu-Ray.
Неприятно е обаче, че има CROSSTALK при 3Д (Side-by-side). Уж не трябва да има. Да не е от очилата (На Самсунг) или пък да не са се синхронизирали нещо с телевизора и да ми правят мизерия? Някой с подобни проблеми?
На SBS е нормално да има ,а и има голяма разлика от релийз до релийз - пусни си iso и виж пълните възможности на тв.
И аз реших, че Over-Under и Side by side може да са причините. Ще мога да пробвам Blu-ray ISO-то чак като си взема отделен плейър.
Колеги, какъв е максималния BitRate на Media Server-а на TX-P50ST50E ?
Накъсва ми видеото на някои сцени и трябва да го прекодирам, но с какви стойности ?
Става дума за замундския Златен Торент: .../details.php?id=188958&hit=1. Ето текущата му информация:
Video
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : 27
Duration : 59mn 1s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 32.6 Mbps
Maximum bit rate : 38.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Standard : NTSC
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.525
Stream size : 13.4 GiB (91%)
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709
Имам няколко въпроса за Panasonic TX-L42ET5E:
Добре ли се вижда 3D-то? Има ли голяма разлика между 3D-то на този телевизор(пасивното) и на някой друг с активно 3D? Добре ли се вижда конвертираното от 2D в 3D? Хубав ли е звукът и има ли вграден микрофон в тонколоните? Добре ли се вижда 2D-то? Какви формати чете USB-то? Какво точно е DLNA и как се използва? Може ли да се управлява от смартфон? Има ли някакви софтуерни ъпгрейти за този телевизор след които да може да записва на флаш памет?
Имам 42G20 искам да му върна заводските настроики за да ми изтрие не работещите циф. канали.Знам че мога да го направя и без да връщам заводските настройки,но така реших.До сега беше на настройка Финландия-Торку така го гладах 2год.и съм доволен.Да пробвам ли сега Германия защото ме дразни как ги реди от 1000 на горе на Финландия и трябва да си играя да ги преномерирам.
DLNA е стандарт за безжично предаване на информация. Правиш си DLNA сървър на компютъра, споделяш си филмите/музиката и ги гледаш на телевизора без USB-та и други подобни. Само през безжична/жична връзка с домашния ти рутер.
Може да се управлява от смартфон, ако вържеш телевизора си в домашната мрежа, но лично мен ме дразни приложението за Android. Много е неинтуитивно. Връзката се прави през мрежата. Телевизора безжично/жично, смартфона - безжично.
Този пост е редактиран от radibg2; 10-10-12 в 10:16.
То хубаво да ти отговорим, но това е тема за плазми и шанса някой да е запознат в това LCD е доста по-малък.
Щом никой не ми отговори сега аз ще отговоря. Ако сте на аналогова телевизия картината е добра на повечето програми, но на някои има средно пикселизиране. На други само знака на програмата не е наред иначе като цяло картината и звукът са добре. 3D-то също се вижда добре. 2D към 3D конвертираното няма голяма разлика.
Този пост е редактиран от radibg2; 11-10-12 в 11:36.