Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 85 от 102 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от rakim Виж публикацията
    Да, водещ е, СТИГА да не се гледа телевизия на един канал с лого и да не се гледа в светла стая през деня,а всеки си мечате за голям и светъл просторен хол с телевизор разбира се. За повечето хора тези ограничения са несъвместими с понятието телевизор. И това важи за възрастни хора, домакини с малки деца, самите малки деца и т.н. и според мен е повече от 80% от използването на телевизори в България. В тези случаи плазмата е неприложима.
    Не съм напълно съгласен. Ако си вземеш VT50 няма никакъв проблем да го гледаш и през деня на светло.
    Когато обзавеждаха 7 звездният хотел Burj Al Arab Бурдж ал-Араб — Уикипедия
    Избраха плазми на Фуджитцу, а стаите са светли.
    https://www.google.bg/search?q=Burj+...w=1408&bih=693

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Ревю на 50ST50 с настройки след калибрация
    Обзор плазменных телевизоров Panasonic Viera ST50 (TX-PR50ST50) с 3D

Някой питаше преди време за хоризонтални ленти на екрана...
    Ефекта се нарича Line Bleeding и е свързан с неравномерното потребление на енергия в активните редове, което води до такива полоси през целият екран.
    На легендарният вече Pioneer (втората снимка) - нищо подобно няма, отново...
    поредният многогодишен проблем от Панасоник, който те и не възнамеряват да отстранят...
    http://cdn.avsforum.com/7/7f/7f4ed8d...ach220123.jpeg
    http://i.imgur.com/J1PxK.jpg
    Идната седмица се бях подготвил да закупя panasonic tx-p50st50e ,но след прочетеното едва ли ще е въпросния ,така че Hristoslav2 би ли насочил невежият (в случая моя милост) на какво да се спра до около тези финанси?
    Благодаря предварително
    п.п Ако трябва ще се примиря и с LCD-LED

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

От 100 км се вижда че двете снимки са правени с различни фото апарати. Като ги гледате по скоро сравнявате фото апаратите а не телевизорите. Такова постно зелено плазмата на Панасоник не може да извади.

5. Тук е от
    Nov 2012

Не ставаше на въпрос за цветово излъчване ,а тези характерни хоризонтални линии след надписите и точно на такъв скриин ,при някой модели при определени марки. Такива съм виждал и на пайнер тв. но не си спомням модела му (беше преди седем години в Америка)

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Ако плазмата е толкова "проблемна", препоръчайте друг модел, 40-42 инча. Телевизора ще се гледа в средно светла стая, 80% от времето телвизия, 20 % филми. От време на врмем ще се пуска и Х-бокс кинект. Бюджета е 1000-1500 лв.

7. vml
    vml е офлайн

Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Ревю на 50ST50 с настройки след калибрация
    Обзор плазменных телевизоров Panasonic Viera ST50 (TX-PR50ST50) с 3D

Някой питаше преди време за хоризонтални ленти на екрана...
    Ефекта се нарича Line Bleeding и е свързан с неравномерното потребление на енергия в активните редове, което води до такива полоси през целият екран.
    На легендарният вече Pioneer (втората снимка) - нищо подобно няма, отново...
    поредният многогодишен проблем от Панасоник, който те и не възнамеряват да отстранят...
    http://cdn.avsforum.com/7/7f/7f4ed8d...ach220123.jpeg
    http://i.imgur.com/J1PxK.jpg
    Здравейте колеги, в това ревю виждам настройки на картината които липсват при мене. Аз мога да избирам между динамик, нормал, синема тру, синема и гейм режим. Custom с всички настройки ми липсва. Гледам през hdmi със цифров hd приемник. Моя модел е същия 50st50.Къде са тези всички настройки?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vml Виж публикацията
    Здравейте колеги, в това ревю виждам настройки на картината които липсват при мене. Аз мога да избирам между динамик, нормал, синема тру, синема и гейм режим. Custom с всички настройки ми липсва. Гледам през hdmi със цифров hd приемник. Моя модел е същия 50st50.Къде са тези всички настройки?
    Тези настройки се появяват само, ако ползваш вграденият в телевизора тунер. При подаване на сигнал от външен източник - липсват.

Цитат Първоначално публикувано от maglata75 Виж публикацията
    Идната седмица се бях подготвил да закупя panasonic tx-p50st50e ,но след прочетеното едва ли ще е въпросния ,така че Hristoslav2 би ли насочил невежият (в случая моя милост) на какво да се спра до около тези финанси?
    Благодаря предварително
    п.п Ако трябва ще се примиря и с LCD-LED
    Вземи си Рanasonic tx-p50st50e и не се вживявай толкова в написаното. Малцина са тези, които са го забелязали и то само на определени кадри. Снимката е леко преекспонирана за да станат по-ясно видими линиите. Реално почти не се забелязват. Причината е принципа на импулсна модулация за постигане на яркост и черно. При всяка марка плазми е различно.

http://i222.photobucket.com/albums/d...ingschemes.jpg
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-12 в 18:37.

10. Тук е от
    Nov 2012

Благодаря Христослав2 , наистина това ще е плазмата категорично до края на сед.. :почти бях забравил за импулсната модулация (голям поклон пред знаещите).

11. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Наистина няма режим "custom" има Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/Game.Не мога да намеря и режим "warm2".Руските модели имат различно меню,което явно е като на американските.Става въпрос за TX-P50ST50E.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    Наистина няма режим "custom" има Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/Game.Не мога да намеря и режим "warm2".Руските модели имат различно меню,което явно е като на американските.Става въпрос за TX-P50ST50E.
    Виж два поста над твоя -hristoslav2 e отговорил каква е причината да не ги виждаш. Като гледам обаче някои от настройките (примерно за контраст, цвят и т.н.) не са според скалата на моделите, които ползваме (скалата е до 100, а нашите са до 60).

Иначе - гледам все повече хора се присъединяват към клуба ST50

13. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от Petar U Виж публикацията
    Виж два поста над твоя -hristoslav2 e отговорил каква е причината да не ги виждаш.
    Иначе - гледам все повече хора се присъединяват към клуба ST50
    Аз гледам с вградения тунер с Ca модул и дори и в сайта на Панасоник са само това режимите.

VIERA Flat Screen TV - 2012 Smart VIERA Plasma TV - TX-P50ST50B -Specification -Panasonic UK & Ireland

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Днес ходих да гледам на живо плазма и лед. За сега плазма wins. Може да прозвучи смешен въпроса ми, но разликата между PANASONIC TX-P42ST50E и PANASONIC TX-P50ST50E, само в размера ли е?

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от martinich Виж публикацията
    Днес ходих да гледам на живо плазма и лед. За сега плазма wins. Може да прозвучи смешен въпроса ми, но разликата между PANASONIC TX-P42ST50E и PANASONIC TX-P50ST50E, само в размера ли е?
    Само? Че то това е най-важното

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Мисля че от 2-2,5 метра дистанция, 42 инча са достатъчни, още повече след като преди това си гледал 29 инча ЦРТ.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти си мислиш, че са достатъчни, но ние знаем, че не са. Особено ако ще се гледа и HD съдържание.
    svetlio1 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 85 от 102 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе