Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 83 от 102 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

МИК66
    Мдааа...ама и ти си едно инатливо магаре :rolleyes: / в кръга на шегата/
    Динамичният режим се използва в магазините с цел привличане вниманието на клиентите. При този режим цветовете са изкривени и липсват детайли в картината.
    https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%80%D0%B0.html
    Също така, телевизора грее повече и възможтноста за отпечатване на образи главоломно скача. Кажи на жената, че това не е за гледане, а за прецакване както на телевизора така и на зрението. Това не ти го казват търговците - тяхната цел е да си купиш нов....Друг е въпроса, че при презентациите тази информация често се спестява на консултантите.
    Препоръчах ти THX THX - Wikipedia, the free encyclopedia
    THX.com
    Поставен е в менюто за хора разбиращи от правилни настройки на цвят и контраст и неслучайно го има само в телевизорите от високият клас /VT20, V20, VT30, VT50, GT50/

Пак ще го повторя: Свали го от стената и го занеси в сервиза. Тези линии се появяват когато дисплея е студен.
    След няколко дни в сервиза ще ти издадат протокол, че телевизора трябва да се смени с нов - после с протокола отиваш в магазина да си вземеш новият. Гаранцията ти е до Януари, но тогава вероятно ще са останали само мостри по магазините и избора ще е по-малък...
    Какво чакаш - да ти изтече гаранцията ??

chetonet

Честито
    Това сравнение, което си намерил е доста странно - няма замервания...
    http://www.besteproduct.nl/artikelen...evisietest.pdf
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-11-12 в 17:06.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Стара Загора

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

hristoslav2
    Приемам всякакви съвети без проблем и най-важното е,че се вслушвам в тях ! Гаранцията ми е 5 години !!! Ще си поиграя утре с настройките и благодаря на всички за коментарите. Никой не се е родил научен.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-11-12 в 18:56.

4. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Честито
    Това сравнение, което си намерил е доста странно - няма замервания...
    http://www.besteproduct.nl/artikelen...evisietest.pdf
    Мерси, hristoslav2
    Да, странно е горното сравнение. Мисля, че резултата е такъв, защото идеятя им е да изберат най-добър телевизор за гледане на спортни събития, тези които бяха лятото - европейско, олимпиада.
    За това един критерий е бил примерно да може да се гледа от голяма компания, и е нормално IPS матрицата в Led Panasonic-a да е преди плазмата и останилите.
    И аз не видях по-задълбочено изследване базирано на факти и замервания.

5. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

Отговор: Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от chetonet Виж публикацията
    Мерси, hristoslav2
    Да, странно е горното сравнение. Мисля, че резултата е такъв, защото идеятя им е да изберат най-добър телевизор за гледане на спортни събития, тези които бяха лятото - европейско, олимпиада.
    За това един критерий е бил примерно да може да се гледа от голяма компания, и е нормално IPS матрицата в Led Panasonic-a да е преди плазмата и останилите.
    И аз не видях по-задълбочено изследване базирано на факти и замервания.
    Плазмите са с доста по-добър зрителен ъгъл в сравнение с която и да е ЛСД матрица.
    Показателят по който "издиша" 42 ST50 при това сравнение е за скоростта на панела а не зрителният ъгъл и се препоръчва използването на максимум на Inteligent Frame Creation ,което е наистина доста странно и неправдоподобно поне според мен.Същото се препоръчва и за 42ЕТ5Е и да сравнението е за най-добър телевизор за гледане на спортни събития.
    Този пост е редактиран от nikk2007; 03-11-12 в 12:46.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Точно плазмите са най-добре за спорт, а ЛСД-тата издишат, особено тези с IPS матрици. Там можеби имат в предвид 50 Хц бъг на плазмите Панасоник и затова препоръчват IFC:rolleyes:
    Този пост е редактиран от pilot; 03-11-12 в 14:17.

7. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте, преди няколко дни закупих 50VT50. При прегледа му набързо в магазина, въпреки че му пуснах break-in-images, не успях да видя проблеми. След това вкъщи забелязах един (мъртъв?) пиксел на около 12-15 см от десния край навътре, в долния десен край, не точно в ъгъла. Сякаш свети само половината от него. Не зная дали е мъртъв или заспал, доколкото се поинтересувах и четох, при плазмата са само мъртви, или греша? Все още не е изминал 7-дневният срок за връщане на продукта без обяснения. Проблемът е, че в магазина ми обясняваха, че след справка във веригата имали само два такива телевизора на склад в България, и остава рискът за проблем в друга бройка. На първата страница от темата е написано, че гаранцията покрива до по 5 пиксела в левия и десния край, в ъглите. Какъв съвет бихте ми дали-заслужава ли си да настоявам за смяна на телевизора с друг или един пиксел не е проблем? Някой може ли да каже дали е възможно такъв пиксел да бъде "поправен" с някаква програма? Благодаря предварително. Иначе картината е страхотна, въпреки че още разработвам панела, и е доста по-добре от стария 42GT20.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не мисля, че е проблем 1 пиксел, а наистина нямаш гаранция, че и другите ще са "чисти".

10. Тук е от
    Nov 2008

Аз имах един блокирал на моята плазма(видях го случайно като си въртя заливките) обаче сега го няма вече, явно се е оправил от самосебе си Може и твоя да е такъв.Има клипчета в youtube "remove stuck pixels"

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Endera Виж публикацията
    Здравейте, преди няколко дни закупих 50VT50. При прегледа му набързо в магазина, въпреки че му пуснах break-in-images, не успях да видя проблеми. След това вкъщи забелязах един (мъртъв?) пиксел на около 12-15 см от десния край навътре, в долния десен край, не точно в ъгъла. Сякаш свети само половината от него. Не зная дали е мъртъв или заспал, доколкото се поинтересувах и четох, при плазмата са само мъртви, или греша? Все още не е изминал 7-дневният срок за връщане на продукта без обяснения. Проблемът е, че в магазина ми обясняваха, че след справка във веригата имали само два такива телевизора на склад в България, и остава рискът за проблем в друга бройка. На първата страница от темата е написано, че гаранцията покрива до по 5 пиксела в левия и десния край, в ъглите. Какъв съвет бихте ми дали-заслужава ли си да настоявам за смяна на телевизора с друг или един пиксел не е проблем? Някой може ли да каже дали е възможно такъв пиксел да бъде "поправен" с някаква програма? Благодаря предварително. Иначе картината е страхотна, въпреки че още разработвам панела, и е доста по-добре от стария 42GT20.
    Изчакай 3 дни да видиш дали ще се оправи..ако ли не - носи го за подмяна с друга бройка.
    Може да ги помолиш да тестват бройката за този проблем, преди да го изпратят от другият магазин.

12. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте,от месец съм със Плазма на Панасоник 42ST50 и съм много доволен,интересува ме ако си поръчам от Ebay.us щатските 3D очила които се водят TY-ER3D4MU дали са съвместими със нашите за Европа TY-ER3D4MЕ защото от щатите за 150 лв.ще си поръчам 2 чифта чисто нови,благодаря

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Съвместими са. Разликата в буквените обозначения е заради регионалното предназначение.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от Petio Виж публикацията
    Здравейте,от месец съм със Плазма на Панасоник 42ST50 и съм много доволен,интересува ме ако си поръчам от Ebay.us щатските 3D очила които се водят TY-ER3D4MU дали са съвместими със нашите за Европа TY-ER3D4MЕ защото от щатите за 150 лв.ще си поръчам 2 чифта чисто нови,благодаря
    Ако си поръчаш от щатския Ebay почти сигурно ще трябва да минеш през митница (отдели си около половин ден там) за да освободиш стоката, а освен това ще трябва и ДДС да се плати. Не знам дали си струва цялата разправия.

16. Тук е от
    Nov 2012

Благодаря ви и на двамата за помощта,това ме дразнеше дали ще станат,относно допълнителното оскъпяване ще сметна добре и ще преценя дали има смисъл да ги поръчам или от техномаркет за 150 лв.да ги взема с гаранция

17. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте,
    Отдавна чета темата, но досега не съм писал.Собственик съм на P42G20 от 3г. Няма забележки и съм супер доволен от качеството на картината му, НО... искам да го сменя с P42/50GT50. Въпроса ми е има ли пазар на такива телевизори втора употреба, къде да търся и какво мога да очаквам? Има още 2г. гаранция.
    Благодаря Ви.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 83 от 102 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе