Сравнение
Продукти -Compare Products -България
Сравнение
Продукти -Compare Products -България
И аз бих се хвърлил на 50". Просто толкова бързо се свиква с по-големия размер, че не е истина. На мен от 3 метра 50" вече си ми малее и се размечтах за 55 :D
42" ще е ОК в началото, но после ще съжаляваш, че не си взел 50-ката. Все пак - както е казал lazarus18, изключително важно е с какъв сигнал ще захранваш звяра. SD на 50" не е голямо удоволствие, но пък при HD направо от време на време оставам с отворена уста от дълбочината и красотата на картинката.
В подкрепа на по-големия размер - като се добави и гледане на 3D, за това разстояние 50 и нагоре. За канали със стандартна разд.способност 42 е достатъчно.
Mдаааа, гледах 42-ка и 50-ка и големия не е за изпускане. Ще се влиза в ст50е клуба Ако някой има нещо против модела и размера да казва сега, или да замълчи завинаги. Шегувам се, в петък мисля да купувам, ако има нещо по добро в тоя ценови диапазон моля казвайте.
Oгледах се (тв-то беше на 1 включване и 3 минути работа), ослушах се (има лек шум, но само ако си на 5-10 сантиметра от кутията), бегом към касата, платих го и сега КЕФ Не знам как ще успея да издържа 200 часа с тия цветните заливки, но ще съм упорит. Благодаря за всички за мненията, 50-те инча са супер.
Този пост е редактиран от martinich; 28-11-12 в 21:12.
Аз лично заливки съм пускал от време на време. Дори и в първите 200 часа си гледах ТВ и HD - просто при телвзизионните канали сменях на около 20-30 минути на друг канал, а и ползвах настройките за първите 200 часа от първата страница на тази тема. Нямам никакъв IR.
да ти е честит телевизора и да му се кефиш
Честито,ТВ-то е страхотно,но се пази от отпечатване на лого.Гледам предимно "НОВА" и останалите им канали и на бял фон имам отпечатък на логото горе отдясно за около 1000-1200 часа,дори и като първите 200 часа му въртях само заливки,вместо да го гледам.Отпечатъкът е трудно видим и то само на бял фон,но за мен е като люспа между зъбите.
От няколко часа и аз съм в отбора с плазмите.
TX-P50ST50E.
Мнения по-нататък.
За избора помогнаха, членовете на форума, оскъдния портфейл и множество положителни ревюта.
И един въпрос. Нормално ли е да има по три, четири милиметра област до рамката, в която не се възпроизвежда информация. /Ако трябва да го обясня нагледно, това е черна зона, и не е от OverScan-а/
Kak да активирам - Режим - Profesional1 /в режим ТНХ е невъзможно да промените параметъра на Pixel Orbiter функцията - стои си Auto/?
Как да активирам ТНХ трежим?
rakim мисля да не влизам в магазин за техника, когато ми свикне окото с 50-та
И при мен со получи отпечатване на логото, логото на бтв;(. Въпреки че плазмата я разработих със слайдове и с настройките от първа страница за > 200 часа. Вчера проверих за отпечатване и го забелязах на бял и светло сив фон.
Въпроса ми има ли някой който е успял да се отърве от отпечатването с пускане на някакви слайдове или по друг начин.
Става въпрос за 42ST50. Pixel Orbiter ми беше на ауто. В такъв режим ли да го оставя или на включено ?
Мерси
имам проблем с Panasonic TX-P50ST50E когато "Натиснете бутона 'надолу' на телевизора и бутона i на дистанционното три пъти" ми изписва
self check failed с чевено - sum b5f4 всичко друго е чекнато ОК
Какво бихте ме посъветвали и какво означава това ?