Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 86 от 102 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от martinich Виж публикацията
    Днес ходих да гледам на живо плазма и лед. За сега плазма wins. Може да прозвучи смешен въпроса ми, но разликата между PANASONIC TX-P42ST50E и PANASONIC TX-P50ST50E, само в размера ли е?
    Сравнение
    Продукти -Compare Products -България

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

И аз бих се хвърлил на 50". Просто толкова бързо се свиква с по-големия размер, че не е истина. На мен от 3 метра 50" вече си ми малее и се размечтах за 55 :D

42" ще е ОК в началото, но после ще съжаляваш, че не си взел 50-ката. Все пак - както е казал lazarus18, изключително важно е с какъв сигнал ще захранваш звяра. SD на 50" не е голямо удоволствие, но пък при HD направо от време на време оставам с отворена уста от дълбочината и красотата на картинката.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

В подкрепа на по-големия размер - като се добави и гледане на 3D, за това разстояние 50 и нагоре. За канали със стандартна разд.способност 42 е достатъчно.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Mдаааа, гледах 42-ка и 50-ка и големия не е за изпускане. Ще се влиза в ст50е клуба Ако някой има нещо против модела и размера да казва сега, или да замълчи завинаги. Шегувам се, в петък мисля да купувам, ако има нещо по добро в тоя ценови диапазон моля казвайте.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Mдаааа, гледах 42-ка и 50-ка и големия не е за изпускане. Ще се влиза в ст50е клуба
    50" - при покупката се ослушай за шум идващ отзад /някои бройки са по-шумни/.
    Както е казал Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Oгледах се (тв-то беше на 1 включване и 3 минути работа), ослушах се (има лек шум, но само ако си на 5-10 сантиметра от кутията), бегом към касата, платих го и сега КЕФ Не знам как ще успея да издържа 200 часа с тия цветните заливки, но ще съм упорит. Благодаря за всички за мненията, 50-те инча са супер.
    Този пост е редактиран от martinich; 28-11-12 в 21:12.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Аз лично заливки съм пускал от време на време. Дори и в първите 200 часа си гледах ТВ и HD - просто при телвзизионните канали сменях на около 20-30 минути на друг канал, а и ползвах настройките за първите 200 часа от първата страница на тази тема. Нямам никакъв IR.

да ти е честит телевизора и да му се кефиш

10. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Честито,ТВ-то е страхотно,но се пази от отпечатване на лого.Гледам предимно "НОВА" и останалите им канали и на бял фон имам отпечатък на логото горе отдясно за около 1000-1200 часа,дори и като първите 200 часа му въртях само заливки,вместо да го гледам.Отпечатъкът е трудно видим и то само на бял фон,но за мен е като люспа между зъбите.

11. Тук е от
    May 2009

От няколко часа и аз съм в отбора с плазмите.
    TX-P50ST50E.
    Мнения по-нататък.

За избора помогнаха, членовете на форума, оскъдния портфейл и множество положителни ревюта.
    И един въпрос. Нормално ли е да има по три, четири милиметра област до рамката, в която не се възпроизвежда информация. /Ако трябва да го обясня нагледно, това е черна зона, и не е от OverScan-а/

12. Тук е от
    Jun 2012

Mдаааа, гледах 42-ка и 50-ка и големия не е за изпускане. Ще се влиза в ст50е клуба Ако някой има нещо против модела и размера да казва сега, или да замълчи завинаги. ...
    Има, има! Огромен проблем в TX-P50ST50E и той е, че не е 65" и при гледане ( след първите 2 месеца ) от 3 метра си е притеснително малък

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Kak да активирам - Режим - Profesional1 /в режим ТНХ е невъзможно да промените параметъра на Pixel Orbiter функцията - стои си Auto/?
    Как да активирам ТНХ трежим?
    rakim мисля да не влизам в магазин за техника, когато ми свикне окото с 50-та

14.  

15. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

И при мен со получи отпечатване на логото, логото на бтв;(. Въпреки че плазмата я разработих със слайдове и с настройките от първа страница за > 200 часа. Вчера проверих за отпечатване и го забелязах на бял и светло сив фон.
    Въпроса ми има ли някой който е успял да се отърве от отпечатването с пускане на някакви слайдове или по друг начин.
    Става въпрос за 42ST50. Pixel Orbiter ми беше на ауто. В такъв режим ли да го оставя или на включено ?
    Мерси

16. Тук е от
    Nov 2009

имам проблем с Panasonic TX-P50ST50E когато "Натиснете бутона 'надолу' на телевизора и бутона i на дистанционното три пъти" ми изписва
    self check failed с чевено - sum b5f4 всичко друго е чекнато ОК

Какво бихте ме посъветвали и какво означава това ?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от chetonet Виж публикацията
    И при мен со получи отпечатване на логото, логото на бтв;(. Въпреки че плазмата я разработих със слайдове и с настройките от първа страница за > 200 часа. Вчера проверих за отпечатване и го забелязах на бял и светло сив фон.
    Въпроса ми има ли някой който е успял да се отърве от отпечатването с пускане на някакви слайдове или по друг начин.
    Става въпрос за 42ST50. Pixel Orbiter ми беше на ауто. В такъв режим ли да го оставя или на включено ?
    Мерси
    Просто избягвай известно време да се задържаш на този канал и ще отслабне отпечатъка или ще изчезне. Може да пускаш от време на време празен аналогов канал - снежинки.

18. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Просто избягвай известно време да се задържаш на този канал и ще отслабне отпечатъка или ще изчезне. Може да пускаш от време на време празен аналогов канал - снежинки.
    Мерси за съвета. Ще го пробвам. А за Pixel Orbiter в режим ауто или включен да ползвам телевизора ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 102 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе