Честно казано, нямам идея тази опция помага ли всъщност нещо. Аз бих я държал изключена.
Честно казано, нямам идея тази опция помага ли всъщност нещо. Аз бих я държал изключена.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-11-12 в 19:17.
.....
Този пост е редактиран от the_archer; 30-11-12 в 07:03.
Благодаря, твоите мнения бяха определящи. Ето още няколко въпроса, изтеглих 40 гб блурейфилм ( The Dark Knight Rises Zamunda.NET), качих го на външен ХДД диск и през УСБ-то на ТВ-то го пуснах. Всичко върви меко няма насичания, картината е разкошна, но няма субтитри. Аз ли греша нещо или няма субтитри? В замундата пише че има.
Е точно този торент не успях да го подкарам на моя Панасоник СТ50.Ти как успя?Аз пускам най-големия фаил от папка сриймс,картината върви перфектно,но субтитриняма.
Как да подкарам блу рей на тоя телевизор?
Още един собственик на P50ST50E ,се оказах и аз преди 3 дена.Не исках да чакам до днешната промоция която е 1699лв.надали ще е бил останал не разпечатан екземпляр . Като първи наблюдения бих споделил само,че HD-каналите са идеални според моите скромни изисквания при супер занижени настройки с оглед спазването за не прогаряне на панела.
Не пускам заливки ,само телевизия за zoom2 ili 3.За другите канали ,само съм си мислил,че гледам телевизия .
Изказвам огромни благодарности на всички колеги от форума за изчерпателни отговори и постове.
Късмет на всички и успехи занапред.
Как точно може да се провери при ST50 колко часа е работил телевизора в магазина?
На мен "много осведомените" служители ми обясниха ,че не им е позволено да влизат в сервизното меню,аз също да не съм си правил труда да го пробвам,отпадала гаранцията в случай ,че посетиш сервиза им .
Лично аз не мисля да се ровя там,защото като си пуснах ТВ-то у дома ми замириса леко на (зъболекарски кабинет),с една дума на ново.Дано не греша в преценката си.
Преглед на часовете заработка и броят включвания
1. Влизате в менюто;
На панела за управление на телевизора (корпуса на телевизора) натискаме и задържаме бутона F и после натискаме бутона "V -" (вторият отляво) и без да отпускаме двата бутона, на дистанционното натискаме бързо три пъти подред цифра "0" и след появяването на сервизното меню отпускаме.
http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3620;image
2. 2. Натиснете само веднъж 'червеният бутон на телетекста' или бутона '2' /Ако не става с червеният бутон или '2' пробвайте с 'ТЕХТ' (този до STTL)/, появява се първа позиция "SRV-TOOL";
На модели 2012 г. се налага да натиснете червеният бутон два пъти. След първото натискане там където трябва да бъде SRV-TOOL стои DRV CHECK.
http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3621;image
3. Натиснете 'ОК' - влизате в SRV-TOOL;
http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3622;image
4. Преместете се с бутоните със стрелките в дясната долна клетка;
5. Натиснете и задръжте за няколко секунди бутона "mute" (зачеркнатият говорител), в клетката ще се появи времето на заработка и количеството включвания;
PTCT- Panel Тime and Сounter Тime
Time - време на заработка на телевизора 00000:00 ( час:минути ).
Off/On - брояч на включванията на телевизора.
6. За изход задържате бутона 'EXIT' или гасите телевизора.
1. Натискате и задържате бутоните F и V- /от страничният панел на телевизора/, натискате бутона 0/на дистанционното/ три пъти.
2. Натиснете само веднъж 'червеният бутон на телетекста' или бутона '2' /Ако не става с червеният бутон или '2' пробвайте с 'ТЕХТ' (този до STTL)/. На екрана ще се появи надпис SRV-TOOL
3. Натиснете един път бутона 'ОК' - /влизате в SRV-TOOL/ ще видите таблица в син цвят,
4. После слезте в долната лява колона 01.01.01 (или ред PTCT: 00:00:00:00:00) на екрана, използвайки бутона със стрелка на дистанционното.
5. После с навигационият бутон слизате надолу на празния ред срещу 01.01.01 /PTCТ/
6. Натискате и задържате бутона 'MUTE' /появяват се заработените часове и брой пускания./
5. За изход натискате бутона 'EXIT' или гасите телевизора.
How to enter into Service Mode
Натиснете и задръжте бутона [VOLUME ( - )] на телевизора, натиснете три пъти бутона (0) на дистанционното управление -за 2 секунди.
Kоманди с клавишите
[1] button...Main items Selection in forward direction
[2] button...Main items Selection in reverse direction
[3] button...Sub items Selection in forward direction
[4] button...Sub items Selection in reverse direction
(RED) button...All Sub items Selection in forward direction
(GREEN) button...All Sub items Selection in reverse direction
(VOL) button...Value of sub items change in forward direction ( + ), in reverse direction ( - )
Как да излезем ?
Изключете като натиснете бутона [POWER] на телевизора или бутона [POWER] на дистанционното управление."
ПП: Първа страница пост N 11
- - - Обновено - - -
И аз го проверих у дома. Резултата беше 19 минути работа и 2 включвания Тествайте си другите изходи, на мен ми работи само едното УСБ, но след 4 дни работа само на заливки, не мисля да го нося по сервизите.
- - - Обновено - - -
А "подкарал" ли си някой блурей със субтитри от замундата?
най-накрая след много чудене взех 42ST50, беше голяма борба със съпругата . Дизайна и размера не й допаднаха.
Направих му настройките както е описано тук в темата на първата страница, сега въпроса е от гъде да намеря тия цветни заливки слайдове за да го разработя по-бързо? Също така мога ли да си гледам по-малко тв и филми между временно?
Като първи впечатления: голям е, в сравнение с досегашния 32 инча, още свиквам с размера. Усеща се леко трептене в светлите статични сцени, и лек шум ако е спрян звука. Картината на цифрова и хд е задоволителна, веднага се върза към рутера и се ъпдейтна.
Давайте съвети за разработка, DLNA сървър за лаптопа и други .
Очила мисля да взема на Самсунг SSG-P41002, какво мислите?
И аз да питам, за 3д очила за 50ST30...
Някой пробвал ли е с не оригинални очила?
В ибей има доста предложения, например: 4X Eastar4 Factory 3D Active Shutter TV Glasses 4 Panasonic TY-EW3D3MC TY-EW3D10 | eBay , но не знам дали са читави. В БГ бях мернал и на Hama, ако някой има впечатления от тях ще съм му благодарен да ги сподели.
Това мнение нарушава Правилата на SetCombG Форуми
и затова е изтрито!
http://tvcalibration.ru/wp-content/u...kIn_Images.zip
Може.
Бързо ще свикнеш и след месец ще започне да ти малее...
От вчера съм в клуба ви с 50ST50 Като всеки новак сигурно ще питам нещо, което може и да сте писали вече, но...не съм намерил.
Има известно замисляне в менюто на Виера кънект- местейки курсора не се случват веднага нещата, същото е и с писането буква по буква в ютуб..Усещането е като при силно натоварен процесор- при вас как е? Мисля си, че трябва всичко да е много "мазно" и се чудя ако проблема е само при мен- FW update ще помогне ли или може пък да е от wifi- принципно товари леко и това (N рутър ползвам ТП линк).
Имам и жуженето от захранването при светли сцени, но ще го преживея някак
Иначе съм доволен от ТВто- голям е и за пръв път вкъщи гледам "тъмно черно" :D
Според мен само с кабел е истината ,тази вечер ми се доказа .
п.п. на какви настройки гледаш плазмата си?
- - - Обновено - - -
п.п. че и аз съм нов на седмица сектант по плазмите