Със сигурност има някаква промяна в яркостта след време, но едва ли някой ще я усети с просто око.
Със сигурност има някаква промяна в яркостта след време, но едва ли някой ще я усети с просто око.
Всички минаваме през такъв период :rolleyes: а всичко е толкова просто - наслаждавайте са хубавата картина.
Ех тези жени....Не схванаха че - "Размерът има значение"
За очилата
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post433908
Някой правил ли е измервания на реалната консумация на 50ST50 или др. модели плазми и ако да, моля да ги оповести за да разберем и Ние в действителност колко ни харчат телевизорите.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
По официални данни LC-46LE830E изразходва 76 W, след калибриране в 2D режим - около 70 W, в 3D режим - около 80 W.например,за LCD ; Samsung 46 инчовият UE-46ES8000 има разход от 85-90 W в SD и HD режим, а в 3D се покачва до около 140 W. Моделите с по-голям диагонал на екрана - UE-55ES8000, UE-60ES8000, UE-65ES8000 и UE-75ES8000 ,радват с по-високи стойностиPanasonic TX-P42GT30E в 2D режим, енергопотреблението варира между 125 и 150 W, в 3D режим е по-високо - достига до 210-215 Whttp://www.calculator.bg/1/eluredi_konsumatzia.htmlС фабричните настройки Samsung PS51D550 изразходва 175 W в конвенционален режим и 300 W при 3D. След като го калибрирате потреблението в 3D режим ще намалее поне с 40 W, но в стандартен режим може и да се увеличи с 15 - 20 W
Този пост е редактиран от maxim7; 05-12-12 в 21:46.
Здравейте, бих искал да споделя моя скромен опит с една плазма p42u10 вече втора година със захлаждането и падането на температурата в стаята ми телевизора се скапва и се появвяват вече два пъти вертикални линии по екрана. 1-вия път се шашнах и почти го бях изхвърлил, но със затопляне на времето чертата изчезна сама. Снощи за втори път се появи черта вертикална на друго място и реших да стопля телевизора хванах един сешоар и отдалеко го оставих да духа зад телевизора за около 10-тина минути на най-малка степен. Отидох да вечерям върнах се и О Чудо ! чертата я нямаше. За мен това е начина за ремонт на плазми с черти извън гаранция.
Преди Snimka.bg: ТВ - Снимки от GSM - bobybravo
След Snimka.bg: ТВ - Снимки от GSM - bobybravo
хора, трябва да взема телевизора от техномаркет.
днес ходих да гледам какво има - панасоник почти нищо няма плазмено а само лед
гледах и на LG предложенията - хареса ми офертата LG 47LM649S със сателитен тунер+звукова колона+4бр. 3Д очила+3Двидеокамера+5години гаранция за 1899лв, докато 50ст50 няма никакви очила към него и е за 1700лв.
имам да похарча 2442лв и за остатъка мисля да взема за детската стая някой 32инчов лед телевизор
много се чудя какво да избера - много ми харесва плазмата като картина, но с тези проблеми не знам вече какво да правя(3 телевизора смених и този ще ми е четвърти)
държа на голяма гаранция щото електрониката напоследък много се разваля - не знам как го правят но след като им мине гаранцията и нещата съвсем скоро се скапват
Този пост е редактиран от apmil4ev; 05-12-12 в 23:12.
тук има Panasonic TX-P42GT50 и най доброто Panasonic TX-P50VT50 без компромиси.......................
panasonic bg, bulgaria, panasonic plasma, 3d, full hd, tv, led tv,
Привет на всички. Открих този форум СЛЕД като си купих плазмата - p42gt50.Отначало леко се шашнах - особено след като прочетох, че гаранцията не важала при изхвърлен кашон :-). Веднага се метнах да чета гаранционната карта - не пише такова нещо. Телевизора иначе е вече на 150 часа. Картината е супер. В началото трябваше да повикам кабеларката да си оправи сигнала. Сложих препоръчаните начални настройки от форума и това е. Не съм спазвал никакви особени правила, включително понякога е стоял по 5-6 часа на една и съща порограма с гадно лого. Пускам заливки чат пат да видя дали има някакви прогаряния - всичко си е ок.
Филми - само през HDMI. USB , DLNA са пълна боза. първото заради смотания вграден плеър и губенето на време за настройка на субтитри, второто на по-тежки филми винаги насича. При мен DLNA проработи най-добре с домашнъй медиа сервер- чете всичко, но пак сече на тежки филми.
Благодаря на всички и особено на христослав за полезната информация , споделена тук !
ST50 има оптичен изход- в какви случай вади DD 5.1 или винаги е само стерео?
Този пост е редактиран от maxim7; 08-12-12 в 18:07.
Здравей те ,да попитам ,по запознатите къде се монтира малката феритна сърцевина, за големите пише ,че са за лан кабела ,ама за малката се чудя?
благодаря предварително