Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 89 от 102 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Със сигурност има някаква промяна в яркостта след време, но едва ли някой ще я усети с просто око.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от apmil4ev Виж публикацията
    моята сага продължава
    телевизора ми 42г20 с черти трябва да се смени с друг но нямали от тази серия и ще трябва да си избирам друг (вероятно 50" и ако може 3Д)- дайте препоръки какъв и да не е много скъп?
    мисля че трябва обаче да е от техномаркет
    Ами мяташ се на ST50, какво има да му мислиш толкова.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Ами мяташ се на ST50, какво има да му мислиш толкова.
    ами този модел го няма в ТМ

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Petar U Виж публикацията
    Прави ми впечатление, че доста хора (и аз включително) започваме да търсим недостатъци на всичко около телевизора и аксесоарите към него. Вместо да се кефим на уникалния телевизор, все си търсим нещо да не ни харесва :D
    В началото бях така, в момента вече си гледам, без да се взирам за излишни дефекти, отблясъци и други "проблеми", които в немалка степен се подсилват от нашето въображение. :D
    Всички минаваме през такъв период :rolleyes: а всичко е толкова просто - наслаждавайте са хубавата картина.

Цитат Първоначално публикувано от p.petrov_dr Виж публикацията
    Айде и аз с 50ST50!
    Добре, че не послушах жената, че 50 инча е огромен за заместник на 32 инчов Панасоник в нашата малка стая.
    Първи впечатления - телевизорът е с великолепна картина!!! Не забелязвам никакви дефекти, а шум има на 10 см. от панела и то от задната му страна.
    Взех 3D очила на Хама, но не остана време да ги пробвам. Като го направя, ще споделя впечатления. Цената им е 89 лв. в Технополис. Имаше очила и на Дива за 69 лв., но момчето в магазина каза, че е тествало и двата модела лично и при Дива-та се наблюдава размазване на образа.
    Поздрави на всички и приятно гледане

ПС: Установих, че очилата се синхронизират по инфраред, а не по блутуут. Доколкото разбрах от прочетеното по-горе, това ги прави неизползваеми за потребителите на ST50 серията.
    Още един "компетентен" продавач-консултант в Технополис. Ще видим сега ще имам ли проблем с връщането.
    Ех тези жени....Не схванаха че - "Размерът има значение"

За очилата
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post433908

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Някой правил ли е измервания на реалната консумация на 50ST50 или др. модели плазми и ако да, моля да ги оповести за да разберем и Ние в действителност колко ни харчат телевизорите.

7. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    По официални данни LC-46LE830E изразходва 76 W, след калибриране в 2D режим - около 70 W, в 3D режим - около 80 W.
    например,за LCD ; Samsung 46 инчовият UE-46ES8000 има разход от 85-90 W в SD и HD режим, а в 3D се покачва до около 140 W. Моделите с по-голям диагонал на екрана - UE-55ES8000, UE-60ES8000, UE-65ES8000 и UE-75ES8000 ,радват с по-високи стойности
    Panasonic TX-P42GT30E в 2D режим, енергопотреблението варира между 125 и 150 W, в 3D режим е по-високо - достига до 210-215 W
    С фабричните настройки Samsung PS51D550 изразходва 175 W в конвенционален режим и 300 W при 3D. След като го калибрирате потреблението в 3D режим ще намалее поне с 40 W, но в стандартен режим може и да се увеличи с 15 - 20 W
    http://www.calculator.bg/1/eluredi_konsumatzia.html
    Този пост е редактиран от maxim7; 05-12-12 в 21:46.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2005

Здравейте, бих искал да споделя моя скромен опит с една плазма p42u10 вече втора година със захлаждането и падането на температурата в стаята ми телевизора се скапва и се появвяват вече два пъти вертикални линии по екрана. 1-вия път се шашнах и почти го бях изхвърлил, но със затопляне на времето чертата изчезна сама. Снощи за втори път се появи черта вертикална на друго място и реших да стопля телевизора хванах един сешоар и отдалеко го оставих да духа зад телевизора за около 10-тина минути на най-малка степен. Отидох да вечерям върнах се и О Чудо ! чертата я нямаше. За мен това е начина за ремонт на плазми с черти извън гаранция.
    Преди Snimka.bg: ТВ - Снимки от GSM - bobybravo
    След Snimka.bg: ТВ - Снимки от GSM - bobybravo

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

хора, трябва да взема телевизора от техномаркет.
    днес ходих да гледам какво има - панасоник почти нищо няма плазмено а само лед
    гледах и на LG предложенията - хареса ми офертата LG 47LM649S със сателитен тунер+звукова колона+4бр. 3Д очила+3Двидеокамера+5години гаранция за 1899лв, докато 50ст50 няма никакви очила към него и е за 1700лв.
    имам да похарча 2442лв и за остатъка мисля да взема за детската стая някой 32инчов лед телевизор
    много се чудя какво да избера - много ми харесва плазмата като картина, но с тези проблеми не знам вече какво да правя(3 телевизора смених и този ще ми е четвърти)
    държа на голяма гаранция щото електрониката напоследък много се разваля - не знам как го правят но след като им мине гаранцията и нещата съвсем скоро се скапват
    Този пост е редактиран от apmil4ev; 05-12-12 в 23:12.

11. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Цитат Първоначално публикувано от apmil4ev Виж публикацията
    хора, трябва да взема телевизора от техномаркет.
    днес ходих да гледам какво има - панасоник почти нищо няма плазмено а само лед
    гледах и на LG предложенията - хареса ми офертата LG 47LM649S със сателитен тунер+звукова колона+4бр. 3Д очила+3Двидеокамера+5години гаранция за 1899лв, докато 50ст50 няма никакви очила към него и е за 1700лв.
    имам да похарча 2442лв и за остатъка мисля да взема за детската стая някой 32инчов лед телевизор
    много се чудя какво да избера - много ми харесва плазмата като картина, но с тези проблеми не знам вече какво да правя(3 телевизора смених и този ще ми е четвърти)
    държа на голяма гаранция щото електрониката напоследък много се разваля - не знам как го правят но след като им мине гаранцията и нещата съвсем скоро се скапват
    тук има Panasonic TX-P42GT50 и най доброто Panasonic TX-P50VT50 без компромиси.......................
    panasonic bg, bulgaria, panasonic plasma, 3d, full hd, tv, led tv,

12. Тук е от
    Dec 2012

Привет на всички. Открих този форум СЛЕД като си купих плазмата - p42gt50.Отначало леко се шашнах - особено след като прочетох, че гаранцията не важала при изхвърлен кашон :-). Веднага се метнах да чета гаранционната карта - не пише такова нещо. Телевизора иначе е вече на 150 часа. Картината е супер. В началото трябваше да повикам кабеларката да си оправи сигнала. Сложих препоръчаните начални настройки от форума и това е. Не съм спазвал никакви особени правила, включително понякога е стоял по 5-6 часа на една и съща порограма с гадно лого. Пускам заливки чат пат да видя дали има някакви прогаряния - всичко си е ок.
    Филми - само през HDMI. USB , DLNA са пълна боза. първото заради смотания вграден плеър и губенето на време за настройка на субтитри, второто на по-тежки филми винаги насича. При мен DLNA проработи най-добре с домашнъй медиа сервер- чете всичко, но пак сече на тежки филми.
    Благодаря на всички и особено на христослав за полезната информация , споделена тук !

13. Тук е от
    May 2012

ST50 има оптичен изход- в какви случай вади DD 5.1 или винаги е само стерео?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Mitko195 Виж публикацията
    ST50 има оптичен изход- в какви случай вади DD 5.1 или винаги е само стерео?
    Това зависи единствено от входния сигнал. Ако му подадеш 5.1, на изхода ще получиш същия.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от veso_t Виж публикацията
    Привет на всички. Открих този форум СЛЕД като си купих плазмата - p42gt50.Отначало леко се шашнах - особено след като прочетох, че гаранцията не важала при изхвърлен кашон :-). Веднага се метнах да чета гаранционната карта - не пише такова нещо. Телевизора иначе е вече на 150 часа. Картината е супер. В началото трябваше да повикам кабеларката да си оправи сигнала. Сложих препоръчаните начални настройки от форума и това е. Не съм спазвал никакви особени правила, включително понякога е стоял по 5-6 часа на една и съща порограма с гадно лого. Пускам заливки чат пат да видя дали има някакви прогаряния - всичко си е ок.
    Филми - само през HDMI. USB , DLNA са пълна боза. първото заради смотания вграден плеър и губенето на време за настройка на субтитри, второто на по-тежки филми винаги насича. При мен DLNA проработи най-добре с домашнъй медиа сервер- чете всичко, но пак сече на тежки филми.
    Благодаря на всички и особено на христослав за полезната информация , споделена тук !
    veso_t
    Честито
    За кашона съм написал, че е препоръчително да се пази през първата година. Целта е удобство и сигурност, в случай че се наложи да го пренасяш - било то заради повреда в сервиз или заради преместване в друго жилище.

17. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

[QUOTE]
    Цитат Първоначално публикувано от veso_t Виж публикацията
    ..............................................................................
    Филми - само през HDMI. USB , DLNA са пълна боза. първото заради смотания вграден плеър и губенето на време за настройка на субтитри, второто на по-тежки филми винаги насича. При мен DLNA проработи най-добре с домашнъй медиа сервер- чете всичко, но пак сече на тежки филми................................................................QUOTE]
    кой би разчитал на плеар в ТВ.и то през USB или мрежа,ако си мераклия на кино ,си правиш колекцията на HDD ! задълже с
    външно эахранване и пак през USB само че от друг носител,по желание................................................
    Този пост е редактиран от maxim7; 08-12-12 в 18:07.

18. Тук е от
    Nov 2012

Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравей те ,да попитам ,по запознатите къде се монтира малката феритна сърцевина, за големите пише ,че са за лан кабела ,ама за малката се чудя?
    благодаря предварително

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 102 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе