Страница 21 от 94 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Привет! С Панасоник g20 съм ХД каналите имам само звук, СД каналите си работят нармално...

П.П. Проблемът бе в сателитния приемник...

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новите модели ще бъдат представени на 16.02. сряда

4. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте.
    Незнам дали видяхте новата промоция на Т-полис. - TX-P50C3.
    http://www.pozvanete.bg/images/catal...hura%20185.pdf
    От каде мога да прочета по подробна информация за този модел, защото тука не видях.
    Ако някой го е закупил, нека да сподели мнение.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Чудно как става този номер с новият модел 2011г /С3/появяващ се на пазара преди официалната презентация....Пенасоник България дали знаят за този внос??

6. Тук е от
    Dec 2009

май , не е FULL HD .
    интересно , как ли ще се справя при HD сигнал. все пак е 50 ''

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

FULL HD се справят по зле от HD ready на SD сигнал.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    FULL HD се справят по зле от HD ready на SD сигнал.
    Това не е съвсем вярно. Зависи от разстоянието от което се гледа. Но каквото и да е то при 50 инча диагонал ако имаш резолюция на панела 1024*768 всичко що се пусне да се гледа е кошмар, просто пикселите са като пуканки. Отделно Panasonic по принцип са относително зле с resize, тъй че по - добре що се касае до избор на реалните резолюции на панела, както казва Мечо Пух - "колкото повече, толкова повече".

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Това не е съвсем вярно. Зависи от разстоянието от което се гледа. Но каквото и да е то при 50 инча диагонал ако имаш резолюция на панела 1024*768 всичко що се пусне да се гледа е кошмар, просто пикселите са като пуканки. Отделно Panasonic по принцип са относително зле с resize, тъй че по - добре що се касае до избор на реалните резолюции на панела, както казва Мечо Пух - "колкото повече, толкова повече".
    Честно казано първите им опити с фулл хд лсд през 2007 бяха голяма мацаница,чак се чудех как ги купуват хората.А това бе рядко.гледах гледах и по късно с новия процесор забелязах ,че са малко по добре нещата така че и видеопроцесора играе голяма роля.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ами че той resize - а или още както му викат скалирането нали зависи изцяло от процесора. Пък и не намесвай тук LCD.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Скалирането на картината зависи от алгоритмите зададени в софтуера на видеопроцесора. В това отношение Рanasonic наистина са много зле - а и не само в него... Имам чувството че телевизорите им се разработват ,като дипломна реабота на студенти от някои университет....

Другият проблем е ,че поставят евтини процесори в телевизорите. Някои знае ли каква е тактовата им честота - скорост на операции ,допустими грешки на брои операции ?? Знаем за лаптопите, смартфоните и таблетите си ,но за телевизорите - НИЩО!

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Важното е крайния резултат какъв ще е. На пазара не виждам по добра картина от плазмите на Панасоник.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Скалирането на картината зависи от алгоритмите зададени в софтуера на видеопроцесора. В това отношение Рanasonic наистина са много зле - а и не само в него... Имам чувството че телевизорите им се разработват ,като дипломна реабота на студенти от някои университет....
    Самото скалиране при Панасоник 2010 моделите е много добро. Да не кажа отлично.
    Проблем донякъде е обработката на сигнала. Бих го сложил на средно ниво след Самсунг и Филипс.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Самото скалиране при Панасоник 2010 моделите е много добро. Да не кажа отлично.
    Не съм напълно съгласен с теб.
    Мащабирането на картинта им е ужасно.... В режим Auto - прави много бавно анализ на картината /2 минути и 25 секунди на history channel/ и често реже субтитрите в долната част. В режим -точен екран - картина с формат 4:3 ми я растяга по хоризонтала ,докато запълни екрана. 16:9 я растяга по вертикала като запазва черните ивици отгоре и отдолу....Какво и е точното на такава картина ? Аматъорска работа.....Целият им софтуер се нуждае от подмяна с нов-ама се стискат-да не се охарчат малко повече....

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

За форматите си прав спор няма.Аз говоря за цветопредаване, дълбочина и живост в картината за мен това е основното.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не съм напълно съгласен с теб. В режим Auto - прави много бавно анализ на картината /2 минути и 25 секунди на history channel/ и често реже субтитрите в долната част. В режим -точен екран - картина с формат 4:3 ми я растяга по хоризонтала ,докато запълни екрана. 16:9 я растяга по вертикала като запазва черните ивици отгоре и отдолу....Какво и е точното на такава картина ? Аматъорска работа.....Целият им софтуер се нуждае от подмяна с нов-ама се стискат-да не се охарчат малко повече....
    Под "скалиране"аз разбирам нещо съвсем различно - качеството на разпъване на резолюцията от 576i до 1080р. Това е основополагащ процес, от който зависи качеството на образа при SD сигнал.
    Това, за което говриш е за мащабирането на картината и си прав донякъде. Аз лично никога не ползвам Auto, но знам, че работи бавно. Гледам го на Just и Zoom1 според предаването и ги сменявам ръчно когато аз реша.

Ето пример за разлика в скалирането. Оригинала е един и същ, но са използвани различни методи за оразмеряването.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 94 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе