Страница 71 от 94 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от skydancer
    Привет,

Нов ъпдейт, версия 1.317, автоматично беше отркит от ТВ-то (G30), когато стартирах Виера Каст. Инсталира се, всичко мина гладко (ъпдейтнах досегашната 1.313).
    Някаква информация за това какво точно коригира/подобрява тази нова версия?

Благодаря предварително.
    Марто
    Писах за него още преди две седмици...но няма кой да чете
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Нов фирмуер

ST30, GT30 - Ver. 1317
    https://eww.pavc.panasonic.co.jp/sup.../P112_1317.zip

VT30 - Ver. 1703
    https://eww.pavc.panasonic.co.jp/sup.../P112_1703.zip

Description:Improvement for Media player compatibility.

2.  

3. Тук е от
    May 2011

Description:Improvement for Media player compatibility.

Ясноо, ще го намерим това подобрение къде е

4. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,
    искам да ви поздравя за чудесният форум. Вие сте като една малка съвременна александрийска библиотека в България.
    Да мина и на въпроса ми:
    Търся да си закупя плазма с таргет по приоритети- > ps3, гледане на спорт,blue-ray/HD филми и рядко телевизия.(това дано не го чете жена ми, че приоритети ще са и лека изненада )
    Бюджета е около 1800 лева и търся нещо 42-46. След известно ровене се спрях на
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p46g30e
    Идеално бърз е за игра, 46 инча е и доколкото виждам го хвалите и във форума. Притеснява ме единствено,че в едно от ревютата четох,че зеленеел до някаква степен цвета и че имало проблеми с брайтнеса, но така или иначе реших да го видя на живо. Минах през технополис и видях 42 инчовият вариант. За съжаление както всичко беше чудесно на книга така като го видях и сравних с тези около него нещо не се впечатлих особено. До него стоеше ST30 и беше с очевидно по добри цветове , черно и тн. За LCD -тата даже няма да споменавам, изглеждаха страхотно. Продавача го настрои да е със същите braightness и тн. като ST но нещата все още не бяха в полза на G30. Може ли някой да коментира проблемите от ревютата и възможни причини нещата в магазина да не бяха както очаквах? Ако "това е положението" да ми дадете някакви други предложения с тези условия - цена, диагонал и input lag.
    Благодаря ви.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

St30 е 3D модел. Те имат допълнителен запас от яркост за да компенсират тъмните очила. Нормално да е бил по-ярък в магазина. Запитай се обаче у вас същите условия на гледане ли имаш като в магазин с киловати осветление?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

dieter

Колегата lazarus18 правилно ти го е написал - разликата в яркоста е заради 3D. Неслучайно един от ъпдейтите през лятото е бил именно за увеличаване на яркоста на 3D моделите. /предпоследният ъпдейт на самсунг д6500 е също с тази цел/
    Модела на който си се спрял е много добър и няма да съжаляваш - няма зеленеене както пишат в ревюто, а проблема с брайтнеса го оправиха с ъпдейт преди месец. Като го свържеш към интернет, влизаш в менюто и там си има позиция за търсене на ъпдейт.

7. Тук е от
    Feb 2011

Нов firmware за VT30E, вчера се обнови през интернет до 1,800.

За сега все още търся подобренията

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Brutallica Print
    Нов firmware за VT30E, вчера се обнови през интернет до 1,800.

За сега все още търся подобренията
    Бре да му се невиди. Сега се втурнаха да пускат ъпдейти през месец....Допреди година трябваше да им се молиш и чакаш да оправят проблемите....

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Здравейте от година имам 42G20 и съм много доволен.Да питам задължително ли трябва да го ъпдеитвам и как, телевизора не е вързан с интернет може ли с флашка и от къде ъпдеити?И дали изобщо да го ъпдеитвам в момента съм пре-доволен от него.Гледам Пуканката на него и всичко е на шест.

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Като си доволен не пипай , само евентуално ,ако ъпдтейта би оправил нещо дразнещо като например проблема с българския език.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317970983[/time]_________________________________________________

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobi700402
    Здравейте от година имам 42G20 и съм много доволен.Да питам задължително ли трябва да го ъпдеитвам и как, телевизора не е вързан с интернет може ли с флашка и от къде ъпдеити?И дали изобщо да го ъпдеитвам в момента съм пре-доволен от него.Гледам Пуканката на него и всичко е на шест.
    Свържи го с нета за да се ъпдейтне сам - ако ли не, фирмуер може да свалиш от тази страница. Инструкции за ъпдейта в 10-ти пост на темата.
    http://panasonic.jp/support/global/c...own_eug20.html
    Последната версия Sep. 15, 2011 Ver. 2.515 ще ти разшири възможностите на VIERA CAST до тези на VIERA Connect.

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Благодаря за сега май няма да пипам нищо, не ползвам Виера Каст и поне на тоя етап проблема с БГ езика не ме дразни.Благодаря за отговорите.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

За съжаление се оказа че 46 инчовият вариант на G30 го няма никъде на пазара у нас . Сега се чудя дали да взема 42( не че ще усетя чак разлика предполагам , но бях решил да е 46) или да търся нещо различно. Малко помощ с идеи, би ми дошла добре.

16. Тук е от
    Feb 2011

Според сайта на Техномаркет има бройки от TX-P46G30E в ТМ Бургас.

Ако направиш онлайн поръчка и найстина го има ще ти излезе 1815 лв с доставката.

Ще ти го докарат Спиди

Аз така взех моя 42VT30.

17. Тук е от
    Oct 2011

По телефона ми казаха, че нямат бройки и това на сайта е грешка. Така или иначе се наслушах на истории за доставяни мостри/използвани телевизори при поръчки онлайн, така че предпочитам лично.

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

dieter, мини на варианта 50"
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p50g30e
    провери в магазините за запечатки и си го поръчай он-лайн като ги предупредиш ,че ако е мостра/отварян ще им го върнеш. Има вариант отстъпката от 5% да я получиш и в магазина с повече натиск . Ако мислиш за друг модел , съветвам те да не правиш компромис с анти-отразителния филтър в полза на по-ниската цена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 71 от 94 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе