Страница 20 от 94 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

maristam,няма смисъл да изключваш всеки път телевизора си от бутона ,които е на него.Само от дистанционото е достатъчно.Този бутон които е на плазмата може да използваш когато отсъстваш дълго време от вкъщи-лятна отпуска и т.н.Но тогава може да го изключваш и директно от контакта.Това светодиодче по никакъв начин не влияе на работата му във времето.Само малко на електромера изчислено годишно обаче.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Сливен

Благодаря за светкавичната реакция на granity. Нямах предвид тока който ще ми изгори светодиода на телевизора, а дали по някакъв начин панела или захранването, или нещо вътре в телевизора се подгряват или нещо подобно така че да се увеличи живота им. Извинявам се за ниската компетентност но до сега съм бил само с телевизори с кинескопи и това е първата ми плазма! :rolleyes:

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от EastCoast
    Моля някой да помогне...!Заслужава ли си да давам 299 лв. за камерата на Панасоник за Скайп?
    Аз имам Скайп камерата от 3 месеца. Според мен цената и е висока, но съм доволен от нея.
    Не съм пробвал други WEB камери-защото предполагам ,че инсталираните драйвъри в телевизора са предназначени единствено за този модел. Можеш да вържеш към телевизора и USB клавиатура за да пишеш по Скайп.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

maristam - консумацията режим изключен от дистанционното е 0.4 вата което е нищо. Няма как да грее нищо по телевизора при такава консумация.Аз замерих реално колко консумира 37" плазма панасоник 2009 г. за една седмица средно по 98 вата на час се пада.Нека после говорят че плазмите лапали много ток.

6. Тук е от
    Feb 2011

Мерси за отговора,мисля да изчакам още време да падне малко цената на камерата за скайп,защото не си заслужават 299 лв. и никой няма да мога да виждам при видеоразговор освен ако някой няма 720p web камера,което мноо ме съмнява.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Мерси за отговора,мисля да изчакам още време да падне малко цената на камерата за скайп,защото не си заслужават 299 лв. и никой няма да мога да виждам при видеоразговор освен ако някой няма 720p web камера,което мноо ме съмнява.
    Като си купиш камерата- свържи се смен на лични ,да си уговорим час за връзка по Скайп

8.  

9. Тук е от
    Feb 2011

10. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    maristam - консумацията режим изключен от дистанционното е 0.4 вата което е нищо. Няма как да грее нищо по телевизора при такава консумация.Аз замерих реално колко консумира 37" плазма панасоник 2009 г. за една седмица средно по 98 вата на час се пада.Нека после говорят че плазмите лапали много ток.
    /ОFF
    Туй даже много ми се вижда. Аз миналата година като си взех 42Х20 веднага я измерих:
    ~ 90 ват/час при разнообразно гледане (3 пъти замервано на SAT TВ , PS2 и филми)
    ~ 40 ват/час при тъмносини / черни заливки на екрана в продължение на 2 часа
    ~ 200 ват/час при светложълти , св.зелени и бели заливки в продължение на 2 часа

* мерено е с амперклещи директно и с мултицета по формулата Pw=U.I,

Pw-Ел Енергия (Ват)
    U - Eл Напрежение (Волт)
    I - Ел Ток Ампер)
    cos(fi) съм приел =1, щото китайски уреди може и 0.5 да е
    и отделно свързване към обикновен електромер - разликите в измерванията са минимално пренебрежими.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Което говори за още по ниска консумация на плазмата

12. Тук е от
    May 2010

Специално за моя модел 42Х20Е Panasonic пишат "обичайна" консумация ~115W, което съм склонен да вярвам и дори си мисля, че реално е малко по-малко.Изхождам и от това, че обичам по-контрастна (леееко по-тъмна) картина като цяло.

Между другото в Гърция питах в един магазин и ми отговориха , че очакват новите плазми към края на месеца. А другата седмица щели да им докарат само един 50" модел за демонстрация.

13. Тук е от
    Feb 2011

А телевизора ми е Panasonic TX-P46G20E и за сега съм много доволен от него.минаха 250 часа работа,някой 6те ми каже ли някои хубави настройки на картината да си настроя плс?

14.  

15. Тук е от
    May 2010

А телевизора ми е Panasonic TX-P46G20E и за сега съм много доволен от него.минаха 250 часа работа,някой 6те ми каже ли някои хубави настройки на картината да си настроя плс?
    Стига с тези фанатизми вече. Нагласи си картината както на тебе ти е кеф
    Аз вече повече от година съм навъртял на моя TV, ама само в началото леко се заглеждах, да не би да му стане нещо
    Просто си нагласи както ти е най-приятно и си гледай с кеф - няма да ставаме роби на някаква пластмаса,я ! Слагаш, примерно на режим КИНО , цъкаш нагоре-надолу контрст / яркост докато ти стане най-готино и намаляш (или дори изключваш) другите филтри - sharpness, PN-нещо-си,true color...
    Детето с часове играе на PS2 и досега няма никакви проблеми - сигурно е над 3000 часа. Въпроса е да не го оставиш на статичен образ цял ден, че тогава може и да стане инфекция. Другото всичко си е като за нормален TV - гледаш го, за да ти доставя удоволствие, а не да го мислиш дали ще му стане нещо.

ПП: Ехееей - сега проверих: навъртял съм 4020 часа без да разбера Екстра си работи, дори имам чувството, че сега картината е по-добре отколкото като го купих

16. Тук е от
    May 2010

Здравейте,имам проблем с моя TH-42PY8P.От скоро забелязах че на изцяло бял екран има големи леко по тъмни петна,които се виждат по ясно като гледам екрана под ъгъл.При по тъмни сцени няма проблеми.Мерси.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Промените са само в консумация, дебелина на корпуса, 3D.
    Да бяха помислили за floating blacks, 50Hz bug.
    http://www.avforums.com/forums/14057280-post123.html

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Бла-а, бла,бла,бла-а и-и... бла-а,бла,бла... и т.н. Някъде някой (дали пък не бях аз) беше написал , че японците я-ако ни клатят. Сега заклетите фенове да не ме емнете, ей!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 94 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе