Страница 31 от 94 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Доколкото съм разбрал продават в сервизите. Попитай.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

В сервиза на КиК може да се поръча оригинално.Пристига след около месец.Цена на дистанционно за плазма от 2008г. 42PV80P е 135 лв. Практически съм го поръчвал и за този модел е толкова . Цената е доста висока,но телевизора бе служебен в хотел и без оригинала не можехме да ползваме SD картата.Ако ви е прекалена подобна цена може да купите универсално дистанционно с функция за обучение на бутоните марка PHILIPS model SRP5004/53 с цел да се копира оригиналното за да не давате такава безумна цена . Струва 36 лв. в Техномаркет. Успех

4. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте,
    решил съм да купувам Panasonic TX-P46S20E. В къщи съм на Булсатком и искам да попитам ще мога ли да го гледам без проблем.Ако някой има опит със същия телевизор бих бил благодарен да сподели мнения и отзиви.
    Благодая предварително.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Точно това е целта на телвеизора - да гледаш телевизия и няма логика да не можеш да гледаш Булсат.
    Избора е добър, в момента на добра цена.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от pacho_20
    Момчета да ви питам, продават ли се ОРИГИНАЛНИ дистанционни за плазми Панасоник, че явно жена ми докато не го счупи няма да се откаже да го изпуска от дивана на паркета
    За PV80 стават дистанционниите от моделите 2010г. Обратното е по-трудно защото новите модели имат повече функции !
    В краен случай ,даже за теб е по-добре защото PV 80 има само аналогов тунер и предполагам ползваш външен цифров си с две дистанционни. Вземи си едно универсално ,давам по-добра оферта и от колегата -13 лева от Лидъл .Командва 10 уреда има всички екстри + обучаване + макроси !!!
    Като знам , моят PHILIPS e 150 лева, това е направо подарък !!!!

7. Тук е от
    Feb 2011

Има ли тук някой да си е харесал нещо от новите 2011 модели?

Аз съм се насочил към 42VT30 + блу рей Панасоник новия модел 310.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Опа... виждам вентилатор при P42G30 а до колкото си спомням P42G20 няма.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Опа... виждам вентилатор при P42G30 а до колкото си спомням P42G20 няма.
    Правилно си видял Интересното е ,как са ги наврели в този тънък корпус...В новите модели са разположени вертикално ,докато в старите бяха под ъгъл от около 25 градуса.

11. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте!

От скоро съм собственик на TX 50G20E. Изчетох доста от старата тема и почерпих доста информация. Благодарен съм на всички за положения труд.

Имам питане относно Viera Cast. Свързах телевизора с рутера на БТК с кабел който ползвам от време на време да връзвам лаптопа на жена ми. Взема си автоматично IP, на теста изкарва, че всичко е ОК, обаче в Viera Cast виждам само празни прозорци - без съдържание. Когато купих телевизора в Viera Cast някой от прозорците имаха съдържание - евроспорт, youtube, skype и още няколко не ги помня всички, явно беше тестван и някъкво съдържание се е кеширало, но след като го свързах с кабела и му пуснах теста няма никой.

Има ли други с подобен проблем и как да го реша ?

Забравих да спомена, че след като го вързах си изтегли нова версия на софтуера

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Зареждането на Viera Cast зависи от скороста на интернет провайдъра ти. Може да се наложи да изчакаш 1-2 минути.
    Друг малко вероятен вариант е сървъра на Рanasonic да е претоварен в момента....Пробвай пак по-късно.
    Сутринта влизах /заради Скайп/ и нямах никакви проблеми-използвам Wi-Fi донгъла и интернета на съседите-безжичният им рутер е все още със заводските си настройки и сигнала не е кодиран.
    Нормално е да се ъпдейтне до 2.505 ,ако си бил със старата заводска версия на фирмуера.

42GT30 консумация-на стикера 325W.
    Чете mkv по мрежата и USB.
    Във Vierra Cast е добавен Solitare.
    Дълбочината на корпуса е като на Z11.

13.  

14. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    За PV80 стават дистанционниите от моделите 2010г. Обратното е по-трудно защото новите модели имат повече функции !
    В краен случай ,даже за теб е по-добре защото PV 80 има само аналогов тунер и предполагам ползваш външен цифров си с две дистанционни. Вземи си едно универсално ,давам по-добра оферта и от колегата -13 лева от Лидъл .Командва 10 уреда има всички екстри + обучаване + макроси !!!
    Като знам , моят PHILIPS e 150 лева, това е направо подарък !!!!
    Чрез дистанционното на PV80 съм дал пример ориентировъчно колко би струвало оригинално,а не заради конкретен модел. Това което предлагаш(Silvercrest) от Lidl e прекрасно ,но няма откъде да си го купиш защото го има само по време на оферта и то свършва за по-малко от 24 ч. Аз го чаках няколко месеца да се появи за втори път в Lidl. Ако някой знае в момента къде може да го купя за мои близки ще съм много благодарен

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

В Техномаркет има Harmony 300 Универсално. Ще свърши идеална работа.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2009

ceco7, във Враца го има все още защото Лидъла е на няма и месец !
    Поне онзи ден имаше !
    Предложението на lazarus18 също е добро , и на прилична цена !
    Harmony 300 е по-добро и по-удобно ,но Silvercrest почели битката в съотношението цена / качество .!
    Има и подсветка на бутоните + LCD осветен дисплей !!!

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Някой да е сравнявал картината на G20 с G30 в Технополис?
    Ако ми остане време смятам днес след работа да ги сравня.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 94 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе