Страница 78 от 94 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Ако ще гледаш филми - плазмата е твоят избор
    Ако мислиш да гледаш телевизия и да играеш игри доста часове в денонощието - вземи си лед

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ми аз съм с G30. ЗАСЕГА няма проблеми...по нататък ще видим.
    Дано не се отпечата нищо ...аз си поцъквам бая игри (като я няма жената)...та ще видим.

4. Тук е от
    Sep 2011

Аз честно казано все още повече се радвам на плазмата, пред лед технологията, макар и да потъмнява фосфорът

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Тъжно

7. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Хай-енда фалира. Made in China...

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Момчета, понеже телевизора ми достигна заветните 200 часа работа, та ми стана интересно да попитам няколко неща.....
    1. По-добре ли ще е ако го пазя още примерно 50-100 часа?
    2. Освен настройките на първа страница, нещо друго специфично за настройване дали има?
    3. Нужно ли е калибриране и само със специална техника ли се извършва?
    4. Трябва ли да продължа да съблюдавам и внимавам за прогаряния? Да разбирам ли, че вече е по-трудно да прогори и мога спокойно да изгледам един 3-часов филм с черни ленти долу и горе?

10. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kuku Puku
    Момчета, понеже телевизора ми достигна заветните 200 часа работа, та ми стана интересно да попитам няколко неща.....
    1. По-добре ли ще е ако го пазя още примерно 50-100 часа?
    2. Освен настройките на първа страница, нещо друго специфично за настройване дали има?
    3. Нужно ли е калибриране и само със специална техника ли се извършва?
    4. Трябва ли да продължа да съблюдавам и внимавам за прогаряния? Да разбирам ли, че вече е по-трудно да прогори и мога спокойно да изгледам един 3-часов филм с черни ленти долу и горе?

Ползвай си телевизора така както ти харесва и се радвай на живота!Няма нужда от чак такива съображения.Пусни си само автоматичното изклюване, да не би случайно да го забравиш да работи дялго време на един канал, и няма да имаш ядове.

Мале като си спомням, че и аз бях така като си взех плазмата .
    От доста време не я щадя( игри, филми с ленти) не се съобразявам с нищо и нямам никави проблеми.
    Единственно ми се струва, че с времето показва още по добре

Имаше един диск за калибриране, чрез който можеш и сам да си го калибрираш, но като се прибера от работа ще видя как се казваше.
    Е, няма да е като с профисионален уред, но както се казва "без пари толкоз"

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Оказва се, че VT-20 и във втората половина на 2011 г се счита за най-добър 3D плазмен телевизор. Погледнете цитата долу.

"16.08.2011 11:40

Най-добър 3D-телевизор 2010-2011 го по версия ConsumerReports

ConsumerReports, http://www.consumerreports.org/cro/e.../tvs/index.htm
    голямо издание, което се е специализирало в изпитания и тестване на потребителски стоки, в своят пръв тест на 3D-телевизори обяви най-добриаят 3D-телевизор.
    Сензации не се случиха: както се и очакваше, най-добри 3D телевизори са наречени плазмените телевизори Panasonic VT20 и VT25. Най-добрите 3D-телевизори сред LCD-телевизорите се оказаха LCD-ТВ Sony. Вярно добрата 3D-картина на телевизорите Сони се получава само тогава, когато главата на зрителя се намира на определено ниво спрямо екрана.

Самият текст на това обширно тестване, в който са взели участие около 120 телевизора, достъпен на сайта ConsumerReports.org по абонаметнтната/платена/ подписка.

Вижте също така видеото на сравнителното тестване на 3D-телевизори Panasonic и LED-телевизори Samsung, което се е провело по-рано през март:

https://www.youtube.com/watch?v=C8haf9oIlkk#ws

В LCD -телевизорите Самсунг остава неголямо раздвояване след надяване на очилата (в Панасоника 3D-изображението е по-чисто), картината потъмнява при накланяне на очилата, дълбочината на черният цвят и контраста са по-ниски, отколкото в Панасоник, има облаци (неравномерна подсветка) на някои участъци в тъмните сцени, картината се променя при преглед под различни ъгли, всичко това се вижда на видеото.

http://www.hdzona.com/forum/index.ph...45044#msg45044

12. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

http://www.auvice.com/products.asp?id=3767

А някъде си пазаруват евтино........

13. Тук е от
    Nov 2008

...на тия китайски сайтове не им се връзвайте много,че знам бая хора дето реват още ....

14.  

15. Тук е от
    Jan 2006

Здравейте!
    Темата е интересна, пълна с информация, даже твърде много и човек може де се загуби в нея. Опитвам се да направя аргументиран избор на плазмен телевизор Panasonic. Гледам следните модели:
    1. TX-P50G10E -1425лв.
    2. TX-P50U30E - 1700лв
    3. TX-P50UT30E -3D- 1800лв
    Разбирам, че G серията е по-високия клас, но е от 2009 г. Другите са U серия но от 2011г. и са по-скъпи
    Кое е определящо за качествата им? Има ли други по-добри модели с този размер или 47" за тези пари.
    Благодаря предварително!

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

G10 отпада, защото са явно някакви изостанали, разбирай проблемни.
    U30 или UT30 нямаше да е лоша идея, но ако отидеш да го сравниш с S30 или особено пък G30 и изведнъж ще видиш как става лоша идея.
    По-добре се ориентирай към G30, па макар и 46-инчов - мисля че беше 1900 лв.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Jul 2010

Най-накрая успях да намеря Г30, който да не е ползван. Вече съм горд собственик на Панасоник
    Благодаря на хората, които са се постарали и са дали толкова много информация, която да помогне на обикновения потребител при избора на телевизор и при използването му.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 94 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе