Страница 79 от 94 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Честито и поздравления за избора

2.  

3. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Emil88
    Най-накрая успях да намеря Г30, който да не е ползван. Вече съм горд собственик на Панасоник
    Благодаря на хората, които са се постарали и са дали толкова много информация, която да помогне на обикновения потребител при избора на телевизор и при използването му.
    Честито Емил, можеш ли да ми кажеш откъде го взе тъй като и аз смятам другата седмица да купувам такъв модел?

мерси предварително

4. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от staf4o
    Честито Емил, можеш ли да ми кажеш откъде го взе тъй като и аз смятам другата седмица да купувам такъв модел?

мерси предварително
    Ами аз го взех от Техномаркет - Бургас, имаше 3 бройки и едната не бе отваряна и аз я взех ... проверих и в Технополис, но там се оказа, че имат 24 бройки в цяла България и са все отваряни така, че не зная как да ти помогна ... аз 3 месеца чаках докато намеря неотварян ...

5. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Здравейте

последните няколко месеца се бях отдалечил от ТВ-та и изгубих представа (нямах време да влизам и тук)

на някой да му е направили впечатление при 42E30 при бяла картина в долната част на ТВ-то се виждат по тъмни участъци нещо като при самсунг
    вероятно е проблем с подсветка но пък сега на 1199лв с 5г гаранция според мен си заслужава :D

П.С. въпреки че за мен G30 си е идеалния избор с това 3D (ама много не ме кефи) развалиха телевизорите....

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Emil88
    Ами аз го взех от Техномаркет - Бургас, имаше 3 бройки и едната не бе отваряна и аз я взех ... проверих и в Технополис, но там се оказа, че имат 24 бройки в цяла България и са все отваряни така, че не зная как да ти помогна ... аз 3 месеца чаках докато намеря неотварян ...
    Честито и от мен

http://africa.panasonic.net/product/.../tv/plasma-tv/

Упътване за избор на телевизор за арабите
    http://www.panasonic.ae/EN/Pages/tvguide.aspx
    Естествено за меджлиса/всекидневната/ препоръчват от 50 до 152 инча тъй ами щом си арабин трябва да имаш всекидневна с големината на баскетболна зала....

TH-P42VT30 който е със тунер - World 17-System /липсата на буква накрая показва че е с аналогов тунер/
    http://www.panasonic.ae/EN/Pages/TH-P42VT30.aspx

7. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте,
    решил съм да си взема плазмен ТВ Панасоник, но вече съм малко объркан и се надявам за малко яснота от "колегите" в този форум.На жената за "Фермер търси жена" не трябва хубаво качество на картината, ама при мен нещата стоят подруг начин.Ако ще инвестираш в нещо такова то поне да е качествено.Като цяло ТВ-то ще се използва за гледане на телевизия и филми и от време на време като монитор за някакви игри.Имам монитор ЛСД но все пак друго си е за голям екран.По принцип не се застоявам много пред игрите, но понякога когато е скука може да откарам няколко часа, но това е РЯДКО.
    Първоначално се бях спрял на TX-P50U30, но след като го сравних в магазина с TX-P50G30 леко се отказах.Разликата в цената беше около 800лв и дали не е лоша идея да нямаля инчовете и да взема TX-P46G30?Предвидил съм към 2000лв за покупката и ще се радвам на някой съвет.Не бръмча много по форумите, но изчетох близо 20ина страници и все пак искам съвет.В момента съм на работа и се извинявам ако не съм се изразил ясно, но ще преглеждам от време на време да допълвам пропуските.
    Благодаря предварително и се извинявам ако ви карам да се повтаряте.
    Ако не искате да отговорите - здраве да е

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Щом искаш плазма. Намали инчовете и вземи 46G30, или ST30. Макар, че ако ще се гледа предимно SD Телевизия, аз бих ти препоръчал някое 40' LCD.
    http://technomarket.bg/products/0910...ic-tx-p46st30e
    http://technomarket.bg/products/0910...nic-tx-p46g30e

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

HristoK
    Вземи си TX-P46G30Е - но при едно условие - че не го ползваш за игри повече от 1 час на ден и то не всеки ден!!! Иначе рискуваш да се отпечатат на екрана инфо лентите от игрите.

11. Тук е от
    Jul 2010

Някой има ли си идея как се работи с програмата UniRed ? Как точно бяха настройките за да ти тръгнат субтитрите както трябва.

*Името на филма и суб. са еднакви
    *Разширението на субтитрите след преработка трабва да се оправи отново на .srt.
    Тези две неща ги правя но има и нещо друго което изтървам ще съм благодарен ако някой помогне.

ПоЗдрави !

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

http://technews.bg/article-23992.html Чудя се да взимам ли- 50VT30 или да изчакам,какво ще покаже SONY,че не са малко парите на Панасоника... голяма дилема ми е,тази новина от Сони..

13. Тук е от
    Nov 2011

Христослав2,
    новите модели плазми нямат ли някакъв гейм мод или нещо такова?Също,и някаква функция която мърда картината постоянно точно за да се избегне това прегряване.Не че ми е толкова зор за игрите, но все пак да знам.Ако тази функция я имат определени плазми, кои са моделите?Може би трябва да инвестирам още малко пари за някой по-добър модел?!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Няма да се плашиш. G30-ката гори по-трудно от 3D моделите (GT, ST, VT). Цъкай си смело, само сменяй игрите да не зациклиш на една и съща. Също така не играй повече от 1 ч. преди да го разработиш, т.е. първите 200 часа. Иначе GAME мод има, но освен да промени настройките на картината и да ми отброява колко време съм играл (на всеки 30 мин. излиза съобщение), друго не знам да прави.

16. Тук е от
    Nov 2011

Значи и това с картината, която се мести постоянно е някаква шашма така ли?Има я ама не върши много работа?
    От това, което изчетох от форума със сиурност няма да пренатоварвам плазмата в първите 200ч, ама сега пък се чудя дали да не взема P50G30, въпреки че цената е с 400лв повече.
    Не искам 3D, интернети и т.н. ама така като гледам на по-хубавите модели слагат такива глезотии.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ами аз след като ползвах 50', после 46 ми се виждаше малко. Но ако от самото начало си си на 46, мисля че ще е ок. За SD TV, по-далеч по-добре...на мен разстоянието не ми е много голямо и сега SD телевизията ме дразни ужасно и поради тази причина гледам само новините и дотам с ТВ-то. Но за 720p и нагоре филми този размер е ок за ~3 м.
    T.e. aз гледам отблизо, но не ми пречи големината (освен на Standard Definition TV). Но за някой 50 инча може и да са много, въпрос на възприятие.
    БТВ ако нямаш хубаво озвучаване (home theater 5.1 например), по-добре инвестирай 400-те лв. в такова...в момента в Технополис има и промоции на ресивър+колони. Картината е нищо без звук (за гейминг и за филми). Оня ден гледах Джурасик Парк 1,2,3 ремастърд с ДТС звук...преживяваянето е страхотно! Не бих отишъл на кино, т.е. аз и не съм ходил откак го имам сет-а.

18. Тук е от
    Nov 2011

Имам една стара уредба на Сони, но все още вади страхотен звук та за такава техника не мисла да давам пари...за момента поне.Май вече колебанието ми между 46" и 50" за G30.Пак ще ходя по магазините и ще гледам кое ще е по удачното, защото разстоянието до екрана е малко над 3 метра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 79 от 94 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе