Страница 68 от 94 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2010

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Ами вижте аз си реших проблема по следния начин:
    Филма си го пускам към телевизора чрез описания по горе кабел DVI-HDMI, а звука го пускам като свързвам компа с двд-то и така ... ако се сещате за друг начин ... може да споделите.

ПоЗдрави !

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Начини има , но струват пари и това ДВД ли е или дом.кино ?

4. Тук е от
    Jul 2010

домашно кино 5+1 се води мисля

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това е най-правилното решение за твоя проблем и ако може занапред да си по-точен в обясненията , че се получава нещо като чат и не е приятно !

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като имаш външно озвучение защо ти е звук от телевизора?
    Кажи какъв е модела на ТВ?

7. Тук е от
    Aug 2011

Колеги, имам проблем - оставих телевизора да работи, докато съм навън и като се върнах екрана беше 'замръзнал' с някакъв образ като фойерверки. За съжаление не знам колко време е стоял така, но мен ме нямаше близо 4 часа.
    В момента не забелязвам никакви отпечатки от статичния образ, но ми се иска да проверя за такива по-късно - как би било най-добре да се направи проверка, че нещо не успявам да стартирам вградените в телевизора заливки с цветове.
    Може ли 'замръзването' да е от тъпия приемник на Близуу, защото след неколкократно щракане на каналите, включване и изключване на телевизора и приемника, екрана се оправи изведнъж от самосебе си?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ще се оправи провери го след седмица, няма да има и следа. За заливки си направи файлове Jpeg 1920x1080 с различни цветове и ги сложи на SD карта и си ги връткай.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Kuku Puku покрай теб може и да изкукам някой ден....какви са тези левашки истории ?
    Винаги когато излизаш изключвай телевизора!!!

4 часа статичен образ ще изчезнат максимум за около 2 дни работа.
    Моментното състояние на дисплея може да провериш по следният начин:
    В напълно тъмна стая
    Меню - картина - панел - изключи
    В този режим изключваш подаването на сигнал към дисплея, но самият дисплей остава в режим стендбай- с минимално напрежение.
    Оглеждаш екрана за по-светли зони.

За да предпазиш поне минимално телевизора си
    Меню-настройки - Други настройки - Автоматичен стендбай - 2часа
    Така телевизорът, ако не оперираш с дистанционното/излезеш или заспиш/ ще се изключи сам след 2 часа.

Специално заради теб и някои други във форума.....съм допълнил и редактирал 4 поста от FAQ.

Всеки следващ, който не спазва инструкциите и се оплаче от подобен проблем, ще го глобя с дамаджана вино и 2кг филе елена

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kuku Puku
    Може ли 'замръзването' да е от тъпия приемник на Близуу, защото след неколкократно щракане на каналите, включване и изключване на телевизора и приемника, екрана се оправи изведнъж от самосебе си?
    Може разбира се и е много вероятно Сет Топ Бокса да е забил . Оправя се след изключване от контакта.
    Защо не си вземеш САМодул и да приключиш с този туч ?

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Не винаги вградените тунери са по-надеждни от сеттоповете, обаче... От личен опит.

13. Тук е от
    Aug 2011

Христослав, защо да са левашки истории - оставям телевизора да работи, за да минат 200 часа по-бързо, иначе ще го чакам три месеца
    Намислил съм да му пускам едно клипче от лап-топа сутрин като излизам и да работи цял ден, докато ме няма....
    Сега го проверих и няма отпечатъци... или поне аз не ги виждам!
    Много благодаря

П.П.
    В момента нямам възможност да отделя 80лв. за КАМ-модул, но при първа възможност ще си купя.
    Иначе от Близуу ми донесоха HD-приемник и за сега съм доволен от него.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

80 лв за КАМ-модум , а стига бе !? Намират се и за 45/50лв , но не си търсил !!

16. Тук е от
    Aug 2011

Тук прочетох, че струва толкова и за това изобщо не съм търсил....
    Ще се огледам!

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от civica
    80 лв за КАМ-модум , а стига бе !? Намират се и за 45/50лв , но не си търсил !!
    Дай къде ги има на тази цена и да работят с Близу.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Че на Близу да не са нещо по-специални , Conax ? Има и други форуми и ти си им член , там има инфо !

Моя , Conax Smit , си го купих за 45лв / чисто нов и с гаранция / , но аз съм на Мсат - работи си перфектно !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 68 от 94 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе