Страница 89 от 94 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    ST30 и S30 нямат нищо общо като картина, според мен. Не трябва да се търси аналогия с G30 - GT30.
    Разбирам, че от двата ST30 е по-добрия, така ли? А ако трябва да се избира между TX-P50U30?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Бях включил някакви настройки vivid color и resolution enhencer, pn-r и ги изключих, ще обърна внимание дали пак става така...гледам на THX.
    PN-R е недопустимо да се включва освен ако не гледаш аналогова кабелна или ефирна. Vivid Color/Resolution Enchancer също, но ако те кефи ефекта, може.
    Няма как да е от това. Просто преди не си обръщал внимание.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2009

tsiven, имам три плазми 32,42 и 50 инча ,последните две са Panasonic !

Надявам се вече да си навит!

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@snk82 честито и със здраве да си го гледаш!
    Моля те кажи конкретно за твоята бройка 42ST30 има ли това бръмчене и до колко се чува при домашни условия проявяващо се при ярки сцени когато звук на телевизора е на по-слабо? Едни казват, че точно при този модел липсвал и не е дразнещ както при G30/GS30 и VT30. Сподели има ли отражения, как е контраст, черно, обработката на картината при телевизионен сигнал и HD.
    Благодаря за отговорите!

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Мнение, цитирано от потребител от друг форум..."За мен плазмата е Руски телевизор Електрон с изтощен кинескоп и колкото и да го напъваш на светло картина няма да докараш
    Автора да прецени къде ще се гледа ТВ , в мазето ли или в осветлена стая , предполагам че няма само нощно време да гледа и сам да избере технологията и тя ако е плазма то това е Панасоник . Ако е ЛЦД - има доста голям избор като почнеш от телевизор за гледане Панасоник и други наблъскани с детски играчки като скайп и др ."

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Пичове Panasonic TX-42ST30 поддържа ли DLNA?
    В технополис-ките спец пише, че да!
    На сайта на Panasonic не пише, че няма

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Как да разбираме това пояснение?
    Плазмен телевизор Panasonic 42G30 с допълнителна модификация - филтриране на захранващият блок и подобрен софтуеър.
    http://www.homecinema-bg.com/en/prod...tx-p42g30.html
    http://www.homecinema-bg.com/en/category/6/.html

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Половината противници на плазмената технология разравят, че "плазмите са много ярки и ще ти изкарат очите", а останалите разправят, че "на светло нищо не се вижда при плазмите". Иди разбери защо си противоречат така могъщо

11. Member
    Тук е от
    Nov 2009

botev4o,много хора минаха от LCD на плазми ,но обратното не се случва !
    Ти за по-сигурно си купи една плазма и едно LCD и след това времето ще покаже какъв ще бъде третият ти плосък телевизор ...цените доста спаднаха !

12. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Едни казват, че точно при този модел липсвал и не е дразнещ както при G30/GS30 и VT30.
    Благодаря за отговорите!
    soon
    За S и G сериите, не знам, но за VT гарантирам, че няма абсолютно никакъв дразнещ шум.
    За пример - късно вечер, при намален звук на телевизора до нула, чувам единствено нискооборотният ми двадесет сантиметров фан в кутията на компа!

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Разбирам, че от двата ST30 е по-добрия, така ли? А ако трябва да се избира между TX-P50U30?
    Да, много видимо по-добра картина. Много хора спорят, че видите ли това било само в магазина, а вкъщи като си пуснеш S30 в тъмна стая било същото. Може би ако се гледа само в тъмна стая. Ама надали. А U30 съвсем е слаба ракия според мен (на нивото на Samsung D4, LG PK PV PT от ниските серии, всеки със своите си проблеми). Разбира се, може да питаш и някой друг, който ще ти каже, че като си го пуснеш в тъмна стая и ала-бала портокала.... по-нататък ти е ясно.
    При положение, че 50U30 струва с 200 лв. по-малко от 46G30, изборът за мен е пределно ясен - 46G30.

Цитат Първоначално публикувано от tsiven
    Твърдо не поддържа.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от snk82
    Незнам как е PANASONIC TX-P42S30E но преди 2 дни си взех PANASONIC TX-P42ST30E от Технополис https://www.technopolis.bg/b2c/detai...IC-TX-P42ST30E и съм много доволен.Пробвах и 2D към 3D на HD каналите на Булсатком и не съм очаквал такава картина
    Честито

Цитат Първоначално публикувано от ALEK1373
    да се похваля ,макар и доста ЧАСА ДА Е ,но поливахме,неразпечатан,успях,е една бройка в единия ТМ,ама в склада,в микробуса на ТМ беше легнал,но май всичко е наред,надявам се.Видях повече от колкото съм очаквал,за картина(предния yp80p,abe neznam,podarih go na Tati ),но красотата на картината и на дизаина....просто...,извинявайте за еуфорията ,но...утре ще споделя още и благодаря на всаички,с каквото мога ще помагам,вече съм собственик(изключва разбирач,надявам се, за сега)
    Честито само дето не стана ясно какъв модел си купил

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Мнение, цитирано от потребител от друг форум...
    "За мен плазмата е Руски телевизор Електрон с изтощен кинескоп и колкото и да го напъваш на светло картина няма да докараш
    Автора да прецени къде ще се гледа ТВ , в мазето ли или в осветлена стая , предполагам че няма само нощно време да гледа и сам да избере технологията и тя ако е плазма то това е Панасоник . Ако е ЛЦД - има доста голям избор като почнеш от телевизор за гледане Панасоник и други наблъскани с детски играчки като скайп и др ."
    http://www.kaldata.com/forums/index....owtopic=187990
    Слушай spielberg и borivst

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Как да разбираме това пояснение?
    Плазмен телевизор Panasonic 42G30 с допълнителна модификация - филтриране на захранващият блок и подобрен софтуеър.
    http://www.homecinema-bg.com/en/prod...tx-p42g30.html
    http://www.homecinema-bg.com/en/category/6/.html
    Маркетингов ход от страна на homecinema-bg.com. Попитай ги на имейла - нека да обяснят

Цитат Първоначално публикувано от tsiven
    Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Твърдо не поддържа.

http://panasonic.net/avc/viera/eu201...asma_spec.html
    LAN Port -Y

16. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    botev4o,много хора минаха от LCD на плазми ,но обратното не се случва !
    Ти за по-сигурно си купи една плазма и едно LCD и след това времето ще покаже какъв ще бъде третият ти плосък телевизор ...цените доста спаднаха !

Написаното от мен беше ирония Отлично зная колко по-качествена е картината на плазмените телевизори, защото имам приятели с такива и място за сравнение няма. Единствената причина да избера два течнокристални телевизора досега е, че единият го използвам като екран за работа и съм на 60 см от него дълги часове, а другият в хола го взехме малко "насила", понеже секцията не може да побере размер, по-голям от 37", а както знаем, такива малки плазмени телевизори не се предлагат вече.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Портът служи да се ползва VieraCast; DLNA не работи - твърдо проверено от много потребители, справка - AVForums.

18. Тук е от
    Dec 2011

Да ,снощи не споменах за модела,ама толкова превъзбуден бях,42GT,по-доволен съм отколкото очаквах,сега се боря със субовете на плейара,ама по правило в Бургас поливаме придобивки по 3 дни и всяка вечер ми е заета,но почивните дни ще прочета на ново каквото е нужно и се надявам да не досаждам много с въпроси.Христослав,специално благодаря за всичко ,което си направил и правиш за нас потребителите,а също и на всички останали,просто няма как да изброя имената им

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 94 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе