Разбирам, че от двата ST30 е по-добрия, така ли? А ако трябва да се избира между TX-P50U30?Първоначално публикувано от Lance
Разбирам, че от двата ST30 е по-добрия, така ли? А ако трябва да се избира между TX-P50U30?Първоначално публикувано от Lance
PN-R е недопустимо да се включва освен ако не гледаш аналогова кабелна или ефирна. Vivid Color/Resolution Enchancer също, но ако те кефи ефекта, може.Първоначално публикувано от Mean
Няма как да е от това. Просто преди не си обръщал внимание.
tsiven, имам три плазми 32,42 и 50 инча ,последните две са Panasonic !
Надявам се вече да си навит!
@snk82 честито и със здраве да си го гледаш!
Моля те кажи конкретно за твоята бройка 42ST30 има ли това бръмчене и до колко се чува при домашни условия проявяващо се при ярки сцени когато звук на телевизора е на по-слабо? Едни казват, че точно при този модел липсвал и не е дразнещ както при G30/GS30 и VT30. Сподели има ли отражения, как е контраст, черно, обработката на картината при телевизионен сигнал и HD.
Благодаря за отговорите!
Мнение, цитирано от потребител от друг форум..."За мен плазмата е Руски телевизор Електрон с изтощен кинескоп и колкото и да го напъваш на светло картина няма да докараш
Автора да прецени къде ще се гледа ТВ , в мазето ли или в осветлена стая , предполагам че няма само нощно време да гледа и сам да избере технологията и тя ако е плазма то това е Панасоник . Ако е ЛЦД - има доста голям избор като почнеш от телевизор за гледане Панасоник и други наблъскани с детски играчки като скайп и др ."
Пичове Panasonic TX-42ST30 поддържа ли DLNA?
В технополис-ките спец пише, че да!
На сайта на Panasonic не пише, че няма
Как да разбираме това пояснение?
Плазмен телевизор Panasonic 42G30 с допълнителна модификация - филтриране на захранващият блок и подобрен софтуеър.
http://www.homecinema-bg.com/en/prod...tx-p42g30.html
http://www.homecinema-bg.com/en/category/6/.html
Половината противници на плазмената технология разравят, че "плазмите са много ярки и ще ти изкарат очите", а останалите разправят, че "на светло нищо не се вижда при плазмите". Иди разбери защо си противоречат така могъщо
botev4o,много хора минаха от LCD на плазми ,но обратното не се случва !
Ти за по-сигурно си купи една плазма и едно LCD и след това времето ще покаже какъв ще бъде третият ти плосък телевизор ...цените доста спаднаха !
soonПървоначално публикувано от soon
За S и G сериите, не знам, но за VT гарантирам, че няма абсолютно никакъв дразнещ шум.
За пример - късно вечер, при намален звук на телевизора до нула, чувам единствено нискооборотният ми двадесет сантиметров фан в кутията на компа!
Да, много видимо по-добра картина. Много хора спорят, че видите ли това било само в магазина, а вкъщи като си пуснеш S30 в тъмна стая било същото. Може би ако се гледа само в тъмна стая. Ама надали. А U30 съвсем е слаба ракия според мен (на нивото на Samsung D4, LG PK PV PT от ниските серии, всеки със своите си проблеми). Разбира се, може да питаш и някой друг, който ще ти каже, че като си го пуснеш в тъмна стая и ала-бала портокала.... по-нататък ти е ясно.Първоначално публикувано от Dominator
При положение, че 50U30 струва с 200 лв. по-малко от 46G30, изборът за мен е пределно ясен - 46G30.
Твърдо не поддържа.Първоначално публикувано от tsiven
ЧеститоПървоначално публикувано от snk82
Честито само дето не стана ясно какъв модел си купилПървоначално публикувано от ALEK1373
http://www.kaldata.com/forums/index....owtopic=187990Първоначално публикувано от Dominator
Слушай spielberg и borivst
Маркетингов ход от страна на homecinema-bg.com. Попитай ги на имейла - нека да обяснятПървоначално публикувано от soon
Първоначално публикувано от tsivenПървоначално публикувано от Lance
http://panasonic.net/avc/viera/eu201...asma_spec.html
LAN Port -Y
Написаното от мен беше ирония Отлично зная колко по-качествена е картината на плазмените телевизори, защото имам приятели с такива и място за сравнение няма. Единствената причина да избера два течнокристални телевизора досега е, че единият го използвам като екран за работа и съм на 60 см от него дълги часове, а другият в хола го взехме малко "насила", понеже секцията не може да побере размер, по-голям от 37", а както знаем, такива малки плазмени телевизори не се предлагат вече.Първоначално публикувано от Loreti
Портът служи да се ползва VieraCast; DLNA не работи - твърдо проверено от много потребители, справка - AVForums.Първоначално публикувано от hristoslav2
Да ,снощи не споменах за модела,ама толкова превъзбуден бях,42GT,по-доволен съм отколкото очаквах,сега се боря със субовете на плейара,ама по правило в Бургас поливаме придобивки по 3 дни и всяка вечер ми е заета,но почивните дни ще прочета на ново каквото е нужно и се надявам да не досаждам много с въпроси.Христослав,специално благодаря за всичко ,което си направил и правиш за нас потребителите,а също и на всички останали,просто няма как да изброя имената им