Страница 69 от 94 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Те и тези на Близу са Смит като модел. 45 е добра цена. По магазините за сат. техника не съм ги виждал под 70-80 лв.
    Има Конакс модули /поне преди време/, които не тръгват с картите на Близу.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Кажи откъде го купи за 45 лева?

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Не е по темата , но от Хасково ми го пратиха за тези пари !

5. Тук е от
    Sep 2011

Имам отново едно бързо питане към по-знаещите
    След като открих разните му отпечатъци от лого и т.н., и пусках различни програми за премахването им. Повечето пъти фонът на тези програми е бял. Забелязах, че в горната част на панела има една ивица по цялата му дължина, която шуми доста повече от останалата част на екрана.
    Значи става въпрос за около 5-7см от рамката надолу, по цялата дължина на екрана. Шумът е странен - цветен, макар и на бял екран. И линията след него е рязка, след което надолу няма такъв шум.
    Като има ярка картина на някой филм или телевизия, пак се вижда отгоре такъв шум. Ако цветовете са други, не толкова ярки, шумът май го няма.

Това нормално ли е или е някакъв дефект.
    Ако има писано за това, моля за извинение, но не можах да намеря.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kuku Puku
    Христослав, защо да са левашки истории - оставям телевизора да работи, за да минат 200 часа по-бързо, иначе ще го чакам три месеца
    Намислил съм да му пускам едно клипче от лап-топа сутрин като излизам и да работи цял ден, докато ме няма....
    Иначе от Близуу ми донесоха HD-приемник и за сега съм доволен от него.
    Не прави тази глупост със оставянето на телевизора да работи без надзор.
    Не знаеш кога ще блокира пак този приемник на Близу и колко силно може да е последвалото отпечатване.
    Нали знаеш приказката - Веднъж стомна за вода ,втори път стомна за вода , третият път.......
    Тези 200 часа разработка се правят, докато си пред екрана на телевизора.

karan4o
    Програмите се ползват само с цел премахване на отпечатъка. Но не и профилактично! Желателно е минималната им употреба.
    Шума може да е причинен от много неща- корекции по програмата, увреден кабел....

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

За заинтересованите от САМодул за 50лв в София , все още имам един на разположение Conax smit работи перфектно с Близуу. Бях го обещал ,но нещо не ми се обажда колегата и , ако някой има интерес да ми пише на лични.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Имаш ЛС.

10. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    karan4o
    Програмите се ползват само с цел премахване на отпечатъка. Но не и профилактично! Желателно е минималната им употреба.
    Шума може да е причинен от много неща- корекции по програмата, увреден кабел....
    Аз не съм ги използвал с часове, всяка от тях да е работила по 30мин... просто тогава го забелязах този шум, заради белия екран и сега ми прави постоянно впечатление. Въпросът е дали е някакъв дефект на панела, и дали трябва да се разправям с гаранции, или е нещо нормално...
    Просто шумът ми е странен, защото е отчетлив и с рязка крайна граница...

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не е нормално. Виж дали го има на различни източници - HDMI, Scart, цифрова...

12. Тук е от
    Sep 2011

В момента съм с HDMI на кабелната и го има на него.
    Има го и през другия HDMI, който е вързан с компа. Друг кабел обаче нямам
    Как не ми се разправя с гаранции
    Какво ще ме посъветвате

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Първо го тествай на различни източници и кабели. Ако на всички тях го има този шум, чак тогава го носиш в сервиза.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Първо го тествай на различни източници и кабели. Ако на всички тях го има този шум, чак тогава го носиш в сервиза.
    Ще го изпробвам тия дни и ще пиша. Мерси за бързите отговори!

Странна работа! Сега го пробвах пак... сменях настройки, но уви... и през двата HDMI кабела го има това... Нямам друг кабел и не мога да изпробвам, но определено не е наред това. Супер гадна лента с много шум на бял или ярък фон...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317062460[/time]_________________________________________________

Другото, което забелязвам е, че като пусна бял кадър от компа в рез: 1920/1080, линията става наполовина по-тънка (не съм го мерил точно, но се смалява) А като натисна менюто за смяна на HDMI кабелите върху белия кадър, то тогава май изчезва този шум

Супер странна работа и не мога да си го обясня

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Занеси го в сервиза и им демонстрирай проблема.

17. Тук е от
    Sep 2011

Като пусна менюто, за да избера HDMI и екрана става по-светъл, като този шум изчезва... като поразцъкам менюто на сивата част пак се появява а на бялата го няма. Искам да кажа, че най-вероятно проблемът не е в телевизора, но не мога да разбера къде е. Ето сега детето гледа детско на 1920/1080 и не го виждам този шум. На кабелната най-много се вижда... направо кърти

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

При различни режими на картината има ли го - THX, Cinema,...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 94 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе