Страница 81 от 94 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2010

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравей,
    от 3 седмици имам телевизора и съм доволен. Днес ми сложиха и карта и гледам телевизия през тунера и определено има разлика в картината. Клиен съм на СКАТ Бургас. Проблема е в подреждането на каналите, но и за това има решение ... сега ще прочета как става подреждането. В момента има промоция в Техномаркет или Технополис за GT30 42 инча за 1799 лв ... помисли и над това

ПоЗдрави !

2.  

3. Тук е от
    Apr 2002

Здравейте,
    от днес съм собственик на 42GT30E но не намирам в кашона болтове за монтиране към стенна стойка. Да знаете какъв размер и дължина са ?

4. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Честито! Купил си си телевизор, който е бил мостра. Ако бях на теб бих го върнал...винтчетата са ги разсипали, като са ти го опаковали.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    При директно сравнение на модели TX-P42UX30E и TX-P42U30E.....няма разлика. Странно....
    http://www.panasonic.se/html/sv_SE/3...E&p=TX-P42U30E
    Точно този модел си взех днес от Технополис за 899 лева . (TX-P42UX30E)
    И там попитах каква е разликата между двата модела .
    Момчето ми обясни, че единствената разлика е в цвета под логото на телевизора .

TX-P42U30E

TX-P42UX30E

6. Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Честито! Купил си си телевизор, който е бил мостра. Ако бях на теб бих го върнал...винтчетата са ги разсипали, като са ти го опаковали.
    Проверих в сервизното меню и телевизора е работил само 1 ч. , от колкото си играя с него а и в книжката като аксесоари са дадени само болтовете с които се хваща стандартната стойка. Уж проверих целия кашон но не ги намерих,явно ще трябва да се импровизира

7. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Моя грешка...не съм дочел стенна стойка, а си мислех за стандартната. Идеален си значи ...стенната колко да е, шестица размер? В комплекта с тв няма други освен тези за стандартната, би трябвало в комплекта ссъс стойката да имаш.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Честито за телевизора и със здраве да си го ползваш. Болтовете които ти трябват са в комплекта на стойката(за стена) която трябва да си закупиш.

10. Тук е от
    Apr 2002

Стойката е този модел : http://technomarket.bg/products/09080705/barkan-31cb и включените болтове са прекалено тънки , на мен на око ми приличат на 8-ми ,но ме притеснява дължината колко трябва да е

11. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте, вече и аз съм горд собственик на p42g30
    Можете ли да ми кажете как да проверя колко е работил, тъй като го бях чел някъде а не мога да го намеря?
    Исках и аз да Ви питам за тези болтове, но явно няма в комплекта на телевизора
    Ще се радвам тези които имат такъв модел да споделят първите стъпки
    мерси предварително

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

nichevo- купи си 4 болта М8х20 мм + шайби за тях.

13. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте наскоро се сдобих с L42E30 (наясно съм че пиша в плазма темата, а притежавам LED), та въпроса ми е трябва ли да се активира нещо ако искам да изкарам звука през домашното си кино използвайки оптичен кабел. Пробвах и слушалки да включа, но също нямаше никаква промяна, звука си излиза от колоните на телевизора. Трябва ли и там да се правят допълнителни настройки?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    nichevo- купи си 4 болта М8х20 мм + шайби за тях.
    Това става ли и за г30?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nichevo
    Стойката е този модел : http://technomarket.bg/products/09080705/barkan-31cb и включените болтове са прекалено тънки , на мен на око ми приличат на 8-ми ,но ме притеснява дължината колко трябва да е
    Нямаш повод за притеснение. Болтовете стават за телевизора - има си стандарт http://www.vesa.org/

Цитат Първоначално публикувано от staf4o
    Здравейте, вече и аз съм горд собственик на p42g30
    Честито

Цитат Първоначално публикувано от Gorski86
    Здравейте наскоро се сдобих с L42E30 (наясно съм че пиша в плазма темата, а притежавам LED), та въпроса ми е трябва ли да се активира нещо ако искам да изкарам звука през домашното си кино използвайки оптичен кабел. Пробвах и слушалки да включа, но също нямаше никаква промяна, звука си излиза от колоните на телевизора. Трябва ли и там да се правят допълнителни настройки?
    През оптичният кабел не ти трябват никакви настройки - сигнала си върви постоянно. Намаляш звука на телевизора до 0.

17. Тук е от
    Feb 2011

Относно болтовете и при мен липсваха и се наложи да взема 4 "осмици" от комшията

18. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте на всички. Имам проблем с телевизора, и се чудех, дали на някой друг също се е случвало. Моделът е P42G20. Свързвам го с лан кабел и при проверка на връзката всичко е ок. След това пускам виера каст и ми казва, че има нов софтуер за актуализация - без да го актуализирам не ми пуска виера каст. Избирам ок за актуализиране и ми прави проверка. Сегашна версия 2.004, нова версия 2.515 (pal10 PEAKS LDA2). Избирам актуализирай, и ми излиза една лента с проценти, която се пълни. Различно е, но не надхвърля 10% и ми изписва - незавършена актуализация на софтуера. Няма връзка със сървъра. Следвайте посочените инструкции: 1. Моля изключете захранването на телевизора. 2. Моля включете захранването на телевизора. 3. Моля изчакайте за малко и опитайте отново по-ксъно.
    Изключвам го, включвам го и изписва: Изтеглянето е прекъснато. Не изключвайте телевизора, докато съобщението не се отстрани от екрана. (макс. 5 мин.) и това е всичко. Немога да го актуализирам, немога да ползвам интернет функциите. Моля помогнете, в безизходица съм
    Благодаря на всички отзовали се.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 81 от 94 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе