Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 41 от 116 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

За потребителите, които се чудят между 65ST60 и 50VT60 ще си позволя да дам съвет: преценете си разстоянието за гледане!
    Аз не съм фен на максимата "Мечо Пух", когато се сравняват модели, които имат разлика в картината и разстоянието не налага непременно, вземане на по-голям диагонал. В момента ..ST60 е добра оферта за тези, които искат много добро качество на картината и голям диагонал на ниска цена. За тези, които искат още по-добро и могат да си го позволят, да се насочат към VT60. A, би трябвало и неговата цена да падне до края на промото с гаранцията.

П.С. Субективно мнение.
    Този пост е редактиран от pilot; 29-10-13 в 00:08.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Да, има резон в поста на @pilot.

Хубаво е да се знае отстоянието до телевизора. Ако не е повече от 2-2,5 метра, 50" е максимума, поне според мен.
    Има и други фактори. Ако ще се гледа основно телевизия, то трябва да се има предвид, че все още в БГ преобладават и ще доминират каналите с SD сигнал. Този сигнал разпънат на 65"...., можете да си представите какво мазало ще е. Но, ако ще се гледа много HD контент, то всеки инч в повече си заслужава. За гледане на 3D, също.

Та,аз смятам, че закупувайки по-скъпия модел няма да получите процентно много голямо подобрение в качеството на картината спрямо по-евтиния модел, а директните ползи закупувайки по-евтиния модел са по-забележими и пълноценни. Но това си е мое мнение, разбира се.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Да, има резон в поста на @pilot.
    Та,аз смятам, че закупувайки по-скъпия модел няма да получите процентно много голямо подобрение в качеството на картината спрямо по-евтиния модел, а директните ползи закупувайки по-евтиния модел са по-забележими и пълноценни. Но това си е мое мнение, разбира се.
    Съгласен! Аз затова в поста пиша: "...които искат още по-добро и могат да си го позволят". Също намекнах, че цената на VT60 не е атрактивна в момента:rolleyes:

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Panasonic 50ST60 при тази цена и 5 г. гаранция в случая е без конкуренция. Сравнявах го с VT60 не си заслужава голямата цена и няма очевадна разлика в качеството.

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Колебая се в избора между TX-P65VT65E и TX-P60ZT60E

. Моля, за вашето мнение. Зная,че имат разлика във филтрите
    TX-P60ZT60E
    6 генерация
    антиотражателен
    5 генерация контрастен
    TX-P65VT65E
    5 генерация антиотражателен
    4 генерация контрастен
    Обработката на картината еднаква ли е ?

П.С.
    Притеснявам се, че сега е момента за покупка на плазма, нали ще ги спират....
    Не съм фен на 4К телевизори, иначе в този ценови диапазон мога спокойно да се вместя.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-10-13 в 19:32.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Panasonic TX-P60ZT65B (ZT60/ ZT) Review
    Panasonic TX-P65VT65B (VT65/ VT60) Review

HDTVtest оценява и двата модела с най-високата си оценка - REFERENCE LEVEL. Според мен трябва само да решиш кой диагонал ще ти пасне по-добре.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    Русе

Здравейте, благодарение на вас вече разработвам Panasonic 50ST60. Навързах му домашното кино, свързах се и с рутера си, но как се дисканектва? Имам питане и за домашна мрежа, но ще е в другия раздел. Благодаря.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Staykov Виж публикацията
    Колебая се в избора между TX-P65VT65E и TX-P60ZT60E
    Моля, за вашето мнение. Зная,че имат разлика във филтрите
    Обработката на картината еднаква ли е ?

П.С.
    Притеснявам се, че сега е момента за покупка на плазма, нали ще ги спират....
    Не съм фен на 4К телевизори, иначе в този ценови диапазон мога спокойно да се вместя.
    ZT60 определено
    Доколкото знам са базирани на едно шаси така че би трябвало обработката да е еднаква. Разлика има в настройките от сервизното меню.
    Разлика има в озвучителната система. Прочети внимателно 3-ти пост от темата, в краят му има линк с pdf таблица.

Plasma Displays
    Plasma Flat Panel Displays
    Plasma TVs | AVForums

Will the Panasonic ZT60 be the 'ultimate' plasma TV?
    Plasma TV Comparison

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Кофти, но нищо неочаквано.

Но така или иначе, тази технология достигна апогея си и няма какво повече да предложи на потребителя.
    От Panasonic така и не се справиха с основни проблеми, които притесняваха повечето хора да си закупят плазмен телевизор - прогарянето, трептенето, консумацията на енергия и др. по-маловажни причини.
    Ще видим при това положение, дали Samsung ще пуснат догодина добри плазмени модели от среден клас, или и те ще зарежат тази линия на производство.

Бъдещето е на OLED телевизорите, няма какво да се лъжем.
    aldokalcone одобрява това.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Кофти, но нищо неочаквано.

Но така или иначе, тази технология достигна апогея си и няма какво повече да предложи на потребителя.
    От Panasonic така и не се справиха с основни проблеми, които притесняваха повечето хора да си закупят плазмен телевизор - прогарянето, трептенето, консумацията на енергия и др. по-маловажни причини.
    Ще видим при това положение, дали Samsung ще пуснат догодина добри плазмени модели от среден клас, или и те ще зарежат тази линия на производство.

Бъдещето е на OLED телевизорите, няма какво да се лъжем.
    1. За последните 6 години прогарянето беше намалено наполовина.
    2. Трептенето се забелязва от само 6% от зрителите.
    3. За последните 5 години консумацията на ток беше намалена с 25%.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Така е. Но това не променя факта, че не са се справили напълно с тези проблеми, както вече казах.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Can 4K Ultra HD and OLED save the TV manufacturers? | AVForums - още по темата .
    Аз нали се сдобих с едно такова добиче , ако щЪт да затварят - ако преди 5-те год. гаранция да изтекат предаде богу дух , няма да имам нищо против да ми го сменят с 55" 4К олед-че (е тука така маалко се поокапах ама ...)

17. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    1. За последните 6 години прогарянето беше намалено наполовина.
    1. Ако често се играят игри РС/HDMI и PS3, да се насоча към LCD?
    4. Input lag-а май им е доста висок на ST60?

Изкушава ме цената и ако не забелязвам трептенето, бих се замислил, но често играя игри и дали няма да го прогоря със статичните образо (minimap, compas, fifa scoreboard и т.н.)

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    ...
    ...
    Съжалявам за тъпия въпрос, но как да разбера дали съм от тези 6% по отношение на трептенето? Достатъчно ли е да погледам малко рекламния клип, който пускат на плазмите в магазина?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 116 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе